… pentru modul în care sunt tratati românii în lume, pentru modul în care statul român îsi ”valorizează” vârfurile, pentru valul de agresivitate de pe scena publică – atunci e cazul să-l vezi pe Raul Stănulescu cântând o sonată de Veracini. Click aici, de la minutul 3.30.

Un băiat care se încăpătânează să-si urmeze vocatia si să se pregătească pentru performantă în ciuda tuturor greutătilor pe care viata i le-a scos în cale. Si în ciuda faptului că aprecierea si linistea materială vin foarte, foarte greu în domeniul pe care el l-a ales pentru a oferi valoare societătii românesti.

Si-atunci, învătând de la Raul, parcă-ti vine să uiti de lehamite si să spui, asemeni microbistilor: ”Hai, că se poate!”

8 COMENTARII

  1. ”Hai, că se poate!”
    Sa facem si putin haz de necaz:

    O faza misto, tare de tot:
    Daca tastati in Google.ro „traian basescu blog”, imediat sub site-ul oficial al presedintiei, la pozitia a 2-a, apare ceva Cool !!! :)

  2. BRAVO MOGULULU
    DESI TRECUT PRIN MULTE MI-AU DAT LACRIMILE. MINUNILE TELENTULUI ROMANESC A-SI CONTINUA DRUMUL.

    ATACUL IMPOTRIVA CULTURII SI ISTORIEI NATIONALE CONTINUA PE TOATA LINIA.

    PENTRU POSTARILE MELE PUBLICATE SI PE BLOGUL DUMNEAVOASTRA
    AU INCEPUT AMENINTARILE CU INCHISOARE.

    Parchetul ar trebui să se autosesiseze împotriva acestui negaționist al Holocaustului și adulator al criminalului genocidar Ion Antonescu, condamnat pentru crime împotriva omenirii. Alături de Robert Horvath, de încălcarea Legii 107/2006 se face vinovați și editorii acestui sit care permit postarea unor astfel de minciuni și elucubrații care încalcă legea.

    Rușine Reațeaua Literară pentru publicarea acestor minciuni și afirmații care încalcă legea în vigoare în România.

    AMENINTAREA A AVUT SUCCES: Ai fost suspendat din reţeaua literară
    Ne pare rău, ROBERT HORVATH, dar nu poţi accesa reţeaua literară, deoarece ai fost suspendat.

    SUNT CONVINS CA DUMNEAVOASTRA NU VETI FI INTIMIDAT SI SA RAMANETI UN EXEMPLU DE CURAJ SI DEMNITATE.

  3. Am vazut si eu emisiunea de joi la care a participat acest copil. Din cate am inteles dumneavoastra dle Voiculescu, prin fundatia dvs, il sustineti. Am vazut ca a fost bursier multi ani. Nu va plac foarte mult, dar va felicit pentru tot ce faceti pentru acesti copii!

  4. 1. DIALOG ELENA – TRAIAN

    – Costumul de baie cu frunza mi-a adus un succes nebun la Snagov.
    – Şi cum l-ai purtat ?
    – În mână, evident …

    2. BĂSESCU LA SIHASTRU (fost contrabandist)

    – Cum să mai strâng cureaua ca s-o scot la capăt cu poporul ăsta răzvrătit ?
    – De gât fiule. Fără martori…

  5. Domnule Voiculescu, am o sugestie pentru Gradina Valorilor Romanesti: un pavilion care sa fie un „hall of fame” romanesc, sa arate ca avem valori si ca stim sa le cinstim. Personal pot contribui cu documente ( acte, piese de corespondenta, manuscrise, fotografii) apartinand urmatorilor: Ion Creangă Octavian Goga Carol I C. Brâncuşi Ion Luca Caragiale TudorArghezi Ferdinand George Enescu Petre Ispirescu Ion Barbu Regina Maria Nicolae Grigorescu Costache Negri Lucian Blaga A. I. Cuza Jean Steriadi
    Alexandru Odobescu Ion Minulescu Elena Cuza Gheorghe Petraşcu Eugen Lovinescu George Bacovia M. Kogălniceanu Lucian Grigorescu Titu Maiorescu Nichita Stănescu V. Alecsandri Iosif Iser
    Mihail Sadoveanu Nicolae Labis I. C. Brătianu Ştefan Dimitrescu
    George Toparceanu B. Fundoianu Ion I. C. Brătianu Marcel Iancu
    Liviu Rebreanu Tristán Tzara Take Ionescu Milita Petraşcu
    Păstorel Saşa Pana C. Argetoianu Kimon Loghi
    Camil Petrescu Ion Vinea Ion Averescu Margareta Sterian Panait Istrati Stephan Roll Nicolae Titulescu G. D. Anghel
    Emil Cioran Ilarie Voronca Elena Văcărescu Aurel Cojan Eugen Ionescu Adrian Maniu Nicolae Iorga C. Cutescu-Storck
    Constantin Noica Emil Botta Carol Davila Ion Jalea Mircea Eliade Cincinat Pavelescu Traian Vuia Sabin Drăgoi
    Marin Preda Radu Gyr Victor Babeş Maria Filotti
    George Coşbuc Ion Caraion C. Parhon Constantin Nottara H. P. Bengescu M. R. Paraschivescu Ion Cantacuzino George Vraca.
    Ce credeti despre propunerea mea?

  6. Nu am stiut unde sa postez acest mesaj si sper sa nu fiu luat peste picior. Ma numesc Matei am 21 de ani sunt din Bucuresti student in anul III al Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport si impreuna cu doi prieteni am deschis o asociatie care sprijina tenisul de camp in scaun rulant din Romania prin promovarea acestuia. Stiu ca mult lume nu a auzit de acest fenomen dar eu am lucrat doi ani la Fundatia Motivation Romania, inca mai activez ca volunta, singura fundatie care se ocupa cu integrarea persoanelor cu handicap prin sport, si am vazut performantele obtinute de acesti practicanti si mediatizarea acestui sport in afara. Ideea a venit in urma nenumaratelor activitatii pe care la avem acestea implicand invatarea si ajutarea altor persoane.
    In activitatile desfasurate de mine la Fundatia Motivation Romania, Fundatia Special Olympics Romania si la Clubul de Baschet ICED Bucuresti i-am integrat si pe acesti prieteni iar acest spirit ne-a unit si am luat decizia de a deschide asociatia. Asociatia este deschisa de aproximativ o luna timp in care am incercat sa luam legatura cu diversi posibili parteneri dar de la acestia nu am primit un raspuns. Stim ca la inceput este greu si fara sa organizam niste evenimente posibilii parteneri nu o sa apara dar noi nu ne vom lasa. Stiind si apreciind ce faceti pentru aceata tara incercam sa apelam la dumneavoastra pentru ajutor pentru a putea scoate la lumina si persoanele in scaun rulant.

Comentariile sunt închise.