Și totuși, care parte e mai adevărată?

6 COMENTARII

  1. off topic, salvat de continut

    Domnule Senator,
    Pentru ca ati demonstrat aplecare catre cele lumesti, va rog sa priviti aici ( http://www.gorjnews.ro/slider/povara-brancusi-ansamblul-de-la-targu-jiu-pe-mana-a-doi-iresponsabili-carciumaru-si-buliga.html ) cum Brancusi, dintotdeauna o povara pentru autoritatile locale, a ajuns sa se sufoce la Targu Jiu, apasat de prostia, indolenta si inactiunea puternicilor zilei. Un SOS lansat de dumneavoastra in aceasta problema ar ajuta enorm.
    Va multumesc.
    gorjNEWS.ro – felul meu de a ma alinia Miscarii de Rezistenta

  2. oricare! depinde de cel care aude si ce vrea el sa auda…
    e la fel ca in campania electorala, cand politicienii in cautare de voturi, nu promoveaza oferte / nu promit ce ar trebui facut pt comunitati ci ce cred ca asteapta liderii de opinie ai comunitatilor sau mare parte a acelor comunitati…
    de ex, voturile din comunitatile de romi nu se iau cu promisiunea unor proiecte de integrare scolara sau sociala ci cu promisiunea maririi ajutoarelor sociale…
    deci nu conteaza ce spui ci ce vrea interlocutorul sa auda…

  3. Sunt curios cati dintre cei care stau zilnic si citesc acest blog au citit in ultimele zile, ultima saptamana/luna o carte.
    Nu de nevoie, ci de placere. Pentru ca asa au avut chef.

    Eu sunt primul care recunoaste ca nu am mai citit, de placere, de cel putin 6 luni-1 an chiar. In ultimul timp, tot ce am vazut in fata ochilor au fost carti de specialitate de care am nevoie la doctorat…si majoritatea in format electronic.E mult mai facil de lecturat asa.Stiti cu toti…cititul pe diagonala!
    As vrea sa spun ca, de acum inainte, va voi apuca de citit, o carte-doua pe luna, de placere…dar mi-as incalca cuvantul.:(….Odata citeam si eu de placere!!!

    P.S. @DV: am trimis planul de afaceri pentru „Bucuria de a fi propriul tau stapan” ( si pe coolmogul@…). Totusi nici un mail de confirmare ca a fost primit?!? Sau se verifica doar o data pe saptamana adresa respectiva?
    Cum am mai specificat, strategia de comunicare si relatii publice a FUDV trebuie revizuita.

  4. Foarte tare filmuletul. Cred ca ambele parti sunt adevarate, dar pentru alti oameni. Important este ca cei care se regasesc mai mult in ultima parte sa fie convinsi sa cumpere produsele care li se adreseaza si, mai mult, sa si gaseasca produse care sa-i reprezinte. Pentru ca, desi un anumit segment al populatie poate sa simta nevoia de un alt tip de publicatii si de cultura, oferta de pe piata poate sa nu sastisfaca nevoile acelor oameni creandu-se astfel impresia ca exista cerere numai pentru un anumit tip de produse. Cum ar fi, spre ex., cererea de tabloide.

Comentariile sunt închise.