Mărturisesc că încă învăţ uzantele genului. Nu ştiu deci dacă răspund prea târziu; cert e ca acum am reuşit să citesc fiecare mesaj în parte. Voi raspunde aici unor întrebări de interes general, restul întrebărilor fiind tratate în rubrica de comentarii.

1. Despre relaţia mea cu trustul Intact şi concurenţa – pentru Fanel.

Trustul Intact chiar nu mai e al meu, ci al fiicelor mele – cum spui tu. Nu am intervenit într-o luptă dintre trusturi (am tot vazut astfel de războaie in ultimii ani), ci în lupta dintre un ziar şi propria mea copilărie şi tinereţe. Nemulţumit cu condiţia de cotidian numărul doi – de altfel admirabilă – respectivul ziar vrea să-şi depăşească statutul luându-se la harţă cu biografia mea. Cu memoria părinţilor mei. Cu amintiri despre iubitele din liceu. Ceea ce chiar nu-mi face rău. Am primit în ultimele zile zeci de telefoane: “Vai, domnule Voiculescu, ce frumuşel eraţi în tinereţe…”. Totuşi, cotidianul respectiv are de pierdut, pentru că iese din sfera “calităţii” şi trece în cea a tabloidelor. Sau, mai rău, în cea a ziarelor de “dărâmat adversarii”, fără nicio urmă de pretenţie deontologică. Cotidianul numărul doi nu este, totuşi, “Ziua” – ziar care în campania electorală a implorat cetăţenii în ediţii speciale să nu mă voteze prin titluri de genul: “Nu votaţi Voiculescu! Este atât de nemernic încât şi-a aruncat fiica în ghearele Parchetului” sau, pare-mi-se, “Cetăţeni ai sectorului 4. Arătaţi românilor cum Voiculescu, un politician ticălos, este azvârlit la gunoiul societăţii”.

Mi-a plăcut întotdeauna competiţia. Şi, dacă e “război între trusturi”, atunci aşa să fie! Dacă ziarul numărul doi vrea să atace Ziarul Numărul 1 prin intermediul meu – iarăşi bine, să ne suflecăm mânecile. Doar că mie nu-mi prea place să mă războiesc cu tabloidele…

2. Despre “parşivenia” mea – pentru AnCon

AnCon îmi reproşează că sunt “cel mai parşiv politician”, pentru că “de-a lungul carierei am făcut tot posibilul să ajung la putere, m-am aliat cu orice partid pentru a-mi îndeplini ţelul”. Nu-i voi răspunde lui AnCon că puterea este obiectivul pentru care partidele îşi desfăşoară activitatea, că mii de militanţi muncesc timp de patru ani pentru a ajunge să o exercite – şi că e foarte greu să le spui acestor oameni: “nu-i momentul, mai staţi o tură”. Îi voi răspunde însă altceva: că până şi eu am uitat de câte ori am renunţat la putere. Că am ieşit de la guvernare în mai multe rânduri, renunţând la zeci de funcţii în administraţie, doar pentru că mi se părea că lucrurile merg într-o direcţie greşită. Că mi-am dat demisia din Parlament pentru că proiectele mele legislative nu treceau de maşinăria de vot şi simţeam că nu îmi pot îndeplini misiunea. Că m-am retras chiar şi din fruntea partidului pe care l-am fondat atunci când am simţit că politica nu mai este un loc frecventabil. Nu încerc să te conving de nimic, AnCon. Am doar impresia că îţi lipseau aceste informaţii.

3. Despre aerul condiţionat al lui Mircea Badeapentru Andy, Cătălin N, Mihai şi Andrei.

M-am “încins” şi eu de câteva ori în studio-ul unde este filmată emisiunea lui Mircea Badea. Face parte din neajunsurile televiziunii. Totuşi, pentru că problema “aerul condiţionat” tinde să capete dimensiuni socio-politice, cred că am găsit o soluţie. O voi prezenta luni. Aici.

110 COMENTARII

  1. Cred ca solutia prezentata luni o sa conste in realizarea emisiunii In gura presei , in curtea trustului Intact , sa-i fie lui Mircea Badea racoare si sa nu se mai aprinda asa de tare ! :D

    Asta inseamna ca dumneata nu mai dai pe blog pana luni ?

    Sa stii ca blogosfera este un microb , si odata ce ai inceput sa postezi pe blog , nu poti sa te mai lasi de blogerit .

    Intrebarea despre parsivenie este de o ipocrizie fara margini !

    Nu cred ca este om politic care sa vrea sa fie in opozitie doar de dragul de a fi in opozitie , si sa nu-si doreasca sa ajunga la putere , iar daca exista un astfel de om politic , nu cred ca o sa fie o surpriza sa constate ca oamenii o sa se reorienteze imediat . :P

  2. Mircea Badea rulez.Ciutacu la fel,Gadea idem.
    E adevarat ca nutresc ganduri frumoase despre al nostru conductor,sorry conducator si pentru acest motiv ma uit.De citiva ani incoace am rau de mare si culmea la baza sunt marinar.
    Sa fie de la flota? AAAAAAAaa uitasi ca nu mai e si intre 2 interogari SQL m-am gindit ca poate le gasesc asa:So…

    dbquery=”SELECT * FROM `flota` ”
    Result = 7 case

    Pai cum D-le Voiculesc eu intreb de flota si rezultatul sunt 7case?
    Problema principala este alta pentru mine, ca alti 5 ani nu mai rezist.Si daca Oprescu nu se hotaraste sa candideze nimeni nu va da jos piratul.GARANTAT

    Reparati va rog aerul ala ca m-a disperat „plingaciosul” de Badea.
    Revin

  3. (o voce timida si pisicoasa) domnule voiculescu,,,,,,,,,,va rugam……….ajutati-l si pe mircea cu aerul conditionat,nu de alta ,dar,cand se incinge devine fff nervos,si cine stie ce nebunie mai spune……………..vaaaa rugaaammmmm.

  4. Aveti ceva care ma si enerveaza, dar care ma si atrage. Mi-ar face o reala placere, daca se va ivi vreodata ocazia, sa stau de vorba cu dvs. Eu am un blog preponderent despre politica si realizez o emisiune de acest gen – POLITICA IN VIZOR, pe Prima Tv Ploieşti. Ştiu că e o metodă neortodoxă, dar ar fi grozav să vă am invitat la emisiune, oricand doriti dvs. Este propunerea mea, alegerea va apartine.
    Cu stima,
    Iulian MAXIM

  5. Să înţeleg că doar aerul condiţionat stă în calea neuronaşului lui Badea pentru a putea gândi corect? Îi recomand o vizită de documentare/specializare în America, unde peste tot e frig, chiar şi când crezi că e cald, din cauza aerelor condiţionate. Aşa mai respiră şi poporul aer curat. Fără nervi şi violenţă

  6. Pare democratic timpul de moderare. Asta e un semn bun, având în vedere că acum un car de ani, am lucrat şi eu la Observator.

  7. Băiatul de la butoane a plecat la pătrăţica, la o bere? Sau aşa e regula? Eu nu prea stau bine cu timpul, nici măcar dacă e vorba de aflarea adevărului.

  8. Un salut calduros ( fara „aere conditionate”), celor doi prieteni. Rugati va sa nu mai fie aerare in antene…Asa mai scapam.

  9. Eu credeam că obiectivul politicii ar trebui să fie lupta pentru o viaţă mai bună, nu, citez din Dan Voiculescu probabil: „că puterea este OBIECTIVUL pentru care partidele îşi desfăşoară activitatea, că mii de militanţi muncesc timp de patru ani pentru a ajunge să o exercite” Dar cum spuneai, fiecare are adevărul lui. Chiar sunt curios ce mai cred şi alţii despre chestia asta.

  10. adevarul se defineste prin antagonism cu minciuna,e fals din start si lumea e o scena,polutica,care-i ocupa lui mircea tot timpul

  11. Dan Voiculescu: „Mărturisesc că încă învăţ uzantele genului.” Una dintre ele ar fi lipsa moderării, in cazul în care eşti interesat de cât mai multe păreri, care, nu-i aşa, pot contribui la aflarea adevărului. Pentru multă lume, timpul este important, iar cu timpul ăsta lung de moderare, o să rămână pe aici numai cei din subordinea trustului Intact. Că ăia nu au ce face, dar pentru părerea lor nu cred că ai nevoie de blog.

  12. Mi-e coloana perplexă şi iar nu mai pot să merg singur, pe picioarele mele. Ba, de perplex ce sunt, nici nu mai pot să mă dau jos din pat, să mă duc să fumez o ţigară nervoasă pe scara de incendiu.

  13. Domnule Voiculescu, nu e cazul sa veniti cu solutii la lipsa aerului conditionat.
    Problema cu aerul e unul dintre momentele cheie in dinamica emisiunii. Celelalte ar fi „pauza? nu luam nicio pauza!” sau „cum ma 5 minute?”, povestile cu blogerasi sau sarcasmul fata de Zeul Somnului si fetele de perna ale Cotidianului.
    Aerul conditionat a fost ridicat la nivel de mit. Lasati-l asa! :) Altfel ati strica tot farmecul.

  14. Cristian
    Nu cu solutii trebuie sa vina Voiculescu la lipsa aerului conditionat. Cu bani, da acum nici asta nu mai poate ca trustul antenelor este al fiicelor sale. Asa ca mai ramane, cum a si sustinut, sa se consoleze cu aflarea adevarului.

  15. Aveti o „trupa” de invidiat la A 3: Badea, Gidea, Dana Grecu, Tudor, Stan…
    Nu renuntati la ei si aveti grija de ei.

  16. Domnule Voiculescu:va place Dragos Stoica?!Si mai ales,va place personajul Dan Voiculescu interpretat de actorul D.Stoica?!.Un actor desavarsit,care „deseneaza” si „metamorfozeaza” personaje .Cred ca e foarte greu pentru D. Stoica sa transforme un om sobru,calculat,calm asa ca dumneavoastra intr-un personaj plin de umor (nu ca ati fi lipsit de umor).

    Multumesc

  17. Pentru ca in titlul acestei postari se afla si sintagma „despre politica”, un subiect la ordinea zilei, indiferent pe ce treapta a scarii sociale te gasesti, ma refer la el.
    Eu fac parte din categoria pensionarilor, vai, atat de marginaliziati si batjocoriri de 20 de ani in coace. Ingros aceste randuri ale celor considerati „o povara pe saptele celor care lucreaza” ( vai, ce greseala de viziune) din 2002. Sunt inginer IT la baza, am lucrat ca cercetator stiintific in domeniu si in calitate de cadru didactic universitar la Politehnica din Timisoara, catedra de calculatoare.
    Cand eram eleva si studenta, chiar activa in comunism, cand aduceam bani buni bugetului tarii, nu mi-am imaginat ca la varsta senectutii voi trai asemenea umilinte, ca un guvern democrat isi va bate joc de seniorii societatii, cand de pe atunci vedeam si vad cum in intrega lume ei sunt pretuiti la adevarata lor valoare si se plimba prin croaziere, desi nu au avut cine stie ce functii inalte in viata, isi traiesc demn ultimele zile date de Dumnezeu.
    Nu vreau sa ma refer in general la problemele noastre ci vreau sa punctez problema evacuarii noastre din casele nationalizate, care ne-au fost vandute de catre statul roman in 1996 prin Legea 112/1995, as putea spune ca am fost obligati sa le cumparam, pentru ca altefel se vindeau altora, daca nu le cumpara chiriasul principal, asa prevedea legea.
    Cinste Dumneavoastra ca v-ati zbatut sa apara legea 1/2009 (Legea Voiculescu), dar din pacate ea nu este aplicata in procesele in curs de catre magistratii, care au interese finaciare cu mafiile care cer retrocedarea acestor apartamente> Si uite asa, peste un milion de romani batrani (pt. ca noi cei batrani acuma, am fost functionarii sau munictorii care in anii ’50 am primit repartitii de la ICRAL (sau ILL) sa locuim in aceste case) suntem tarati si batjocoriti prin tribunale de mafiile, care cu acte false ne scot din case in numele reparatiei morale, care trebuie sa se faca celor evacuati de comunisti (dar cei ce cer nu sunt cei evacuati , ci mari case de avocatura care sunt in legatura cu notari din strainatate si fabrica acte false). Si oricum nu noi suntem vinovati de nationalizarea facuta de bunica Domnului Olteanu si sleahta ei, si nu prin darea noastra afara din case se aduce reparatie morala acelor victime ale nationalizarii. Nu repari un rau prin altul!!!!!
    Luati ca pe un strigat de disperare aceste randuri ale mele, suntem uniti intr-o Asociatie a proprietarilor prin Legea 112, cei care acuma suntem batjocoriti de justitie la indemnul dusmanului nostru numarul1, marinarul Basescu, care si-a cumparat si el prin Legea 112, absolut ilegal acea vila, pentru ca legea 112 dadea dreptul la cumparare celor care au avut repartitii de la ICRAL in aceste case inainte de aparitia legii si nu au avut proprietati la aparitia legii, faptul ca a donat fiicei sale casa din Baneasa, nu inseamna ca nu a avut proprietati si ca ar fi avut dreptul sa cumpere Mihaileanu.
    Nimeni nu ne baga in seama, nimeni nu face investigatii prin „Jurnalul National” sau la Antene cu miile de cazuri flagrante de retrocedare. Eu inteleg ca trebuie vanzare la ziare si rating si ca noi pensionarii suntem desconsiderati de cei care acuam sunt tineri, si cred ca asa vor ramane toata viata, dar si noi am fost tineri si am ajuns batrani, toti vor ajunge batrani, daca vor ajunge. Faceti emisini permanente cu cazuri reale de oameni dati afara, cu membrii Asociatiei Proprietarilor pe Legea112, puneti pe ziaristi sa investigheze asemenea cazuri flagrante, ajutati-ne!!!!
    Va rog faceti ceva urgent in Senat si unde credeti Dumenavoastra ca sa fim lasati in casele noastre asa cum spune legea. Legea promulgata trebuie aplicata, normele metodologice de aplicare nu se refera la principiul legii, in sensul ca daca locuinta a fost vanduta cu Legea112, peoprietarul actual nu se poate scoate din casa si cel care revendica, in cazul ca dovedeste ca este vechiul propietar poate fi depagubit. Asta trebuie aplicat la procesele in curs de desfasurare. Dar magistratii spun ca nu au norme metodologice, ele se refera la cuantumul despagubirii. El poate da verdictul ca nu putem fii scosi afara din casa, urmand ca conform normelor sa se calculeze cuantumul despagubirilor. Aici este reavointa. Cand a aparut Legea 10/2001, normele metodologice de aplicare au aparut dupa cativa ani si totusi s-a judecat pe baza legii 10/2001!
    AJUROOORRR!!!!

  18. Va multumesc frumos pentru raspuns.

    1. Copiii dvs nu vor fi niciodata perceputi mai mult decat copiii lui Dan Voiculescu daca mai faceti in continuare asa. Sunt daca vreti intemnitati pe veci intr-un nume; societatea civila la noi nu e gata sa depaseasca acest handicap si uneori dumneavoastra(persoanele publice ma refer aici la toate persoanele publice care sunt in situatia dvs de a avea copii celebrii) alimentati acest handicap.

    2. Daca tu esti numarul 1 si ai ajuns acolo prin munca, de ce trebuie sa intri in cocina ziarului numaru 2 ? Daca alegeti calea elegantei pastrati-o pana la capat.

    3. Prostia cu aeru conditionat mi se pare o problema pentru o firma din lumea a 3 a si nu pentru o firma care se doreste occidentala….aveam pretentii de la dvs doar stiti economie buna inca de pe vremea cand la noi se invata aia socialista.

    Offtopic: 4. De ce dl. Piedone inca mai e in PC daca a fost prins cu carnetu luat pe nashpa prin Arges…unde e credibilitatea partidului ? Riscati sa ramaneti un partid de sub prag electoral si ar fi pacat sa nu avem si un partid conservator in Romania. Sau vreti sa priviti mereu de la TV cum altii isi aleg presedintele?

    Va multumesc,
    pentru minutele acordate.

    Cu respect,
    Fanel un cititor.

  19. atributul liderului-manipularea maselor… ceea ce ii diferentiaza pe lideri este doar scopul propus, nu mijloacele
    detii sau nu un trust? pai de ce sa nu-l detii!!? ti-ai asumat un rol in societate, ti-ai propus teluri …este normal sa ai si mijloacele necesare- chiar si cele ale manipularii, pentru ca orice mesaj este o manipulare…
    nu s-a construit nimic fara idealuri, fara compromis, fara sacrificii- ori, daca scopul pe care il ai azi, la o varsta care te indreptateste sa consideri ca ai atins intelptciunea, daca aceste scopuri sunt nobile atunci eu cred ca trecutul este un trecut, o carte prin ale carei pagini gasim bune si rele fara ca aceasta sa mai poata razbate dincolo de copertile sale…inteleptul isi asuma trecutul nu cu rusine fata de faptele sale, ci cu mandria de a fi inteles rusinea!

  20. Domnul Voiculescu,aerul conditionat e o necesitate,nu de alta dar am inteles ca toate emisiunile din Antena 3 se realizeaza intr-un singur studio.Realizez ce cloceala e acolo,cred ca trebuie o instalatie serioasa pentru a face fata,ratingurile dovedesc din plin ca baietii si fetele de acolo o merita cu prisosinta.
    La RTV au de toate,da ratingul mic,mic,mic….ca nu se mai vede de mic:-))

  21. In legatura cu sustinerea ca puterea este obiectivul partidellor politice:
    Am avut o discutie despre asta cu tatal meu cand ne plimbam prin Felix. El nu era de acord cu mine ca acest mobil e o denaturare a partidelor politice si sustinea ca scopul a fost intodeauna acelasi nepund avea loc o denaturare. Si eu i-am spus ceea ce va spun si d-voastra. Scopul partidelor politice a fost sa aduca o IDEOLOGIE la putere. Sa castige PUTEREA POLITICA

  22. nu PUTEREA. Ceea ce se intampla azi face din partidele politice doar o masinatie de sustinere a unor candidaturi pe banda rulanda. Nu mai au nici o valoare. Fara ele ar fi acelasi lucru. They are worthless. Poate nu chiar asa….duce nepotismul la un rang astronomic si distruge complet meritocratia…deci au totusi o putere social-distructiva(unde mi-a fost capul…) PEACE

  23. Ne bucuram din suflet ca am putut face si noi,telespectatorii,ceva pentru Mircea…sper sa va tineti de cuvant si sa rezolvati micul inconvenient.

  24. La terasele de pe South Beach, din Miami, au aer conditionat si afara, cu toate ca doar foarte rar e foarte cald. Dar un studiou de televiziune fara aer conditionat, e cam ca o nunta fara lautari. E cam ca pe vremuri la Observator, cand un redactor scria stirile fara sa vada ce a filmat operatorul, deoarece nu existau decat 3 mese de montaj, permanent ocupate. Chiar, cum mai e acum? S-a investit ceva in playere sau e tot asa?

  25. In mileniul trei, este de preferat cand construiesti o televiziune, mai intai sa pui aerul conditionat si ulterior, pereti, ferestre, usi, eventual ziaristi, nu doar analisti si comentatori. Poate asa se mai ridica si ratingul partitului de 2% si nu mai trebuie sa atarne de altii.

  26. Macar sa le dau de lucru la cei de la moderare. Daca o sa fie cazul sa injur, o sa-i atentionez inainte. Dar cred ca nu o sa mai dureze prea mult.

  27. Salutare Voiculescu-le,
    ma bucur sa vad ca ai citit postarile si mai ales ca incerci sa raspunzi .. Este o dovada de bunavointa, dar in acelasi timp cred ca iti va manca muult timp..
    Sunt foarte curios daca o sa rezolvi aerul conditionat din studio-ul masuta a lu’ Mircea Badea, asta mai ales ca ai si postat despre acest subiect :). Bine, la cati bani, presupun ca aduce trustului, parerea mea este ca merita sa aiba conditii mai bune decat in prezent.
    Astept cu un fel de curiozitate urmatoarele postari..
    Cu apreciere..

  28. Pentru mine, Dan Voiculescu e un mit. Adică nu există în realitate. :D O legendă creată de el însuşi, sau ceva… :D

  29. Daca nici Mirciulica nu merita aer rece, adica vorba aia .. aduce milioane mogulului de la o masa si un decor de maxim 100$! Si parca si Nea Gigi a stat la racoare, nu poate si Badea macar 50 de min pe seara?

    O zi buna si luni sunt cu ochii pe tv …

  30. Cred ca Dan Voiculescu a decis sa-si faca blog, nu numai ca sa afle adevarul/(adevarurile?) ci, mai mult asa, ca sa mai omoare plictiseala de la Senat. Unde are o functie, dar nu prea il baga nimeni in seama, din cauza ca a ajuns acolo pe post de remorca. Pe blog, ba vezi un tube, o gluma, un banc, esti ca la terasa la Cina, numai ca nu vine ospatarul. Trebuie sa o suni pe fata de la bufet, daca vrei o atentie, o maslina, o bericica, o cafeluta.

  31. Am citit si iope blogul luli Mircea (Badea ) :) … ca avetzi blog si comunicatzi cu oamenii ….. :)
    Vreau sa va multumesc pentru Legea 1/ 2009 .. legea initiata si ” obtinuta ” de dvs . …. sint unul dintre acei proprietari care au cumparat apartamentul in 1999 … iar in 2007 s-au trezit foshtii sa revendice … cu toate ca au fost despagubiti cind au plecat legal si oricum … EU am cumparat LEGAL , de la STATUL ROMAN !
    Va multumesc .
    Pareti a fi un om inteligent si caruia-i pasa si de dreptate …

    Toate bune .
    Cosmina.

  32. Shi, please, Mogule, nu-i pune aer conditionat lui Mircea ca nu vom mai avea parte de emisiuni gen Victoria Secret cu desuuri imaculate si bronzu’ din dotare ;)

  33. m-am uitat pe blogul dumneavoastra. nu va nicio legatura (link) catre Elena Udrea sau de ce nu Traian Basescu.

  34. Pentru carcotasi: multora le-ar placea sa ajunga la inteligenta si cultura generala ca ale lui Mircea…dar strugurii sunt atata de acri!
    @ Mery La RTV e racoare, e spaaatiu, dar…nu exista colectiv, echipa in adevaratul sens al cuvantului. Asa ca atmosfera e atat de rece, incat ar fi ok si fara aer conditionat. Iar in ceea ce priveste cat a fost sau nu Voiculescu de securist…putin imi pasa, zau. O sa aibe maine lumea mai multi bani in buzunar, sau vor creste autostrazile ca ciupercile supa ploaie, daca aflu eu cine a fost securist, sau ce-i cu revolutia? Zau…devenim penibili, ce ne mai place sa ne…grija de chestii care nu ne sunt de nici un folos. Aaaa…si voiam sa mai spun ceva, fara nici o legatura cu tema discutiei. Ati vazut cine ne-a votat la Eurovision? In locul celor in drept, as lua votul ala ca pe o analiza a rezultatelor politicii noastre externe. Toti vecinii s-au votat intre ei, ca asa-i acolo. Doar pe noi ne-au votat numai amaratii aia din Moldova.

  35. @Lulu lemon
    Sarut mana. Apreciez aprecierea ta pentru Victoria Secret’s. Dar eu, sincer, prefer fara. Cu sau fara aer conditionat.

  36. @Dan Voiculescu
    In agitatia ta febrila pentru aflarea adevarului, ca tot spuneai ca esti novice la bloguri, ai grije ca unii comentatori mai comenteaza si intre ei. Si din aceste discutii se poate cerne/discerne cate un sambure de adevar. Numai moderarea asta excesiva e potrivnica telului.

  37. SE IA LA FAVORITE. PAGINA SI, IMPLICIT, BLOGUL. ;)
    AAAA,,, SI CA SA NU UIT, DE LA BADEA AM AJUNS AICI. :D
    CHIAR MERITA O BERE. SI AERUL, BINEINTELES.

  38. Dacă tot s-a rezolvat cu „aerul” ar fi bine să-i dați și mai mult timp pentru emisiune. E singurul, în afară de Gâdea, care ne ține-n priză!
    Desigur, mă enervează și că își ia liber în week-end, dar cu asta trebuie să mă obișnuiesc fiindcă are și omu” nevoie de odihnă, nu?
    Mulțumim pentru colaborare! Succes în continuare!

  39. Mircea Badea este, fara doar si poate o personalitate. Cu bune, cu rele, are acel aer onest care ar putea „trage” dupa el o idee, un crez, un tel. Cu conditia sa fie unul just. Nu pot crede ca nimeni nu a banuit imensul potential pe care il poate avea Mircea intr-o miscare politica. E un reprezentant al epocii pe care o traieste, nu e manjit ca sa trezeasca neincredere si nici atat de imaculat ca sa poata parea ireal, asa ca, dincolo de investitia (de calitate) pe care o reprezinta pentru trustul Intact, Mircea ar putea fi un catalizator pentru cei ce chiar s-au saturat de mojicie, minciuna, prosteala pe fata. Nu credeti ca ar trebui incurajat (si chiar ajutat) sa porneasca o adevarata miscare contra statului, care sa faca chiar ceea ce sensul literal sugereaza? In plus,chiar si cand vorbeste ca ultumul golan ( si o poate face chiar foarte bine) ,se simte omul educat. Omul care nu a mers la scoala doar pentru miuta si care in timpul celor sapte ani de acasa, a avut parintii si cresterea de acasa. Fiecare generatie are nevoie de modele. Poate Trustul crea un model din Mircea Badea sau credeti ca ar deveni o amenintare pentru cineva in momentul in care ar „creste” dincolo de o limita imaginata initial? E un om care poate coagula imense energii si un urias capital de simpatie si credibilitate in jurul lui. V-ati gandit vreodata sa-l valorificati din punct de vedere politic?
    In State, fiecare copil creste visand ca ar putea deveni presedinte. Noi am uitat sa gandim pozitiv si practic. Hai sa gandim o chestie de genul Mircea Badea -presedinte. De ce nu ???

  40. @Mihai-Florin Gherasim
    Subscriu propunerii tale, dar eu as zice sa incepem cu 10-15 ani de experienta ca presedinte de scara si apoi de bloc. Daca o sa apara rezultate, lumea o sa fie multumita, scarile curate, gunoiul din jur strans, atunci se poate pune problema avansarii, sa zicem intrarea intr-un partid cu mai mult de 2% dar intre 10 si 19% sa vedem cum se descurca. Pe urma, mai vedem cum sta treaba cu liderul de generatie, presedintie, ca vad ca are potential. Mai nasol este cu IQ-ul si cu cele cateva milioane de tineri de varsta lui, care si ei au potential. Da ideea ta e buna.

  41. Eu cred ca daca, Badea o sa aiba aer coditionat in studio, emisiunea Lui va pierde din „dramatism” .
    Lorelei cine crezi ca a stat sa-ti citeasca povestile??? Eu nici nu publicam atata comentu .

  42. Nu toata lumea stie ca principiul maxim de informatie in minim de spatiu este si cel mai penetrant dar si cel mai putin jignitor la adresa celor care te citesc. Daca esti un nume care prezinta interes, iti poti permite sa postezi texte mai lungi, dar asa, nu iti acorda nimeni nici un interes.

  43. Mircea Badea m-a trimis aici,prin postul de pe site-ul lui. Grafica este simpla si frumoasa. Culoarea mea preferata? Albastru, exact aceasta. Seamana fundalul putin cu cel de la Champions League , foarte frumos , imi place. In sfarsit il vad si pe Mircea satisfacut in ceea ce priveste functionarea aerului conditionat. Acum sa vedem care este raspunsul dumneavoastra. Se asteapta aerul conditionat cel nou. de preferinta functionabil.
    Va felicit Domnule Voiculescu, pentru ceea ce sunteti .

  44. @Andrei all from USA
    Nu stiu cat ai trait in USA, dar eu, ca unul care am avut ocazia sa lucrez circa 10 ani in companii americane, cu americani,la ei acasa si nu numai, stiu ca ei sunt primii gata sa investeasca in cineva care promite. S-ar putea sa fie un balon de sapun acea promisiune, dar nu poti sti pana nu incerci, nu-i asa? Sunt de acord…sunt milioane de tineri cu potential. SI CE FAC CU EL????
    Nu mai stie nimeni sa zica : AJUNGE ? GATA? Mamaliga e cea care da consistenta muschilor lor si alimenteaza IQ-ul lor ?

  45. Sigur sunteti dumneavoastra autorul postarilor de pana acum? Ca nu pare a fi stilul dumneavoastra, par scrise de altcineva.

    P.S. Ce bine ca v-ati milostivit si de Mircea Badea! De-atata timp ii plangem de mila,,,Iar pe caldurile astea, nimic nu era mai potrivit!

  46. Andrei din iuesei: comentariul meu a fost o gluma (did you not see the winky face?), nu-s atit de criminala incit sa-i doresc raul lui Mircea! Desigur ca militez PENTRU A/C.

    Victoria Secret e sinonim cu „lenjerie sexy” si in principiu cu trupuri sexy.
    Mircea Badea – maieu – sexy body…Ring any bells?

    Bottom line: cu sau fara lenjerie si aer conditionat, Badea rules! ;)

  47. @Mihai-Florin Gherasim
    Ceva mai putin, numai 8 ani, dar in mai mult de jumatate din state. Acum sunt in Long Island, New York. Poate ca peste 2 ani, cand o sa fac si eu 10 ani aici, o sa am aceiasi impresie despre sansa lui Badea. Altfel, trebuie sa confirme, cum am spus mai sus.

  48. Domnule Voiculescu, va felicit pentru decizia de a face un blog si va multumesc pentru modul in care conduceti Antena 3 si pentru libertatea acordata producatorilor si realizatorilor de emisiuni. Demonstrati astfel ca se poate fi pe locul 1 si in acelasi timp se poate pastra calitatea si integritatea.
    Mi-ar placea sa vorbiti candva despre sansele de a candida la presedintie. Sunt convinsa ca ati gasi multi sustinatori si alegatori.
    PS: Si eu subscriu la cererea de aer conditionat pentru Mircea! Adelina, studenta

  49. Chiar daca sunt fan antena 3 (adica badea si sinteza) asta-i site-ul moguluilui cum am turnat eu grinzi cu zabrele pentru turnul Efel… Cred ca eu am scris mai mult decat el pe „blogul” asta….

  50. @Adelina
    Uite cum sta treaba: il lauzi pe Voiculescu pentru cum conduce, dar apreciezi ca lasa multa libertate realizatorilor de emisiuni. Adica ii multumesti ca nu se baga. Asta e cam imbarligatura. Si ca rezultat, ca nu se amesteca, calitatea si integritatea sunt in top. Altfel, din ce spui tu rezulta ca daca s-ar amesteca, atunci canci libertate, canci calitate si integritate de locul 1. Cu candidatura la presedintie ai facut din Dan Voiculescu un om in pasul infactului de fericire. Daca tu esti fosta mea colega, iti amintesc doar ca pentru castigarea alegerilor, de la 2-3% trebuie facut un salt inainte la 50%+1 vot. Dar ai umor, chiar daca nu esti tu Adelina pe care o stiu eu.

  51. Buna seara,

    As dori de la dvs.o adresa de email pe care sa va pot trimite cateva intrebari tip interviu pentru o cercetare. Studiez comunicare si relatii publice si realizez o lucrare de final de an. Tema cercetarii isi propune sa prezinte blogul ca instrument de comunicare pentru politicieni.

    Multumesc!
    Toate cele bune!

  52. @ N Ionescu
    Incearca pentru adrese si cercetari la DNA, CNSAS, ca ei trebuie sa le detina, ori pune intrebarile aici, ca altfel nu apuci sa realizezi lucrarea de final de an. Si daca chiar esti pasionat de studiul blogurilor, cauta pareri de la experti, nu de la Dan Voiculescu, care recunoaste ca este un novice in materie. Sau incearca un studiu cu fumuri pe dealuri sau tobe, ca instrument de comunicare.

  53. Bine v-am gasit, este pentru prima oara cand postez ceva, si sunt un pic nervos din aceasta cauza. Urmaresc programul ” artistic ” de pe Antena 3 cu mare placere, dar din cand in cand parca simt un oarecare gust amar. De ce ? Pentru ca sunt suspicios de fel, si pentru ca imi lipsesc replicile. Nu ar fi mai eficient pentru analisti, mai placut pentru spectatori, si poate un mediu mai prolific in concluzii juste daca orice subiect s-ar dezbate avand cel putin doua puncte de vedere? Daca intr-adevar aveti in mana asii, daca ceea ce spuneti sau sustineti ( ma refer la moderatori, invitati, etc ) este de necontestat, si doriti cu ardoare sa luminati Opinia Publica, nu ar fi modul perfect sa lasati comentariilor feed-back imediat din partea subiectilor ? Dreptul la replica da nastere celor mai frumoase lupte si celor mai rasunatoare victorii. Momentan Sinteza Zilei o privesc, si impartasesc opinia cu alti cativa studenti, ca pe un joc de sah cu o singura culoare. Poate imi scapa mie ceva, sau poate doriti sa evitati zarzavagii. Totusi … Va multumesc pentru atentia acordata opiniei mele.

    P.S. : Aerul lui Mircea Badea are farmec doar prin prisma capacitatii sale oratorice, bine exersate, si exercitate, si nu ma refer la cel masurabil in metri cubi.

  54. domnule mogul,
    tare as vrea sa stiu (chiar daca raspundeti or ba) daca in sufletul dumneavoastra va numarati printre admiratorii stilului Mircea Badea.
    De ce aceasta curiozitate?
    Pt ca dvs, in dese randuri
    – vorbiti despre seriozitate
    – vorbiti despre profesionalism
    – vorbiti despre faptul ca acuzele trebuie sustinute de probe
    – vorbiti despre faptul ca argumentele nu trebuie inlocuite de insulte
    Indiferent cui apartine, juridic, trustul de presa, sunt convins ca tineri la el (la trust) ca la propriul copil. Chiar daca nu-mi sunteti supersimpatic, nu pot sa cred ca – dincolo de acuzatiile care v-au fost aduse sau modul in care ati fost prezentat de catre unii sau altii – felul elegant cu care va manifestati in public de impaca bine cu forme de manifestare… vangheliana

  55. Va rog mult , reparati aerul conditionat al lui Badea din studio ca nu mai poate face omu emisiune….Vai de capul lui saracu si-asa e „PESIMISTUL DE SERVICIU” mai trebuie sa-l vad si agitatel din cauza caldurii?? E baiat bun…..aveti grija de el saracutzul:)) .Va salut,Alina

  56. Din partea unui colectiv de oameni ai muncii din Barlad si Somcuta Mare, va rugam din suflet sa nu ii puneti aer conditionat lui Badea, pentru ca ne place atunci cand dansul ne arata petele de sudoare de pe piept.

    Chiar asa, dom’le mogul? Am pus anul trecut aer conditionat la birou cu cinspe’ milioane… Chiar asa mai Felixe? Multumasc, evident Nalu’

  57. Buna ziua, dle. Voiculescu

    Am avut bucuria de a fi acceptata la Scoala dvs. acum un an, cand s-a infiintat prima serie (cred).

    Din pacate, programul de la acel moment nu mi-a permis sa asist la cursuri, lucru pe care l-am si anuntat secretariatului scolii, pentru a putea oferi acel loc altcuiva.

    As dori sa va intreb daca se vor mai organiza alte cursuri si daca m-as putea reinscrie.

    multumesc,
    Daniela Buricescu

  58. Interesant blog…eu nu am probleme cu faptul ca Mircea Badea nu va critica..mai degraba suport stirile despre ce a mai facut Fundatia Dan Voiculescu, decat despre ce nazdravanii a mai facut gasca vesela, formata din Base&Co.
    Numai bine!

  59. observatie: m-am saturat sa vad la stirile de pe antene in permanenta ce face fundatia dan v. sau partidul al carui presedinte de onoare e. zau asa, dar e exagerat. intr-adevar, „solutia imorala” a cananelor tv si nu numai.

  60. aş dori un sfat, ca de la un politician cu experienţă :)
    în ce partid să mă înscriu pentru a putea ajunge într-un post bun, de unde să pot participa şi eu la mişmaşurile ăstora? că munca cinstită m-a cam dezamăgit, mai ales în ultima vreme, când am început să constat că am picat de fraier făcând şcoli şi prestând 8 ore plus la serviciu. e timpul să mă implic şi eu în „bunăstarea” ţării, să-mi fac „datoria” de cetăţean, conducând-o spre cele mai înalte culmi ale progresului, şi pe mine odată cu ea!!!

  61. ..e cam naspa, sa vorbesc direct cu Sefu’ dar daca am o problema care n am putut s o rezolv cu cei direct responsabili.. incercam si asa .. arhiva emisiunii lui Badea sufera din ce in ce mai des si perioade destul de lungi, incat sa ma apuce nervii, de o problema …cea a UPDATE ului ..ce o fi asa greu si complicat sa fie inregistrata o emisiune si apoi pusa pe site in arhiva ..v as ruga daca se poate, cu tot respectul, sa rezolvam problema asta ..imi cer scuze tipilor de la IT si dvs. va multumesc anticipat.

  62. pe blog (chiar si aici!) se spun lucruri interesante si ar fi pacat sa ramana doar asa. sunt oameni care nu au timp sau acces la internet. cred ca s-ar putea organiza bine un ziar care sa contina subiete adunate de pe bloguri

  63. Da-ti cezarului ce-i al cezarului !!! Isi da unul din cei şasă cai pe o briza de aer conditionat

  64. DOMNU’ MOGULU-…LA CATE MILIOANE DE PARA.V-A ADUS BAIATU ASTA DE LA MASUTA AIA IN ASTIA 5 ANI..(FARA AER CONDITIONAT)….CRED K ACU FACETI O INVESTITIE DE FAPT….SI VA GANDITI CAT VA PRODUCE…DAK VA AVEA AER….NU???

  65. Cred ca aerul conditionat este o rasplata infima acordata unui om care aduce consistente venituri trustului!

  66. Vin si eu cu „rugamintea” sa-i faceti aerul conditionat lui Badea, dar mai am o intrebare la dvs: De ce nu-i platiti si creditul (care il are de cand era mic)? La un asa personaj cum e Mircea Badea eu cred ca merita sa va „aplecati” mai mult.

  67. Doamne fereste, ce am ajuns! Sa scriu pe blogul lui Voiculescu… dar o fac pentru Mircea Badea!!!! Aer conditionat, dozator cu apa plata, cum zicea un fan pe aici si inca o ora de emisiune, zilnic.

  68. Si eu sunt in aceeasi situatie cu Hamsia, dar trec peste…. Cu ora de emisiune zilnic m-as abtine, sa zica Badea, ca de la faimoasa masuta poate se vede altfel si nu e chiar asa usor. Dar aer si apa stim cu totii ca vrea si merita :)), asa ca sustin. Mai era o problema si cu laptop-ul. Si cu internetul care merge incet. Dar sa incepem macar cu aerul… :).

  69. servus
    domnule Voiculescu, sunteti de acord cu mine ca Firea G., V.Stan, GADEA, Badea si Ciutacu sunt cei mai buni in acest moment?
    Cu tot respectul si pentru C. T. Popescu – e un pic depasit si am impresia ca sigur cauta sa mai faca si el audienta cumva..
    stiti zicala? : „E greu sa ajungi in frunte, dar e mai greu sa te mentii.. ”
    si e valabila si pentru cei mentionati mai sus..

  70. Chair, domnule Mogul, cum bine spunea „claponel” mai devreme, de ce Dumnezeu nu-i platiti creditul lui Badea? Nu merita si el macar atat? Presimt cum o noua problema a lui Mircica incepe sa fie rezolvata….Vox Populi !!

  71. Daca nu rezolvati problema cu aerul pentru omu’ nostru inseamna ca subiectul asta nu a fost decit o strategie de a cistiga trafic pe blogul nou infiintat. Caz in care, vorba concurentei „:rusinica, rusinica”…

  72. Va rog sa-i creati lui Badea conditii sa sustina emisiunea!O sa vina pana la urma in slip la munca!Ce naiba…..La cat raiting face merita orice!Badea…acum un suc ca te-am scos!Numai bine!

  73. Buna ziua!tot respectul Domnului Dan Voiculescu!de ce nu candidati la alegerile prezidentiale din toamna(iarna)?se poate un raspuns?multumesc!

  74. Draga Andrei all from USA:
    Am facut destul de multa logica la scoala ca sa stiu ca ”a conduce” nu inseamna a interveni din toate punctele de vedere (in sensul de a spune oamenilor ce sa zica in emisiuni). Depinde cum conduci o institutie, poti acorda un grad de libertate sau nu. Tu ai spune ca trebuie ca un angajat sa nu aiba sef deloc, ca sa aiba libertate. Nu mi se pare nimic imbarligat in a conduce mai liber (desigur ca ma refer prin comparatie cu Realitatea).

    In al doilea rand, mi-ar placea sa-l fi vazut pe dl Voiculescu candidand pentru Alianta PSD-PC cu care este si la guvernare. Eu consider ca ar mai pregatit decat dl Geoana. Nu stiu cat de realist e ce spun si nici nu zic ca eu as vota cu alianta PSD-PC. Spun numai ca Dl Voiculescu ar avea o imagine mai buna.

    Si nu pot sa imi dau seama cand am fi fost noi colegi: gradinita, scoala, partid..nu am cum sa stiu:D

  75. Inca un devotat lui mircea badea care militeaza pentru un amarat de aer conditionat.M/a surprins mult chestia cu blogul de la o persoana ca dumneavoastra.in continuare MULT SUCCES TRUSTULUI INTACT

  76. Azi e luni, sper ca nu ai uitat de aerul conditionat pentru Badea. Asteptam un post o miscare ceva.

  77. Va multumesc si eu anticipat pentru „aerul” lui Badea. Multumiri anticipate pe care suntem obisnuiti prin instinct, se le rezervam promisiunilor romanesti… Sper ca, spre diferenta de alte „dati”, termenul fixat pentru realizarea promisiunii NU va fi amanat sau anulat…

  78. Domnule Voiculescu,

    Maiestatea mea nu stie de care ochi sa va povesteasca. Despre cel care rade observand cum timpul dumneavoastra pretios este consumat intr-o disperata incercare de umanizare a unui om care a calcat pe orice [pana la varsta actuala pentru a_si atinge scopul.
    Sau poate despre cel care plange observand ca nu exista unitate de masura pentru minciunile impanate cu micifiricele de adevar ca in manualele de dezimformare pe care le-ati studiat cu atata atentie

  79. Stimate domnule Voiculescu,
    va multumesc ca imi acordati ocazia de a va scrie pe acest blog. Sunt o „cetateanca”, ca sa il citez pe domnul Mircea Badea, pe care cu drag il urmaresc in fiecare seara la televiziunea pe care cu onor o detine trustul dv., urmaresc cu placere multe din emisiunile realizate pe Antena 1, 2 si 3. Va voi adresa rugamintea de a-i crea domnului Badea conditiile necesare sustinerii emisiunii „In gura presei”, pe care multi romani o urmaresc tarziu, in noapte. Cred ca domnul Mircea Badea aduce suficienta publicitate pe spatiul orar dedicat emisiunii domniei sale incat sa merite cresterea salariului, ca sa nu mai vorbim de un simplu aparat de aer conditionat.
    Felicitari pentru blog si succes!
    Cu respect,
    Doina Ghimus

  80. Domnule Voiculescu, va multumesc mult pentru legea 1/2009, lege pentru care v-ati luptat mult si pe care cu greu ati reusit sa o scoateti pentru noi cei amarati care ne-am cumparat casele pe legea 112/1995. Suntem in proces si temuram pentru ca nu stim cum va fi aplicata legea. Vecinii nostri de apartament au pierdut casa acum 1 luna. Am o intrebare si o rugaminte: daca ajungand la guvernare alaturi de PNL, veti avea amabilitatea sa amintiti guvernului ce va veni ca trebuie sa scoata Normele la Legea 1/2009, pentru a putea spera ca legea va fi aplicata corect. Asa cum cred ca stiti acum acesta lege se aplica discretionar in salile de judecata.Putem spera ca acesta lege atat de corecta pentru toti va avea normele si ca va fi corect aplicata?
    Da multumesc danna

Comentariile sunt închise.