Puţină inspiraţie pentru „marea dezbatere” din această seară: Churchill, Luther King şi Nixon.

Cine va fi în situaţia celui din urmă?

7 COMENTARII

  1. In speranta ca acesta este un blog unde opiniile se pot exprima liber, constatarea mea este ca aceasta campanie in care anumiti candidati, in special cei mai slabi pregatiti au jucat cel mai murdar. Cine a avut nevoie de serviciile lui Vadim Tudor si cine l-a primit l-a emisiuni, ptr. a debita cele mai abjecte acuzatii, fara urma de logica si mai ales fara probe, s-a murdarit la fel de tare. Campaniile trec, Geoana poate sa nu ajunga presedinte si atunci ma intreb ce ramane in urma… In nici un caz onoarea, ptr. ca cei ce s-au coborat in mocirla, nu sunt doar slabi sau disperati sunt si lipsiti de onoare. Ramane dezamagirea venita de la oameni pe care nu-i credeai ca se vor complace in a-l promova vreodata pe Vadim Tudor, personaj ce in opinia mea reprezinta cea mai murdara arma electorala, folosita fara jena de cel mai slab competitor!

  2. Indraznesc sa mai scriu cateva randuri si cateva ganduri…
    Poate sa se uite Geoana la toate aceste demonstratii si sa memoreze speech-uri si pot sa-l invete consilierii sa zambeasca ca Obama, cum sa se uite-n camera si probabil sa-i scrie tot ei replici memorabile, ca tot nu va reusi sa depaseasca nici scorul partidului, desi de 5 ani este presedintele unui partid atat de puternic cum este PSD. Ce este uluitor este faptul ca acest personaj incapabil, vrea sa para ceva ce el nu este si anume un invingator.
    Nici macar acum, cu toate fortele media in sprijinul sau, cu toata armata partidului mobilizata prin tara, cu toate manevrele baronilor, cu toti consilerii si banii investiti, cu toate sondajele trucate, Geoana, doar la limita, desi nu bag mana-n foc, atinge scorul partidului. In aceste conditii, nu e pacat de toate aceste resurse, ce sunt risipite ptr. a impinge in fata un astfel de personaj ?
    De ce oare? Poate pentru ca Geoana este cel care a promis tuturor celor interesati in a-l sprijini, tot ce acestia i-au cerut si anume functii, contracte, putere, orice, fara limita, fara oprelisti. Alta explicatie logica nu exista, nici macar invocand loialitatea de partid. Nu ai cum sa fii loial unuia ca Geoana, ce nu cunoaste el insusi acest termen si nu ai cum sa fii loial unui perdant, poti sa fii insa” loial” propriilor interese. Astfel, imi explic eu tot sprijinul urias pe care acesta l-a primit!

  3. Pentru a incheia tot ce am avut de spus, multumindu-va ptr ca ati lasat acest blog sa fie un spatiu al sinceitatii necenzurate, doresc sa mai subliniez doar o mare dezamagire, pe care nu stiu cum sa o explic.
    In aceste ultime zile ale campaniei, am descoperit un lucru care m-a stupefiat.
    In toti acesti ani, toate acuzele pe care Basescu le-a adus jurnalistilor ce l-au criticat, mi s-au parut nu doar nedrepte si neadevarate, ci ca venind din partea unui presedinte abuziv, fara respect ptr. oameni si democratie, ce incearca prin toate mijloacele sa-si supuna toate institutiile statului si toate vocile din media.
    Acum insa, vazand cum jurnalisti pe care eu i-am admirat, respectat si urmarit cu toata increderea, nu au indraznit sa aiba o pozitie obiectiva in ce-l priveste pe Geoana si cum in modul cel mai umil, l-au servit doar ptr. ca este in alianta cu mogulul si ptr. ca este campanie electorala, nu pot sa nu ma intreb: daca Basescu avea dreptate si daca eu, doar ptr, ca mi-a displacut profund ca presedinte nu l-am crezut? Daca avea dreptate si toti lucreaza la ordin? Cred ca aceasta campanie ne-a luminat putin asupra caracterelor si ne-a demonstrat cat de jos pot merge unii. Trist este cand se intampla ca aceia sa fie intocmai cei pe care nu i-ai fi banuit niciodata ca ar fi in stare de asa ceva….

Comentariile sunt închise.