N-aveti vreun film bun de împrumutat săptămâna asta? Facem schimb, dacă vreti.

Propuneri? Idei?

49 COMENTARII

  1. Iote colea, idee:

    Daca vrei sa sponsorizezi mata,am un scenariu cu titlu: Cum sa furi Romania da tot, fara sa-ti dai seama!…Neica secretu’, care nu ti-l dezvalui decit pe bani,este cum sa nu-si dea prostii seama!…Da nu numai atit…si cum sa faci sponsorizari pa banii lor!…Ei, aici i-aici,care vreti, care puteti?…Castigati un zbor, cu aterizarea (asa zisa) la Smolensk!…Coleasa!…Te pup draga Voican Voiculescu(nu stiu daca gresesc, si ce daca, totu’ e la gramada!…La Russia nu se da en detail)…Sigur Voiculescu, n-am gresit!…50% OK!

  2. Obsluhoval jsem Anglickeho krale (L-am servit pe regele Angliei)
    O adevarata capodopera cinematografica, dupa parerea mea, bazata pe cartea cu acelasi nume.

    Toate cele bune,
    Domnul S.

  3. Presupun ca celebrul La vita e bela l-ati vazut, asa ca va recomand Baiatul in pijama tarcata (The Boy in the Striped Pyjamas). Este un film la care mai mult ca sigur veti trai sentimente foarte puternice

  4. @D.V.

    Tu imi propui un barter? Zi-i simplu : troc
    Si targul il vom face de crezi ca are rost;
    Iata ! Iti dau un film despre Guvernul Boc:
    Actorii -s foarte buni … Scenariu-i prost.

  5. Va recomand „Everything is Illuminated” …aveti aici trailerul pentru el ! Este o combinatie ff buna intre o comedie desteapta… si drama. Din pacate filmul este foarte nu a fost foarte popular… marturisec ca deabia cand l-am vazut a doua oara l-am inteles. Este plin de mesaje ascunse, anumite cadre care transmit emotii puternice ! …acesta este trailerul de la film http://www.youtube.com/watch?v=tSUOYY4oukc

  6. Acum urmaresc The Boy in the Striped Pyjamas. E horror ! Ii Inteleg pe colegii mei, cinefili la randul lor, ca vor sa-mi proiecteze comedia Forget Like a Virgin a regizorului Madonnu.

  7. Secondhand Lions(in general il revad impreuna cu fiica mea),Joshua(il vad degeaba impreuna cu fiica mea,ea fiind suparata pe El),The Jury(uneori razbunarea cu un scop nobil chiar nu e arma prostului),The Green Mile(mai trebuie sa credem si in imposibil),Enough(regret ca eu nu am putut spune replica din final a lui Jennifer Lopez) si foarte dor imi este de My fair lady si Tache,Ianche si Kadar(stiu ca e o piesa de teatru,dar eu am vazut doar varianta veche televizata.Intr-o zi,cand o sa am timp liber,o sa incep sa scriu scenariul
    „Cautand uitarea in sertarele cu fericire”(o comedie,sper).(drumul spre Hollywood e asigurat !?)Glumesc!

  8. da cred ca se pot pune cateva filme in valoare … eu as recomanda cateva si se poate face un post cu top 5 filme de vazut . RAINMAN , EQUILIBRIUM , MAN ON FIRE , STIGMATA , CRASH … cateva filme care imi vin in minte si merita vazute

  9. Subscriu la a recomandat Narcis Daju..2 filme exceptionale in topul celor mai bune filme facute vreodata si as adauga Saving Private Ryan si miniseriile de la HBO The Pacific si Band of Brothers.

  10. The pursuit of happyness , dupa ce il vezi cel putin cateva ore ai o voionta nebuna in tine de a face ceva, de a ajunge la un ideal, eu cel putin inca mai am sentimentul, si am vazut filmu acum ceva vreme

  11. putin cam tardiv, ma bag si io in seama, sper sa nu fie inca subiectul expirat…
    Powder Blue, un film superb, in care se intersecteaza destinele a 4 oameni in preajma Craciunului..Filmu asta demonstreaza inca o data cat de mult conteaza muzica in cinematografie si…de fapt cum muzica de calitate, doar in filme mai gasesti..
    oricum si actiunea-i tare: joaca toti 4 impecabil (de la negru ala putin chior- Forest Whitaker, pana la Jessica Biel)..ce mai..delectare curata..si POATE…POATE..o lectie de viata..o MICA schimbare in raport cu 3D-urile „à la Petre Ispirescu„: Avatar, Clash of Titans, etc

  12. am vazut propunerile anterioare…multe filme interesante propuse….data viitoare ar fi bine sa spuneti si gen de film va atrage, parerea mea……eu va recomand sa vizionati „Miller’s Crossing”

  13. Poate ceva de Bunuel… stiu si eu, sa zicem Cet Obscur Objet du Desir sau Belle de Jour. Sau Baaria al lui Tornatore, ca e mai nou (2009).

  14. Va recomand:

    1) The Lives of Others

    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=FppW5ml4vdw
    scurta descriere: http://www.cinemarx.ro/filme/Das-Leben-der-Anderen-Vietile-altora-120833.html

    2) Seven Pounds

    trailer: http://www.youtube.com/watch?v=f9nn0eKwxHY
    scurta descriere: http://www.cinemarx.ro/filme/Seven-Pounds-Sapte-suflete-388011.html

    Fiind vorba de barter, daca va place unul din cele doua, sper ca in viitorul apropiat sa am ocazia sa vorbesc cu dumneavostra, fie si doar pentru 5 minute.

    O zi placuta!

  15. probabil ca un film de vazu in perioada asta e „Ferma animalelor”…
    ti se face pielea de gaina atunci cand vezi porcii cum modifica legile,
    lacrimezi atunci cand calul este trimis la abator, ajungi sa-l regreti pe fostul stapan si in final te bucuri cand totul se termina si apar primii boboci…
    E doar un desen animat…

  16. Invictus, cu Morgan Freeman (despre Nelson Mandela)

    si Concertul lui Radu Mihaileanu.

    Si pentru ca sunteti un mare iubitor de teatru va invit sa-i vedeti pe Oana Pellea si Marius Manole la Bulandra, in „Oscar si tanti Roz”.

  17. Va propun un film mai vechi: ‘Descult prin parc’ cu Jane Fonda, e o comedie romantica care ma bine dispune de fiecare data cand o vad.

  18. Oana Pellea este extraordinara, am avut sansa sa o vad de cateva ori pe viu si mi-a placut teribil de mult. Acum stiu ca e plecata in Canada parca cu un spectacol, abea astept sa revina in tara, poate reusesc sa mai ajung la un spectacol al ei.

    Cam atat vroiam sa zic, Multumesc si o zi minunata!

  19. Am revazut de curand (cu aceeasi placere ca si la prima vizionare) „Spanglish” cu Adam Sandler si incantatoarea Paz Vega.
    Tot ea mi s-a parut minunata si in „10 items or less” cu un alt preferat al meu, Morgan Freeman; iar din perioada ei prehollywoodiana am ras cu pofta la”Di que si”, o comedioara romantica plina de umor spaniol savuros.

    PS Desi mai vechi – 1991 – „Delicatessen” ramane un regal.

Comentariile sunt închise.