A căzut. Era de asteptat, motiv pentru care am evitat comentariile pe această temă. Acum începe un nou capitol, la fel de important: recuperarea în justitie a drepturilor pensionarilor confiscate de cuplul Băsescu-Boc. Echipa de avocati intră de astăzi în actiune.

39 COMENTARII

  1. „Era de asteptat” pentru ca vuvuzelele dvs. nu si-au facut datoria. O taiere de salariu s-ar impune…nu credeti ?

  2. e si o parte buna . vor trebui pe langa taieri sa faca si curatenie in aparatul bugetar . vreo cateva sute de mii de bugetari angajati in ultimii ani vor trebui sa plece . fara acest balast psd si pnl vor putea sa construiasca sanatos la guvernare

  3. Ce ati zice o alternativa totusi?

    Sunteti economist, om de afaceri. In Romania exista companii cu capital integral sau majoritar de stat, companii private, patronate, sindicate, asociatii si organizatii ale producatorilor, fermierilor, de dezvoltare comunitara, ong-uri de tineret, mediu, educatie etc.

    Credeti ca, daca s-ar dori, acestea nu ar putea gasi o solutie mai buna decat cea a luptei impotriva „Puterii”, respectiv toate acestea sa contribuie efectiv la dezvoltarea comunitatii din care fac parte prin intermediul activitatii curente?

    Bineinteles, ar trebui sa trecem peste mentalitatea romanului si sa uitam de „capra vecinului”. Ar trebui sa existe o persoana capabila (sau chiar un grup de persoane) sa uneasca toate aceste initiative.

    Credeti ca asa ceva este posibil?

    Inca mai sunt idealist, dar imi cam pierd vocea.

  4. Totul a-nceput cand psd s-a retras de la guvernare.
    N-a stiut sa -si regleze tonul pentru urechea Presedintelui si a Premierului.Cine nu stie sa se impuna prin negocieri pana la castigarea oricarui dialog (cum altfel intr-un stat democratic) demisioneaza daca nu are suficienta determinare sau are are lideri santajabili,vulnerabili.
    Daca aceasta motiune trecea, era iar un moment politic greu,era a doua criza politica in ultimul an.
    Acum,pentru repararea raului care s-a pornit doar CEDO cred ca mai ramane pensionarilor romani.
    Eu va multumesc in numele parintilor mei pentru popularizarea FACIAS.
    .

  5. Moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii PSD, PC şi susţinută de PNL, “Opriţi genocidul social!” a picat. Din cele 236 voturi necesare au fost obţinute “pentru” doar 228 voturi, o monedă, o bulină şi un chewing-gum!
    Votul “secret” cu bile a ajuns un spectacol “la vedere”, pentru “fidelizarea” pensionarilor şi bugetarilor!

  6. dragos, du-te si bate-ti coasa si ia-te de mana cu boc si mergeti la coasa. du-te mai voteaza-l pe base…

  7. STIMATE DAN VOICULESCU
    CADEREA MOTIUNII DOVEDESTE CARACTERUL CLASEI POLITICE SI INPOSIBILITATEA REZOLVARII CRIZEI POLITICE SI ECONOMICE.
    ESTE NEVOIE DE UN NOU INCEPUT. NU VREAU SA CONVING PE NIMENI.
    ROMANII AU DE ALES INTRE O RELATIVA PROSPERITATE SI POSIBILITATEA DE A MURI DE FOAME. SINGURA SPERANTA ESTE :
    -REVENIREA LA MONARHIE PRINTR-UN REGE TANAR PRINTUL NICOLAE.  
    ACESTA AR PUTEA ASIGURA NEUTRALITATEA POLITICA SI SPRIJIN INTERNATIONAL.
    – UN PRIM MINISTRU CARE SA COMBINE COMPETENTA ECONOMICA CU EXPERIENTA POLITICA, ACESTA NU POATE FI ALTUL DECAT DAN VOICULESCU .
    Pentru a testa propunerea am adresat o scrisoare PRINTULUI CHARLES urmas la
    coroana britanica, In cursul acestei zile am primis urmatorul raspuns. ” Propunerea
    de revenire la monarhie prin varul meu Nicolae este valoroasa si o studiem cu atentie. Chiar daca aceasta are sprijinul Curtilor Europene in ultima istanta totul depinde de optiunea si vointa cetatenilor Romaniei.

    Constitutia din 1923  
 Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt ereditare in linie coboritoare directa si legitima a Majestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor. 
Regele Mihai si principesa Anne de Bourbon-Parma au cinci fiice, dar conform legii salice ele nu pot urma la tron. 
 
 PRINTUL NICOLAE este singura imaculata demna de a ocupa tronul Romaniei,ca urmas al M.S REGELUI.  
VIITORUL REGE NICOLAE, este nascut in 1985 si este Varul Printului CHARLES si nepotul cel mai inantat in varsta a Majestatii Sale Mihai. El este descendent a Reginei Victoria si a monarhiilor Europene incluzand Tarii Rusiei. Pe linia maternala prin bunica, Printul Nicolae este deasemenea descendent al Printului Ieremia Movila.  
Printul Nicolae ne spune tuturor celor care mai speram “Daca tara, romanii ma vor chema, sint pregatit sa raspund chemarii lor.”
“Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei”  
    IN CESTE ZILE SE FORMEAZA LA NEW YORK O GRUPARE POLITICA BAZATA PE PROPUNEREA DE MAI SUS . CEI INTERESATI POT CONTACTA ;
    ROBERT HORVATH DEVA
    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  8. Eu sunt un om din cei care nu va cunosc. Un oarecare din cei multi.
    Eu sunt un examplar al celor umiliti de mocirla sociala impusa politic in care trebuie sa-mi negociez inutil dreptul la viata CU / PENTRU mine, familia mea, vecinul, doctorul de familie, vanzatorul de oua, job-ul, directorul de multinationala etc…

    Pe dvs. nu stiu cum sa va impart, dar sper sa regasesc in viitor satisfactia de a va fi gandit ca „om bun”.

    Romanul cel de toate zilele este urat si rau ! II este mai comod sa-si accepte astfel propriile defecte de ratiune si constiinta, consecintele alegerior facute, lipsa de personalitate si lasitatea.

    E imposibil sa combati asa o stare de fapt a Romanului ! Romanul e mult si mult prea mult pentru cei drepti si buni !

    Si-apoi ii place circul, dezmatul si putoarea dizgratiei umane pe care pe alocuri la nevoie, o justifica cu sintagme „high life” „trendy” „ok” usor englezite. Asta-i semnul de evolutie democratica a Romanului…

    Vizionez Antenele pentru dezbaterile politice sau stiri, Discovery in genere. Azi in treacat am comutat telecomanda pe Antena 2, cu Morar …si mi-a fost scarba ! 2 fetite trendy bineinteles, cu sanii goi pictati !
    Nu-i un caz singular, bineinteles ! (exceptie face probabil TVR3).
    E trendy si place Romanului !

    Bun si cu scarba mea cum ramane ? Eu am nevoie de reper moral nu de fetite goale in direct la TV ! Am nevoie de-un guvern ! Am nevoie de respect ! Am nevoie de mama ! Am nevoie sa fiu om bun !

    …Si-atunci trebuie sa-mi negociez dreptul la viata cu mine insami, ignorand, ingaduind si comutand pe alt post de dragul evolutiei Romanului ! …caci maine va fi o alta zi de munca stresanta si epuizanta, cu ore suplimentare neplatite ! Bineinteles.

    Cu drag, respect si speranta

  9. Ramona,

    ehe, macar de-ar fi cele patru ţâţe pictate singura problema a cooperativei….

    ps: doar asa, de curiozitate, de dragul conversatiei…fetele astea lipsite de repere morale, aveau ţâţele mari ?

  10. Eu va propun sa angajati, nu sa cooptati ci sa angajat ca si presedinte de partid, un tip destept pe care sa il propuneti romanilor drept presedinte… nu acum, ca nue cazul. insa sa va ganditi la asta si sa puneti in practica. stiu, e utopic, al naibii. de asta de multe ori zic ca ne mai ramane doar sa facem haz de necaz. asta zic si aici: http://mircea-grig.weblog.ro/ insa la final imi ramane totusi un gust amar.

  11. MOGUL MARE SI INTELEPT.
    EL POATE AVEA TITLUL 1989 REDIVIVUS . SPER CA INTELEGETI ” ALUZIA „. RH

    APEL CATRE SECURITATE !
    Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an, fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovatasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
    In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
    Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
    – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
    – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
    In aceste zile istoria se repeta, Basecu ca si Ceausescu a declarat razboi
    poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989.
    In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
    Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria, devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
    In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor fi recunoscatori si va vor strange mainile, iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .

    Robert Horvath DEVA
    Cineast- New York

    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  12. Incredibil! Nu pot sa-mi revin, cum poti trai intr-o tara care te interzice asa din plictis.Suntem noi oamenii de rand prea multi sau prea costisitori, sau cei care ne conduc au inceput experimentele a la Goebles? In alta ordine de idei, va rog ,domnule Senator, trimiteti-mi si mie un formular facias, v-as ramane profund recunoscatoare.
    Cu drag si multa speranta Constanta Albu

  13. Tic-tac !

    Tic-tac !Bomba socială,
    Este bine amorsată !
    Nedreptatea-i evidentă
    Şi concesia ratată !

    Neputand să-şi creadă soarta,
    Omul simplu ,oropsit,
    A’nţeles că-n Parlament
    A fost aspru pedepsit !

    Tic-tac :bate’n multe piepturi
    Ceasul cel declanşator :
    Spaima clipei ce-i aproape,
    ‘N ochii potentaţilor !

    Crucea lor şi crucea mă-sii :
    Nu-i nevoie de mai mult !
    Omu’ simplu-şi strânge pumnul:
    Însfârşit ! A priceput !

    Orizontu-i plumburiu,
    Murmurul ce se’nteţeşte,…
    Cimitir dâmboviţean :
    Tic-tac , vi se pregăteşte… !

  14. Continuare: pentru ca unii au inteles deja gresit ce am zis mai sus, trebuie sa vin cu cateva „lamuriri”.

    Nu ma refer la a cotiza mai mult la stat de catre cei mentionati anterior sau, mai nou (cum am vazut mai devreme), a face donatii in contul statului (o idee mai buna ar fi fost sa ii roage pe cetateni sa redirectioneze cei 2% din impozit catre stat ->ar fi castigat mai mult).

    Ma refer la crearea unor intelegeri/acorduri de ramura, inter-ramuri, interorganizationale menite sa asigure scaderea costurilor de operare, maximizarea profitului si, implicit, scaderea pretului final al produsului fie el apartament, drum, fie grau, rosii, cartofi.

    Exemplu 1 (domeniul meu de expertiza):

    Avem agricultorul (fermierul/taranul etc etc.) din comunitatea rurala X. In comunitatile X, Y si Z care sunt alaturate avem un numar „N” de agricultori.

    Acestia, in functie de cerintele pietii (nationale sau internationale), vor produce sortimentele 1,2,3 de produse agricole cu ajutorul/sprijinul/sub supravegherea specialistilor din Agronomia A, B sau C (in functie de localizare). Produsele obtinute vor fi procesate de procesatorii a, b,c care ulterior le vor livra magazinelor (de cartier, piete agroalimentare, super/hypermarket etc).
    E usor de realizat ce propun: structura tip holding (a se vedea Kosarom care functioneaza fara cusur), dar la un nivel mult mai mare (respectiv national).

    Pe parcursul circuitului agroalimentar, pot interveni si alti factori (companii de seminte sau servicii de mecanizare etc.).Rata profitului ar trebui mentinut la un nivel de 5-10% pentru a putea pastra si nivelul produsului finit scazut.

    Exemplul 2: – dezvoltare comunitara (prin intermediul asociatiilor si organizatiilor, companiilor)

    Ca multi altii, sustin parteneriatul public-privat. Nu avem nevoie de legi speciale desi, in curand, va iesi una (sunt curios cum arata).

    Mai simplu: avem compania X de materiale de constructii, compania Y de management medical, comuna Z care nu are spital sau are o clinica in stare proasta (necesita renovare urgenta).
    Comuna Z va pune la dispozitie terenul si va realiza documentatia (studiu de fezabilitate, topo-geo, avize, certificat urbanism, aviz constructie etc.), in timp ce compania X va pune la dispozitie materiale de constructie la un pret minimal (rata profitului 5-8%). Personalul pentru constructie va fi recrutat din comunitatea Z, asigurand si dezvoltarea fortei de munca locale.

    Compania Y va asigura managementul spitalului/clinicii (urmand sa asigure si echiparea si personalul necesar).
    Parteneriatul va fi incheiat intre X,Y,Z, in functie de participarea fiecaruia. Participarea X va fi pe perioada determinata pana la recuperarea investitiei, urmand ca aceasta sa fie preluata de Z.

    Exemplul 3: dezvoltarea „tinerei generatiei”

    Atunci cand sistemul de educatie esueaza, o alternativa trebuie gasita. Exista fundatii (FUDV, Fundatia Dinu Patriciu, Konrad Adenauer etc) care acorda burse tinerilor talente. E bine, dar limitat. Se adreseaza doar unui numar restrans de persoane.

    Intrebare: avem companii dispuse sa se implice in activitati „caritabile” (beneficiaza de deduceri), avem organizatii dispuse sa organizeze activitati educationale. De ce sa nu faca asta la un nivel mai ridicat?

    Idee: din nou modelul anglo-saxon – elevii si studentii sunt educati in privinta disciplinei si educatiei civice printr-o serie de activitati extracurriculare: campionate sportive (fotbal, baschet, inot, tenis etc), civice (spelling bee – pentru cei mici, debate – pentru cei mari etc.), voluntariat, programe de practica (cu adevarat, nu doar cu adeverinta data „ca sa fie acolo” ca „merge si asa”).

    Pentru toate astea, avem nevoie de un lider sau un grup capabil sa implementeze astfel de masuri, sa uneasca toate organizatiile.

    Bineinteles, exista legi care interzic acordurile de ramura (legi ale concurentei), dar suntem in Romania ->pot fi ocolite.

  15. Buna ziua

    Domunu’ mogul,vin si eu cu o cerere la dvs.Departamentul IT de la Antena3 nu prea isi face treaba.Sunt multe zile in care vreau sa urmaresc inregistrarile in ziua precedenta a domunului Badea si a domunului Gidea si nu pot.
    De ex acum daca o sa incercati sa vedeti inregistrarea celor doi de ieri nu merge.
    Pt noi cei din strainatate care nu am votat cu dictatorul este esential se fim la curent cu realitatea ( nu e paradoxal ca realitatea se vede cel mai bine pe antena 3?)

    Va multumesc

    un om cu cetatenie romana din Barcelona

  16. Codrin,

    Acel BRAVO ! pentru #3 a fost sincer. Insa, #15 imi aminteste de propria-mi naivitate, copilarie si, de ce nu, prostie, din perioada ’89 -’90. N-am apreciat corect tupeul ticalosilor.

  17. @Lucian din Barcelona

    Inteleg ca va puneti la curent cu realitatea din RO urmarind emisiunile domnului Badea si a domnului Gadea.

    Pai, da !

  18. @Dragos: atunci cand statul esueaza, trebuie sa avem grija singuri de noi. Daca nu putem invata sa lucram ca un intreg, atunci nu mai are rost sa cotizam aici si putem sa parasim tara cu totii.

    Statul este responsabil, intr-o democratie, de bunastarea cetatenilor sai pana la un anumit punct. De restul suntem noi responsabili.

    Cum am mentionat de multe ori si aici, sunt inca un idealist. Tu poti sa ma numesti naiv.

    Totusi, am o intrebare: ticalosii cine sunt? Politicienii?!? Facem totul fara ei. Tot ce se face comunicam public la nivel national si international pentru a nu isi putea asuma creditele.

    Cum am zis, trebuie doar sa trecem peste mentalitatea romanului, peste „capra vecinului” (pe care tocmai ai adus-o in prim plan).

  19. Mogulule nu stiu daca e la misto sau nu dar pe mine m-a pus maica-mea -pensionara – s-o ajut si dupa ce am cautat aici m-am dus la http://facias.org/index.html
    Gargara ieftina . Toate telefoanele – ocupate / defecte . Mail – fara raspuns. Asta doar ca sa stii cum stau lucrurile in cazul in care chiar ai intentii bune si nu e doar reclama.

  20. Codrin: „…trebuie doar sa trecem peste mentalitatea romanului, peste “capra vecinului”.

    Incearca numai sa treci peste vuvuzeaua* domnului profesor universitar doctor Voiculescu Dan…incearca !

    * = gadeastanciutacufirearadutudordanastancubadearazvandumitrescu

  21. MOGUL MARE SI INTELEPT
    Cu tot respectul pentru dumneavoastra ….sunteti gresit. In Romania exita un stat
    de tip mafiot iar clasa politica il reprezinta. In aceste condutii nu exista nicio solutie pentru scoaterea din criza. Chiar daca solutiile dumneavoastra fac sens, atat cat sunt impimentate de aceiasi mafie, rezultatul este nul. Imaginati o organizatie mafioata de tip AL CAPONE dorind sa fie mai putin criminala si mai putin mafiota.
    Este un nonsens atat teoretic cat si practic. SOLUTILE PRECONIZATE DE DUMNEAVOASTRA CA SA AIBA VREO SANSA ,TREBUE SA FIE IMPLIMENTATE DE DUMNEAVOASTRA. SPUNETI ROMANIEI ACEST MARE ADEVAR SI CERETI
    PUTEREA. SE APROPIE FOAMEA. ZILELE DE AZI SUNT DOAR INCEPUTUL DEZASTRULUI. SPUNETI DESCHIS SI PE FATA ” SINGURA SOLUTIE ESTE DAN
    VOICULESCU” VA ASIGUR CA ROMANII MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VOR
    APELA LA DUMNEAVOATRA. VA SCRIU ACESTE RANDURI DE PESTE OCEAN.
    UNEORI LUCRURILE VAZUTE DE LA DISTANTA SE VAD MAI BINE. ASCULTATI DE SFATUL MEU. VA DORESC SUCCES !

    Robert Horvath Cineast USA
    http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/

  22. @Dragos: n-am treaba cu vuvuzele.

    Precum vezi si tu, oricum eu n-am voce sa ma asculte si sa ma auda cineva.

    Eu pot doar sa propuna aici solutii, pe blogul meu si pe alte siteuri pe care am acces. Sa spun ca mi-ar varsat si eu of-ul.

    Daca cineva le va folosi, va fi bine. Daca nu…voi fi ca acel batran cu teancul de hartii sub brate care incearca sa vorbeasca la manifestatia de ieri de la Parlament, dar pe care nu il auzea nimeni…fara voce in cadrul multimii!!!

  23. D/ule mogul, de ce prostiti oameni(fff amarati) saraci care si-au legat speranta de cest FACIAS .Foarte multi pensionari din Arad si-au pus ultima speranta in acest FACIAS dar in zadar. Cred ca e o mare pacaleala(exact ce ne mai lipsea) Eu, de 3 zile frec telefonul ore in sir, la toate numerele de telefon dar in zadar( tot timpul ocupar sau scoase din furca) si nu numai eu si foarte multe cunostine deale mele spun acelasi lucru. Nu e posibil ca din 4 nr de telefon (daca ar functiona ) sa nu poti intral in legatura cu nici unul.Nu mai pun in discutie ; o adresa, un nr. de fax, un mail etc. , deci conculuzia fff dureroasa este ca si dvs. ne-ati mintit, pacalit sau v-ati facut reclama(proasta in acest caz)

  24. @Traian & maria: Exista 4 linii telefonice, toate functionale, toate deservite de operatori. Din pacate, volumul telefonic este atat de mare, incat dureaza uneori 3 zile pentru a prinde o linie libera. Prin mail am primit cateva mii de cereri, toate au fost contabilizate. Timp de trei saptamani au fost montate corturi FACIAS in 7 centre din Bucuresti (Constantin Brâncoveanu, Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Rahova, Piata Progresul, Piata Sudului). Inscrieri se pot face si acum la sediul FACIAS din strada Garlei 1b, precum si la sediul cabinetului senatorial Dan Voiculescu din Bdul Obregia nr. 46. Există, de asemenea, posibilitatea trimiterii prin fax a documentelor la nr. de telefon 021/4600576. Avem pana in acest moment circa 100.000 de inscrieri si, prin efortul a 12 angajati si voluntari, facem tot ce ne sta in putinta pentru a raspunde operativ in cadrul acestei actiuni cu caracter benevol.

  25. După ce trădat PSD, apoi pe Mircea Geoana, apoi pe Victor Ponta
    CULIŢĂ TĂRÂŢĂ ŞI-A TRĂDAT ALEGĂTORII!
    • Deputatul trădător a votat pentru tăierea pensiilor

    – Noiembrie 2008 – Tărâţă candida sub sloganul “Un om de cuvânt” şi promitea “Voi duce in parlament glasul tăranului român şi al pensionarului din colegiul 3 Neamţ”
    – 15 iunie 2010 – deputatul trecut la aşa zişii Independeţi a votat fără nici o remuşcare pentru tăierea pensiilor cu 15 %, condamnand la moarte prin lipsa banilor pentru medicamente si mancare pe pensionarii care l-au votat

    PS – totul are si un pret – in presa din Neamt a aparut informatia ca Tarata va fi noul ministru al agriculturii

  26. pSincer, nu ma asteptam sa-mi raspundeti,Multe scuze ptr. indoiala fata de dvs. O sa incerc prin fax insa as fi dorit sa stiu cateva amanuntele despre ce date sa va transmitem prin fax- e deajuns numele si prenumele sau mai trebuie si alte date legate de penionarul respectiv. Ex. in familia mea santem 4 persoane pensionari din care 2(mama e de 80 ani si la ea la tara nu are nici telefon ca e vai de……) si fratele meu care tot la tara traieste si trebuie sa fac cunva sa iau legatura cu ei ptr. o serie de date .Dvs. imi dati relatii legate de centre din Bucuresti ori noi sintem din alte orase si localitati din tara si ne este fff greu a ne deplasa la Bucuresti si de a cheltui baniti pe tren si multe altele , Eu sint di Arad si mi-ar fi mai comod daca la P.Conservator Arad la d-na Lia Ardelean.Zic si eu o parere. Multumesc daca o sa-mi mai raspundeti inca odata..

  27. Este foarte bine sa se castige in justitie. Dar ce facem dupa aceea. Eu sunt lider de sindicat. am castigat in jinstanta in 2009 banii datorati, conform Contractului colectiv de munca, pentru tichetele de vacanta. Boc a dat o ordonanta sa se plateasca 34% in 2010, 33% in 2011 si 33% in 2012. S-a platit prima transa. acum trezoreria ne-a trimis fondul de salarii fara aceasta suma, spunand ca, daca nu dam banii inapoi trimite Curtea de conturi. Desi avem dreptate, dam banii inapoi, fiindca atunci cand Curtea de conturi vine montata si in plus chiar in Contractul colectiv de munca sunt fraze interpretabile, contabila se teme ca vom da banii inapoi si in plus poate fi amendata pentru cine stie ce.
    Asa ca pensionarii vor castiga in instanta si apoi apare o Ordonanta de Guvern sa se plateasca incepand cu 2040, sau cu anul 3000.
    Eu cred ca singura solutie cu acest guvern, daca nici Parlamentul European sau Comisia Europeana nu ne ajuta, sunt coctailurile molotov sau mitraliera.

  28. va rugam mult, ajutati si mamele care vor sa dea copii de valoare tarii acesteia! daca si la ccr trec legile astea, ce sansa am eu ca mama responsabila, interesata sa asigure o educatie, un acoperis decent, un viitor copilului meu, sa-mi recuperez banii pentru care am contribuit zeci de ani la bugetul statului?

  29. si sincera sa fiu, dupa ce astia si-au pus prin frauda preferatii la ccr, nu cred sa fie sanse ca legile sa fie declarate neconstitutionale! ce facem in situatia in care acest lucru o sa se intample?

  30. Domnule Voiculescu,
    Ati facut apel la pensionari sa sunam la fundatia „FACIAS” pt. a ne inscrie pe lista de actionare in judecata a guvernantilor. Am telefonat dar mi se inchide telefonul, se vb urat…
    Am ramas complet deceptionata de ceea ce se intampla in cadrul acelei fundatii…
    Poate ajungeti sa cititi aceasta postare
    p.s.
    Am reusit si m-am inscris la o Partidul Conservator… Am gasit acolo o domnisoara amabila. Pacat ca nu aveti personal amabil si la fundatia FACIAS

  31. @anca d:
    daca sunteti si dv. convinsa de calitatea de OM pe care o are proprietarul acestui blog, ati putea sa-i popularizati activitatea pentru ca Partidul Conservator sa castige pe scena politica romaneasca.Ati putea vizita chiar un sediu din orasul dv. de exemplu…depinde ce idei puteti avea.

  32. :o:o:o
    sunt uluita. mi s-a sters postarea? de ce? nu injuram, imi spuneam doar nemultumirea cu privire la cei de la FACIAS. rusinica

Comentariile sunt închise.