Pentru romania inedit, nu era rău să-l fi avut de mai multă vreme, nu pentru imagine, ci pentru că deschide un nou canal spre cunoaştere.

Pentru Fractalgirl, miza unei vieţi împlinite este echilibrul. Echilibrul dintre realitate şi aşteptări, obiective şi resurse, între valorile personale şi cele ale societăţii. După cum intuieşti, numai tu poţi răspunde autentic acelei întrebări.

Pentru Cristina,  sigur sunt lucruri pe care trebuie să le ştiu. Mereu vor fi.

Pentru thorhammer, am învăţat şi eu, destul de târziu, să fac diferenţa între realitate şi dezinformare, să sparg stereotipurile care asigurau un confort facil existenţei mele, să privesc cu ochii mei şi nu cu ochii altora.

Pentru Mihaela, concret, ce s-a schimbat?

3 COMENTARII

  1. Concret?!s-au schimbat vremurile in care traim, s-a schimat conditia mea ca om.Vede-ti dumneavoastra astazi nu mai sunt o simpla studenta pasionata de viata politica, astazi sunt o absolventa de facultate cu o diploma de licenta in buzunar si fara un loc de munca.Si ma uit cu stupoare in urma mea, la anii care au trecut si imi dau seama ca am crescut in acest partid, dar din pacate ma simt ca si un copil orfan care ajuns la maturitate isi da seama ca nu are nici un sprijin.De cateva luni cer sprijinul colegilor de partid petru a ma ajuta sa-mi gasesc un loc de munca , dar stiti ceva…toti sunt surzi la strigatul meu.Si atunci va intreb: pot sa-mi cresc copilul doar cu pasiunea mea pentru politica si cu dedicatia mea idealurilor partidului?

  2. Pt Mihaela,

    Dumnezeule mare! … vad ca esti foarte mandra ca acum nu mai esti o simpla studenta si : ” O ABSOLVENTA DE FACULTATE CU DIPLOMA DE LICENTA IN BUZUNAR…” . iar acum o sa iau cu copy paste exact ce ai scris tu : „Vede-ti dumneavoastra astazi nu mai sunt o simpla studenta pasionata de viata politica, astazi sunt …… „. Cratima nu ar trebui sa existe. Nu inteleg de ce astepti sa te ajute colegii de partid sa iti gasesti un loc de munca? Tu nu esti in stare! daca vezi ca nu merge sa gasesti ceva care sa corespunda PASIUNII tale, mergi si munceste orice…doar ai un copil nu?
    Daca as avea un copil, as da si cu matura sa nu fiu niciodata in postura sa ii refuz ceva copilului meu…, nu as astepta COLEGII DE PARTID, de fapt nu cred as astepta sa i se faca cuiva mila de mine…
    Hai, multe SUCCESURI …

  3. Pentru Bambina,
    In primul rand vreau sa-ti spun ca nu-mi plac oamenii care se ascund in spatele unui anonimat, mie nu-mi este rusine cu numele meu, cu ceea ce sunt , cu ceea ce reprezint.Cat despre MILA, imi pare rau daca viziunea ta este atat de ingusta si asta e tot ceea ce ai inteles.Sunt sigura ca mesajul meu a ajuns acolo unde imi doream si a fost perceput cu toate subintelesurile lui.
    SI PE VIITOR DACA NU POTI SA DAI UN SFAT UTIL…ABTINE-TE.Sa judeci si sa critici e foarte simplu, se pare ca toata lumea e expert in asta…incearca si ceva nou!

Comentariile sunt închise.