O melodie tocmai bună de încheiat perioada de reculegere pe care ne-a oferit-o Pastele. Maine, de la 10.00, înapoi la Senat.

14 COMENTARII

  1. Am lipsit cu comentariile ceva timp(oricum nu conteaza pentru nimeni),si dupa doua luni de lupta cu depresia(mascata prin munca pana la epuizare),gasesc pe blogul dumneavoastra tot ceva trist si de meditat.Pana acum ceva timp eram(asa zic unii),o luptatoare”incapatanata”,acum imi caut „my way”.Oamenii din ce in ce mai tristi,mai saraci,mai impovarati,jocurile politice in interesul”regilor”,
    la stiri contraste intre saracie si bogatie,violenta si accidente,modificari ale codului fiscal care vor termina ce nu a terminat Pogea,un fel de”pleaca ai nostrii,vin ai nostrii”.Castele de nisip,construite zilnic si zilnic daramate de valurile politice.Pacat de atata istorie din spatele nostru,pentru ca nu ne mai ajuta sa ne regasim identitatea noastra.Profesorul meu de romana(un om de exceptie),spunea ca un graunte de nisip nu poate oprii marea,nu face un pahar plin cu apa sa se reverse,dar daca iti intra in ochii il simti.Mi-am adus aminte asta,am meditat,si pentru acest lucru am revenit.

  2. • Incendiu la Facultatea de Litere din Capitală UPDATEAna-Maria Niculae, Maria ApostolVineri 22 ian 2010

    Dracula22.Jan.10-15:33hs
    „Facultatea de Litere” …. hmmmm…. da’ facultatea de cifre pe unde e?
    Este vorba de Facultatea de Limbi straine sau de Facultatea de limbi romanice din cadrul Universitatii Bucuresti (adica de la Universitate). Nu de alta, da’ unii au inca actele pe acolo…..
    MEMENTO spunea …
    De la 34 de comentarii la 44 in numai 5 minute este peste poate.Poate vedeti ce a fost la 34!ca unii nu vor sa mai vedeti de va bombardeaza cu comentarii ,ca sa nu le mai vedeti pe altele! Ca la Edgar Quinet.s-au ars niste acte! \Dracula22.Jan.10-15:33hs „Facultatea de Litere” …. hmmmm…. da’ facultatea de cifre pe unde e? Este vorba de Facultatea de Limbi straine sau de Facultatea de limbi romanice din cadrul Universitatii Bucuresti (adica de la Universitate). Nu de alta, da’ unii au inca actele pe acolo….. Incendiu la Universitate 22 Jan 2010, Scris de: Mircea Badea in Stiri Incendiu la Universitatea din Bucuresti Un incendiu a izbucnit cu putin timp in urma la sediul Facultatii de Litere si Limbi Straine a Universitatii din Bucuresti din strada Edgar Quinet. Incendiul a izbucnit la subsolul facultatii de la o arhiva a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din anii 1950. Fumul a urcat foarte repede pana la etajul 4 unde a fost remarcat de studentii care au sunat la 112. Nu sunt victime Accesul pe strada se face greu datorita masinilor parcate – in acest moment toti studentii si cadrele didactice sau de secretariat au fost evacuate. Studentii care au fost intoxicati de fum au refuzat ingrijirile si au preferat sa plece acasa – o singura persoana intoxicata cu fum a fost preluata de lucratorii de la SMURD ajunsi foarte rapid la fata locului. Stadiul incendiului Din spusele pompierilor, incendiul a fost stins la aceasta ora insa din strada se mai vede un val gros de aburi si fum. Fumatul – cauza incendiului de saptamana trecuta Saptamana trecuta a mai fost un incendiu cauzat de studentii care fumeaza in cladire. De la tigara lasata nestinsa a mai izbucnit un incendiu pe holurile facultatii. In ciuda acestui lucru, masuri de PSI care ar fi putut preveni incidentul de astazi nu au fost luate. La ora izbucnirii incendiului de la subsolul facultatii, paznicii aflati la parter nu au sesizat pericolul. Telefonul la 112 a fost dat de studentii aflati la examene la etajul 4 al facultatii.

  3. Plecand de la data nasterii anul 1968,inseamna ca Teodora Virginia Trandafir,(zisa TEO) a terminat liceul in anul 1987si a fost admisa la facultate!Nu inteleg De ce nu se mentioneaza in nici un cv ,data absolvirii facultatii de limbi straine catda araba ,?De ce nu se aminteste absolute de loc macar ce a facut intre anii 1987 si 1990.
    1987,1988,1989,{1990,1991} =anii de facultate in care studentii la limbi straine mai ales cei de la arabistica erau primii care erau luati in vizor,si aveau dosar de urmarire ,dar cand semnau angajament pentru a informa securitatea colaborau permanent! Facultatea de Limbi si Literaturi Strãine – Strada Edgar Quinet 5-7 Sector 1, cod 70106, Bucuresti
    Tehnica lui Basescu ,de a plasa in functii oameni santajabili,nu da gres!
    Mama celei denumite Teo a fost tot profesoara de limbi straine?Nu cumva acesta a indrumat-o spre limbi .ca te poti descurca mai usor in viata ,in relatiile cu strainii?A avut sa nu initial dosar? Iar apoi a fost sau nu folosita?
    Nu cred ca este intamplatoare asezarea in cv a unor mentiuni nedatate temporal referitoarer la studii -activitatea profesionala
    Sunt intrebari la care trebuie sa capatam rapid raspunsuri pentru ca aceasta candideaza la o functie publica ,si este platita din banii nostri!!!

  4. Boc cel mic !

    Asta e criza morala:
    Sigur ca nu-i mondiala !
    -Intelegi ce vreau sa zic –
    Vinovat:bocul cel mic !

    Cu minciuni elaborate,
    Cu nepoti{ma rog: nepoate!}
    Declaratii nesimtite
    Si intentii ametite,

    Semanand vrajba si ura,
    Cu tot ce-i iasa pe gura,
    Mintind cu nerusinare
    Si’ndesand in buzunare,

    Rodul furtului obraznic,
    Lup la oi,pe post de paznic,
    Fur si las si amoral:
    Un pericol social !

  5. Rog pe cei care au posibilitatea, sa aduca la cunostinta la cat mai multi medici de familie, cat si la cat mai multi cetateni{potentiali pacienti,nu?}mesajul de mai jos, pentru ca nu-i normal ca guvernul sa-si bata joc de sanatatea natiunii !

    *****
    Reprezentantii medicilor de familie…..

    Se pare ca reprezentantii medicilor de familie, au fost cumparati {s-au vandut !?!?!}de politicieni, pentru a accepta si semna protocolul pentru incheierea contractului cadru ! Dupa cate am aflat, intentioneaza sa anunte asta seara ca accepta noul contract cadru, in care nu se schimba nimic : ramane tot 30-70 si o sa se schimbe niste chestii minore in regulamentul de aplicare !Ar fi cazul sa va deziceti de respectivii{care-foarte probabil!- au vandut sanatatea natiunii pe cate 30 de arginti} si sa cereti negocieri transparente si televizate ! Un asemenea conflict , rezolvat cum am aratat mai sus, arunca Romania intr-o criza mult mai puternica decat preconizam cu cateva zile ‘n urma !

    http://ro.netlog.com/porojnicumariusadrian

  6. În timp ce ‘mneavoastră discutaţi despre alde reculegere, materie şi spirit, cel mai spiritual primar pe care l-a avut Târgoviştea editează (trăiască Elena şi domnul Boc) fraze memorabile.

    Cum ar fi: “Nu iubesc centrul (n.a. – centrul municipiului Tgv). Şi o spun public. Nu iubesc centrul pentru calitatea oamenilor care stau în centru”.

    Am zis şi eu câte ceva – http://exasperat.wordpress.com/ – dar postul poate fi updatat.

  7. PROTEST Anti – Rovinieta !

    Am vazut astazi, initiativa Antenelor sau preluarea, e o buna metoda si oportunitate de a ne demonstra solidaritatea si nemultumirea ! Eu am aplicat deja protestul pe parbriz si luneta, pe langa faptul ca ieri mi-a expirat Rovinieta si refuz sa o mai platesc ! Daca ma opreste Militia si-mi va face proces verbal, voi scrie la obiectiuni ca prin neplata Rovinietei, protestez pt. drumurile dezastruase din Romania si bineinteles ca nu voi semna si voi da si Statul in judecata. Am o firma de transport si din cauza drumurilor nu-mi pot exercita serviciul in conditii optime, nu ajung cu marfa la timp, imi pierd clientii, imi rup masina in doua si ma costa o groaza de bani. Atunci, de unde sa mai platesc nenorocitul de impozit forfetar, alte taxe si amenzi + penalitati, asigurari, etc.?
    Statul roman m-a bagat in faliment ! Nu te determina ei sa lucrezi „la negru” ?

  8. Cred ca Maria Cârneci s-ar potrivi mai bine aici…la comentatori tinta …Ţociu, Palade si Maria Cârneci ar fi la ţais ! Daca publicati si numerele Super Bingo Metropolis v-ati scoate din foame.

  9. @Marius Adrian Porojnicu fii linistit, daca sunt reprezentantii medicilor de familie stiu ce au de facut ca toti aceeia care reprezinta pe cineva pe la noi. Cind se intilnesc reprezentantii a doua parti sa cheltuiasca banii altora de obicei rezulta o frauda.

  10. Exploziv !

    Furt pe faţă şi minciună :
    Jaful bocănind funest !
    Omorâtul în bătaie,
    Bagă „Legea” la arest !
    Doctor Ciomu are clone,
    În guvernul de doi bani
    Şi ne taie strâmb din drepturi,
    O bandă de bocofani !
    Condamnaţi sântem:la moarte,
    De jefuitori netrebnici :
    Medicii acestei naţii
    În surghiun,deşi sânt vrednici !
    Văd că s-a umplut paharul
    De lacrimi şi de amar:
    România iasă’n stradă,
    Iar mânia e amnar !

    http://ro.netlog.com/porojnicumariusadrian

  11. tot pentru perioada de reculegere nu pot sa spun ca nu m-a binedispus meciul Barcelona – Arsenal 4-1 . nu a fost fotbal a fost arta. suntem departe . Leo Messi a dat 4 goluri si a multumit echipei . Romania e departe ….

  12. „Dlui. Preşedinte, Traian Basescu,
    Stimate Domnule Presedinte,

    Subsemnatul, Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan – Seful Clinicii Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului Inimii N. Stancioiu Cluj–Napoca, in calitate de medic in sistemul sanitar romanesc din anul 1962 (rezident, medic specialist, medic primar), avand in curand 65 de ani, va multumesc Dvs. – Presedintele Romaniei – pentru faptul ca mi-ati atras atentia in timp util, in prag de pensionare, despre faptul ca toata viata mea am fost un prost, poate chiar un tampit, exercitand profesia de medic.
    Daca nu ar fi fost facuta public parerea Dvs. despre medicina romana, in prostia mea as fi vrut sa continui sa tratez pacienti, sa ii diagnostichez gresit si sa operez persoane sanatoase.
    Desi batran, imi aduc aminte ca, inca din vremea Presedintelui Nicolae Ceausescu, ori de cate ori tara se afla la ananghie, se dadea vina pe doctori.
    In acest sens si pe aceasta cale vreau sa atrag atentia colegilor mei mai tineri sa accepte miile de posturi din Anglia, Franta, Suedia, Norvegia etc. disponibile pentru medicii romani incapabili. De asemenea, ii voi ruga pe colegii mei mai in varsta sa va transmita si dansii gandurile proprii.

    Cu multumiri,
    Prof. Dr. Mircea Ioan Barsan

    Cluj-Napoca, 30.03.2010”
    ––––––––––––––––– –––––––––––––––––

    Aduc aici, pentru dumneavoastra, scrisoarea renumitului cardiolog,adresata sefului statului, pentru a intelege toata lumea dimensiunea exacta a cosmarului romanesc actual ! Lectura placuta !

  13. SOS Domnule Super Mogul SOS
    A inceput vanatoarea de vrajitoare si ziaristi. Astazi sunt eu- maine sunt de ai dumneavoastra- iar poimaine vom fi toti.

    BASESCU IL DA IN JUDECATA PE ZIARISTUL ROBERT HORVATH DIN NEW YORK.
    AMERICAN ECONOMICS AND DEFENCE MAGAZINE
    Basescu’s man is positioned to handle the spinoffs of the F-16 deal, and of future defence procurement contracts for U.S. defence companies:

    On the webiste of MIC & ASSOCIATES
    Gen. Constantin Degeratu
    Managing Director and CEO for Defense and National Security – MIC & Associates

    Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009.
    General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients.

    See the company’s website below:

    http://www.mic-associates.com/ourteam44.php

    A Romanian-American journalist, Robert Horvath, says on his blog that MIC & Associates will assist the U.S. companies in the sale of the equipment for the F-16s which Romania will buy to modernize its air fleet.

    HE SAYS MIC & Associated HAS BEEN FINED FOR BREAKING THE EMBARGO VITH SUDAN.
    He posted the penalty notice below:

    PENALTY NOTICE
    Dear Mr. Minovici:
    A Prepenalty Notice („Notice”) , copy enclosed, was issued by the
Office of Foreign Assets Control („OFAC”) to MIC & Associates („Company”) for
 prohibited transactions relating to Sudan,
in violation of §§ 538.206 and 538.210 of the Sudanese Sanctions Regulations, 31 C.F.R.
Adam Szubin
Director
Office of Foreign Assets Control
 ANUNT
    PENTRU POSTAREA BE BLOGURI AL ACESTUI COMUNICAT OFICIAL ( FRAGMENT ) COMPANIA MIC ASOCIATES AVAND LA CONDUCEREA PE GENERALUL DEGERATU A ANUNTAT DAREA MEA IN JUDECATA. ACEASTA MASURA NU SE PUTEA FACE FARA ORDINUL SAU ACORDUL SEFULUI MAFIEI DE ARMAMENT ROMANE TRAIAN BASESCU.
    IN COSECINTA VOI PUNE IN APLICARE UN CONCEPT BIBLIC ” OCHI PENTRU OCHI „.
    IN ACEST FEL VOI SCOATE CEL DE AL DOILE OCHI ………. LASAND PE PRESEDINTE NOSTRU CHIOR SI FARA SERVICI !
    Robert Horvath Deva ziarist SUA
    Deschideti http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/
    PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE ” DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU”.

  14. Buna ziua! Stiu ca va ocupati si de gesturi mai nobile. Numele meu este Alina si vreau sa iti las un link ( http://help-a-soul.blogspot.com/2010/04/ma-numesc-daria-maria-si-am-nevoie-de.html ) daca aveti timp si placerea sa va uitati. Este vorba despre o fetita care merita ajutata. Blogul este facut de mine in incercarea de a o ajuta pe micuta Daria Maria si sper sa fiu de folos. Mama ei este fosta campioana nationala si balcanica la atletism, fosta colega de echipa a mamei mele (si ea este o fosta capioana nationala si balcanica la atletism) si fosta mea antrenoare de atletism. Numele ei este Daniela Tudor si are o fetita de 10 ani care printr-o eroare medicala suferita la nastere, are o paralizie cerebrala, tetrapareza spastica si retard psiho-motor. A suferit mai multe interventii chirurgicale dar acum este in imposibilitatea de a mai putea avea loc si urmatoarea interventie (care ar trebuii sa aiba loc cat mai curand posibil) din cauza situatiei materiale si a lipsei de fonduri. Daca credeti ca puteti ajuta cu ceva cititi blogul. Va asigur ca va vor induiosa pozele cu micuta Daria facute dupa interventiile chirurgicale. Va multumesc pt timpul alocat citirii acestui mesaj si sper sa putetii ajuta. Multumesc inca o data si va doresc o zi buna

Comentariile sunt închise.