Oare am început să avem – după cum vedem aici sau aici – si o coalitie a analistilor de la Grivco? Sau e doar normalitate?

4 COMENTARII

  1. Why Not? Sa presupunem ca …cei pomeniti de caricatura basescu, s-ar fi intalnit la Grivco, si au pus tara la cale. ce e rau in asta? Oameni cu convingeri politice diferite, se intalnesc, pentru ce? Pentru a instaura dictatura? Sau pentru a Salva Tara de Dictatura? Sunt sigur ca, oricine are cat de cat interes ca lucrurile sa nu derapeze in tara asta, ar face la fel. Si orice mijloace folosite sunt benefice, pentru ca au drept tinta, un scop nobil: acela de a impiedica un om sa subjuge un popor, popor care ar trebui sa trudeasca pe vecie in folosul acelui nenorocit si al camarilei lui. Deci, basescule, sa nu te mai doara capu’ de ceea ce face coalitia ‘grivco’, ca vin vremuri vreme pt tine. Apropos, de unde stie carmaciul de acea intalnire? De cand sunt serviciile secrete puse sa lucreze in slujba unui psihopat? Ah da, uitasem, de cand psiho s-a pus imparat….si a visat ca e d-zeu, uitand de fapt ca ii put picioarele, si ca viata lui nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.

  2. dk vreti sa cautati o explicatie pt realitatea nefardata care ne indica cu degetu gros in ochi ca intelectualii tineri au luat-o la extreme de foame intrati pe http://crizeleluarvinte.wordpress.com … e scris bine, cu nerv, cu o ironie distrugatoare, cu umor, e laboratoru unde se coace urmatoarea revolutie din romania, apropo dc se vede intr-atat de strident si in fotbal cat suntem de labili ca natie? respectele mele….atat mai vreau sa mai punctez: sa stiti ca am invatat degeaba 16 ani si am citit 400 de carti, nu-mi foloseste la nimic decat sa ma otravesc cu un soi de exces de constiinta intre patru pereti jilavi ca sperantele mele

  3. voi sunteti de vina ca voi l-ati facut mare …daca era dupa noi va lasam sa va devoreze din pacate mai sunt si romanii care o duc rau din cauza sistemului Basescu ….

Comentariile sunt închise.