Are cineva vreun pont pentru competitia acerba de aici? Urmărind studios noile tehnici de campanie, am încercat o rundă si, ca sa nu apară discutii (”Aha, l-ai vrut pe Crin!”; ”E clar, mergi cu Oprescu!”; ”Geoană, cum ne asteptam!”) am ales să ”joc” cu Traian Băsescu.

Problema e că – fără parabole si apropouri – m-a învins Mircea Badea de mi-au mers fulgii!

10 COMENTARII

  1. \ 17 noiembrie 2009
    PNL A BATUT PALMA CU PD-L PENTRU A GUVERNA DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE
    Surse oficiale din interiorul partidului-stat (PDL) mi-au dezvaluit ca staff-ul lui Crin Antonescu a agreat incheierea unui protocol postelectoral cu democratii privind formarea unui viitor guvern PDL-PNL, condus de un premier democrat-liberal. Sursele respective au adaugat ca deja PD-L si PNL au negociat si semnat un program de guvernare.
    Noua intelegere, asunsa deocamdata de ochii marelui public, survine pe fondul semnalului dat de Băsescu, în urmă cu mai multe săptămâni, conform caruia acesta dezvaluia ca doreste refacerea aliantei portocalii mai ales din dorinta de a atrage voturile lui Crin Antonescu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Fara a dezvalui culisele intelegerii cu PDL, Ludovic Orban – vicepresedintele liberal, a anuntat la Sibiu, in urma cu doua zile, ca PNL nu îl va susţine pe Mircea Geoană, în al doilea tur de scrutin, în situaţia în care Crin Antonescu nu se califică în finală, cu toate ca presedintele liberal spunea la finele saptamanii trecute, la Realitatea TV, că este dispus să voteze cu orice contracandidat al lui Traian Băsescu, în cazul în care nu ajunge în turul II. Si eu cu cine votez?

  2. Cat ii dati mai putin la salariu, 10 sau 15% ? :) Lasand gluma la o parte, sa ne apucam de alta; daca mai jucati online, indiferent care ar fi jocul, aveti grija pe cine luati „cooperative”, sa nu fie din echipa „baietilor cu ochi albastri”. Nu-i de ajuns ca v-au filat, v-au ascultat telefoanele? Sa mai si construiti ceva util cu ei? :)

  3. Si mie imi spunea fiul meu ca am dat in mintea copiilor cand m-am apucat de FPS-uri. Acum imi dau seama ca la mine nu e asa de grav.
    Haaaaaaaaaaa, Haaaaaaaaaaaaaaaa !
    E tare !

  4. Stati linistit, nu v-a banuit nimeni vreodata ca tineti cu altcineva decat cu Geoana!
    Dincolo de obligatiile de partid eu cred ca dumneavoastra, un om ce stie sa aprecieze valoarea unui competitor serios si nu a unei papusi impaiate ca Geoana ce se dovedeste a fi sfatuit zadarnic de mii de consilieri, aveati o alta optiune, mult mai buna si care cu un sprijin real ar fi avut cu adevarat sanse sa-l invinga pe tiran. Intrebarea mea retorica, desigur, este de ce l-ati ales totusi pe cel mai slab si mai neconvingator…

  5. Foarte misto joculetul dar oricare ar vi rezultatul din joc la cotroceni cred va va ajunge tot mircea geoana pentru ca in acest moment reprezinta cea mai buna soutie.

    P.S. Astazi M. G. va vorbi in direct cu tinerii http://www.algeri.tv de la ora 18:30

  6. Foarte tare jocul. L-am ales pe Traian Basescu si m-au batut, pe rand, George Becali si Mircea Badea. Dupa care nici eu nu ma asteptam sa il inving taman pe Mircea Geoana :))

Comentariile sunt închise.