8 COMENTARII

  1. foarte foarte tare =))))))) …spiritual nu am ce zice . are simtul umorului si al autocriticii motanul Felix … valabil pt oamenii de o anumita calitate …bv

  2. Ca-i spune Felix, Mircea sau securist, Base ar face mai bine sa se uite in oglinda!
    Ofiter pe vas fara sa dea macar odata cu subsemnatul nu se putea. La cum se manifesta el de virulent pentru a-si proteja pozitia si prietenii, si la cum reuseste el sa scoata dosare din maneca, sigur are prieteni bine infipti in secu, ce-l protejeaza ca sa-i protejeze si el la randul lui.
    Base si-a ascuns dosarele, dar eu nu cred ca e ca apa de izvor……mai degraba-l vad patat si negru ca pacura….ca de, pluteste pe ape chiar si tulburi.
    Va veni el momentul in care vom afla de ce este atat de bine protejat de securitate…va veni…..repede.

  3. Raspunsul e simplu pentru faptul ca s-au intilnit la Grivco si nu inteleg de ce cele 4 partide nu o striga din toti plaminii: E singurul loc unde nu puteam fi ascultati ilegal!

  4. dk vreti sa cautati o explicatie pt realitatea nefardata care ne indica cu degetu gros in ochi ca intelectualii tineri au luat-o la extreme de foame intrati pe http://crizeleluarvinte.wordpress.com … e scris bine, cu nerv, cu o ironie distrugatoare, cu umor, e laboratoru unde se coace urmatoarea revolutie din romania, apropo dc se vede intr-atat de strident si in fotbal cat suntem de labili ca natie? respectele mele….atat mai vreau sa mai punctez: sa stiti ca am invatat degeaba 16 ani si am citit 400 de carti, nu-mi foloseste la nimic decat sa ma otravesc cu un soi de exces de constiinta intre patru pereti jilavi ca sperantele mele

  5. Întrebare întrebăcioasă: a căştigat motanul bătălia, dar câţi ani a mai trăit dupaia? Punem pariu că acel copil l-a îngropat pe motan sau o va face în viitorul apropiat? Un motan trăieşte vreo 15 ani de obicei. Un copil mai are vreo 60 în faţă ;)

Comentariile sunt închise.