M-am uitat în calendar – poate e o glumă de 1 aprilie. Pe urmă, m-am gandit – optimist – că-i vorba de o campanie prea socantă de responsabilitate socială. Din păcate, nu-i asa. Ca atare, fac ceea ce poate fi făcut în această fază: dau vestea pentru cei compatibili.

9 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi de ajutor si un tratament homeopat.Un medic bun homeopat,ar fi de mare ajutor,nu stiu daca in spital exista vreunul,dar cred ca medicii homeopati numai in cabinete particulare pot lucra,deocamdata.
    Sanatate lui Mile.

  2. ii doresc multa sanatate.
    ps. eu zic sa ii raspundem cu aceeasi moneda lui DV si 1 sapt incepand de luni sa numai postam la ce scrie el . ne ignoram reciproc . eu is primul. noroc bun

  3. E, n-ai intarziat decat cu 24 de ore. Dupa anii de zile de sclavagism la Antene ai lui Mile , ati tacut cu brio toata ziua de vineri Felicitari

  4. Poate că Dan Voiculescu ar trebui să se folosească de poziţia domniei sale în societatea românească pentru a realiza o cercetare şi a afla răspunsul la întrebarea… „De ce întreaga populaţie are o cădere bruscă a stării generale de sănătate, de cele mai multe ori cu manifestări simptomatice similare.”

    Sau poate că nu…

  5. Ieri cand am scris Apelul catre bloggerii din Timisoara si imprejurimi, prin care ii rugam sa mearga sa doneze sange pentru Mile, am trimis un ping pe blogul dumneavoastra.
    Mai tarziu am realizat ca dumneavoastra ati stiut cu mult inaintea mea.
    Intentia a fost buna.
    M-am gandit ca blogul dumneavoastra este mai citit decat al meu.
    Inca odata vreau sa va asigur de tot respectul meu pentru OMUL Dan Voiculescu.
    Sanatate dumneavoastra, familiei si celor dragi!

  6. As fi vrut sa vad mai mult, sincer. Omul asta a facut rating la vremea lui si stim bine asta. As fi vrut sa vad Antenele in priza, chiar daca omul asta a plecat, ca n-a plecat de bine. Cum as fi vrut sa vad si ca nu pleaca din Antene Adelin, George Buhnici…Oare de ce lasati sa plece oameni care chiar isi fac treaba foarte bine? Imi amintesc de Loredana, Loredana Chimoiu, daca mai stiti de ea…cum cerea la sedinte bani pentru telefon si benzina, ca facea totul pe banii ei si ai operatorului. Ar fi fost necesitati elementare si neglijabile, financiar vorbind, pentru cata treaba facea ea in zona aia, pentru cat a riscat ca sa isi faca datoria. Si am scris aici numai despre oameni pe care i-am cunoscut si de ale caror probleme am aflat chiar de la ei…restul…cine stie ce-o mai fi. E pacat! Si azi, dupa atata timp, Antena a ramas in sufletul meu…marea mea dragoste, o parte din viata mea. Sa nu uitati: genul asta de afacere se face cu OAMENI!

  7. Sincer, nu văd ce anume ar fi putut sugera că 1 aprilie a căzut anul ăsta pe 19 martie, dar lumea e plină de calendare ciudate, aşa că nici nu încerc să înţeleg.
    Totuşi, mă gândesc că poate nu toată lumea ştie care e procedura legată de transfuzii. Nici nu le doresc să afle vreodată.
    Poate doar aşa, de la mine:
    Procedurta este următoarea:
    Spitalul îi perfuzează prima doză pacientului, de la a doua încolo cineva trebuie să doneze, la secţia de de colectare a sângelui din spital, 400 ml de sânge, sau, în cazul unora mai slabi de înger, ca mine, 200 ml. Ştiu asta din proprie experienţă. Cu mama. De asta zic că mai bine să nu aflaţi vreodată amănuntele…
    Nu are importanţă grupa, spitalul îi bagă sângele corespunzător, e vorba de cantitate.
    Câte 400 ml. de sânge pentru fiecare donare.
    De obicei ajung 3, maxim 4.
    Asta din cauză că numărul donatorilor de sânge a scăzut drastic în ultimii 10 ani.
    Deci spitalul asigură transfuziile, dar încearcă să-şi completeze rezervele de sânge, oricum aflate sub orice limită a siguranţei. Sângele donat merge, evident, la alt bolnav, aşa că nu are nici o importanţă grupa sanguină.
    Sunt sigur că nu sângele e problema, mai ales că cea mai întâlnită grupă sanguină din Europa este A (II). Mai este şi varianta cu grupa 0, donatorul universal. Şi la bărbaţi nu are importanţă dacă are factorul Rh sau nu, adică dacă e Rh pozitiv sau negativ .
    Septicemia generalizată este, din nenorocire.
    Oricum, s-a mai stabilizat. Doamne ajută!
    Să ne rugăm!

Comentariile sunt închise.