Azi voi citi. Vreau o zi fără prea mari agitatiuni electorale.

Personal, asa cum o arată cifrele, n-am nimic de câstigat sau de pierdut din lupta presedintilor. Miza e la nivel ideologic, moral si social. Miza este mai binele României.

Însă acest mai bine poate fi decis doar de români.

În rest, dacă vreti cifre si analize, mergeti în blogroll-ul din dreapta. Sunt acolo oameni care se pricep la asta.

21 COMENTARII

  1. N-am fost la vot, dar mă bucur enorm că am scăpat de Băsescu! Țara mea nu se va numi Băsescia, sper că nici Geoania!
    Mă bucur fiindcă sper din toată inima să nu mai văd derbedei la cârma țării și sper ca pesediști să fie oameni de onoare și să recunoască totdeauna că au câștigat datorită lui Antonescu!

  2. Imi pare rau pentru dumneavoastra ca ati ales sa sustineti un perdant ca Geoana…
    Inteleg perfect retragerea in conditiile in care „miza” lui nu corespunde mizei voastre si inghititi greu un esec.

  3. ce ne facem domnu’ voiculescu? se pare ca basel a fost un bun „organizator” la alegeri … impotriva asteptarilor noastre. :(
    ma intreb daca sunteti convins care jumatate a Romaniei a votat binele si care a votat raul, pentru ca eu, una, nu ma mai uit niciodata la antene daca vad ca se schimba balanta si acolo (cum a facut Realitatea de ex.) !! :((((((((((((

    va respect pentru cateva lucruri si multi alti oameni la fel.
    va rog, fara dezamagiri. suntem audienta dvs!

  4. Vizitele facute de Mircea Geoana in Delta ….au fost niste curse…..Aparitia lui Popa din Indonezia…exact acum….scuza cum ca Vantu ar fi un profesionist in finantari…cand exista porfesionisti adevarati ca Isarescu, Bogdan Baltazar, dl Ghica….cu care se putea consulta aici loco in Bucuresti….
    Nu trebuia sa se duca servil la Vantu acasa cu o zi inainte de dezbaterea finala…i s-a intins o cursa. Nu se fac astfel de greseli prudentiale de catre un prezidentiabil.
    Greseala asta i-a fost fatala. Si eu care crezusem ca votul meu aseara, aproape de inchiderea programului de la Ambasada va schimba regimul….

  5. domnule,
    sunt sigura ca nu este totul pierdut, voturile anulate ,micile ilegalitati ca si listele suplimentare au un procent prea mare ca sa fie reale…va rog faceti ceva…va mai amintiti..?? era o gluma, demult, dar cu otrava ati incercat…???
    eu va doresc succes !!!

  6. „Miza este mai binele României. ”
    A fost. Pana azi.
    De acum incolo, parca se aplica tot mai mult ce se spune aici:
    http://moshemordechai.wordpress.com/
    Nu e frumos dar pare 100% adevarat.
    Asta este, nu avem decat sa mai ne zbatem inca 5 ani in gol.
    Aia dintre noi care nu au obosit inca, si inca, si inca, sa explicam ca:
    „Miza este mai binele României. „

  7. Asta meritam toti cei 5 mil care au votat impotriva lui ?asescu? Meritam sa-l suportam pe tiran inca 5 ani, din cauza ca ati sustinut un prost ca Geoana in locul lui Crin sau la asta nu v-ati gandit?

  8. Dupa cum ziceam eu test de inteligenta si unul pshiatric … prezidentiabilul romanesc le-a cazut pe rand …. plus o intrebare legitima ..putem accepta toate mijloacele pentru a castiga o competitie ? poate reveniti cu raspunsuri la postari ca e cam sinusoidala activitatea asta :)

  9. mda….
    Bursa de valori, astazi isi arata reactia la vestea noului Presedinte….Directia – in JOS….

    Frumos inceput de cincinal….:(

  10. Domnule Voiculescu ..va rog sa rezistati ..stiu ca se vor face presiuni si veti primi amenintari atat dumneavostra cat si cei care lucreaza la Antene
    Dar trebuie sa existe presa adevarata in continuare ..presa care nu pupa in fund puterea

  11. Intrebarea uluitoare este cum de persoane importante ca dumneavoastra, cu un fin simt analitic si in deplina cunostinta de cauza ati putut credita un astfel de personaj jalnic cum este Geoana? Pe ce anume v-ati bazat si care au fost criteriile false ce v-au condus spre o astfel de decizie necastigatoare. Cum este posibil sa te inseli in felul asta? Unde mai pui si faptul ca daca nu era Antonescu Geoana ar fi avut un procent muuult mai slab.In aceste conditii intrebarea este cum de toti smecherii psd-isti, toti analistii psd-isti nu au fost in stare sa propuna un alt candidat cu adevarat capabil sa invinga? Cum de este posibila o astfel de eroare, absolut devastatoare pentru noi cei care nu l-am mai dorit pe Basescu si acum ne-am trezit tot cu el, din cauza incapacitatii si prostiei lui Geoana. Geoana nu este singurul vinovat, toti cei care l-au propus si ne-au vandut iluzii sunt la fel de vinovati.

  12. Astept”binele Romaniei” de mult timp,in schimb vad pe zi ce trece raul in care traim.Multumesc la Dumnezeu ca am primit 2ciocolati si un spray-uţ ca sa pot s-o fac si eu pe mosul ptr fiica mea.Azi mi-a trimis sms de la scoala cand a aflat cine a iesit presedinte-noi ce o sa facem? Am stat si m-am gandit cum pot sa-i raspund in asa fel incat sa nu-i zdrobesc speranta din suflet si in final singurul raspuns a fost- o sa invatam cumva sa reinviem,sa traim,ptr ca in final ei sunt cu ei si noi,doar cu noi si Dumnezeu,care in ultimul timp are tulburari de memorie.Am o singura mare dorinta-toata diaspora sa se intoarca in Romania si sa traiasca aici,pentru ca laptele si mierea vor curge aici nu dincolo,si sa suporte impreuna cu noi,balanta inclinata de ei.Au pierdut 5ani,sa nu-i rateze pe urmatorii cinci !

  13. @luci
    nu mai politizati si trauma copilul!!!
    Sugerati-i sa invete bine ., asta-i „meseria” lui. Iar cand va creste , dupa o scoala buna sper sa poata discerne singur ce sa faca si pentru cine sa voteze…si nu asa la indemnul mamei, bunicii etc…
    Daca nu va invata acum bine – va fi luat de val si va deveni acea masa usor influentabila.(daca el intreaba la o varsta asa de frageda ce veti face…viata nu s-a oprit aici!!).
    El la scoala alte intrebari nu poate sa puna?

    Trebuia sa-i spuneti sa invete, sa munceasca, sa lupte cu rgeutatile si poate intr-o zi va deveni el acel politician, sau vestit medic, cau vestit economist etc care va putea schimba destinele multor oameni….astfel razbunandu-se pentru lacrimile mamei.
    Dvs ii insuflati ura in sange de mic copil…ai nostri…ai vostri…., ura impotriva sistemului democratic pana la urma….si nimic in afara de a critica si boicota nu va fi in stare sa faca.
    Mana pe carte!

  14. ptr @andron
    sa invete copilul?ptr ce? oricum ma vede de 10 ani paralizata,ptr ca am fost atacata si injunghiata in casa,iar legea l-a pedepsit pe vinovat cu1an si 11luni,vede ca de 3 ani doar plang,ptr ca nu am avut bani de spaga ptr pd-l si mi-au distrus mica afacere cu buldozerul,ca cersesc un carucior-un drept prin lege,si nu sunt fonduri,ca am fost un om respectabil iar societatea m-a transformat intr-un rebut,ca un primar pdlist m-a trimis la cersit,ca ministrul finantelor nu facea diferenta in luna iunie,dintre venituri totale anuale si profit net anual? Eu am folosit cerneala la scoala ca sa scriu si sa invat,si ce am castigat?Nu! de azi inainte am sa-mi invat copilul sa minta,sa fure,sa curveasca,sa bea,sa incalce legea precum e exemplul prezidential.Poate daca am face schimb de vieti pentru o luna,tu ,dragule,andron poate nu ai gandi ca mine,dar ai plange ca mine.Te astept de Craciun sa-ti setezi GPRS corect si sa vii tu sa-mi stergi lacrimile.

Comentariile sunt închise.