Am fost astăzi la Brașov. Pentru întâlnirea lunară a liderilor conservatori.

Și, pentru că întâlnirea s-a desfășurat la Hotel Aro, mi-am amintit de Cerbul de Aur. Și de un excelent recital Tom Jones.

6 COMENTARII

  1. Oare cat e de legal ceea ce faceti d-le Voiculescu? Conform unui articol din Gardianul, a aparut a treia incercare de instituire a „politiei internetului”, in Romania evident. Cam ce-am inteles eu si nu numai eu, ca se va crea un organism, tot in romania evident, care, sub pretextul respectarii dreptului de autor, ne vor monitoriza in draci. Deci, daca dvs. vreti sa ne delectati cu un Tom Jones iar eu cu un Iron Maiden, s-ar putea sa incalcam legea. O Lege Romaneasca facuta pentru a combate Marii Infractori Cibernetici, asa ca mare atentie d-le Voiculescu, la ce inovatie produce Romania, obligativitatea mersului pe burta in sens invers. Opinii?

  2. Hmm, n-am mai scris de ceva timp pe blog. Adevarul e ca nu prea imi vine. Mai toata lumea discuta chestiuni politice si mie imi e cam lehamite. Astept sa treaca alegerile….Wickerman, in sens invers?Dar tu ai inteles care a fost sensul? Pentru asta nu trebuie o anumita convergenta ?…zic si eu…

Comentariile sunt închise.