E week-end, am timp de navigat. Navigat virtual.

Pentru că persistă în eroare, vreau să-i explic lui Nenea Cosmos că Apărătorii Patriei reprezintă graniţa colegiului 8. N-am treabă cu Şerpăria, n-am fost acolo, n-am luat voturi de acolo – nu-i colegiul meu. În plus, vei vedea pe o analiză zonală a votului (pe care ţi-o pot trimite) că ariile de vot pro-Voiculescu din colegiul 8 sunt asociate cu studii mai înalte şi venit ridicat. Nu falsifica realitatea doar pentru că nu-ţi place.

Alt nene, Nenea Lars, ne invită cu oarecare tandreţe („dragi moguli”) la asta. OK, lasă-ne în mod transparent adresa.

Şi, la final, uite aici o veste cu adevărat proastă pentru actualul preşedinte. Tocmai acum, când trebuia să salveze ţara de mine…

6 COMENTARII

  1. Bine ca totul nu e decat o eroare umana si un motiv de amuzament.Sunteti bine,sanatos? Foarte bine! Si noi am vrea sa fim bine,dar ….asteptam alegerile de peste 10ani,poate atunci se va mai schimba ceva.

  2. Unul dintre persoajele cele mai controversate, la adapostul afacerilor si al politicii, este Dan Voiuclescu, scrie Le Monde in finalul articolului. Proprietar al mai multor posturi de televiziune, el face obiectul unei anchete a CNSAS, care a demonstrat legaturile lui cu Securitatea. Le Monde a incercat sa vorbeasca cu Dan Voiculescu, dar raspunsul biroului de presa a fost scurt: „Subiectul nu ne intereseaza, nu corespunde strategiei noastre. Trecutul nu este grija noastra”.

  3. Sincer eu as vrea sa citesc altceva: fostul presedinte al Romaniei (fost marinar), dupa ce-a ajuns in lumea celor Nedrepti, a fost pus in cazanul 4 de pe randul 7, la temparatura constanta de 4000 Grade Celsius. Cei care l-au slujit in timpul vietii si n-au suportat sa ramana singuri, fara tatuk, se cearta pentru conditii mai bune de cazare, astfel ca fortele demonice de mentinere a iadului fierbinte, au fost nevoite sa intervina cu tunuri de foc si smoala incinsa pentru a calma spiritele ratacite.

  4. Parca cineva a spus despre o asemenea stire:
    Vestile despre moartea mea sunt un pic exagerate !
    Bernard Shaw sau Mark Twain ?
    In rest mai da-i si-n … pe astia !

Comentariile sunt închise.