Vasile Blaga a îndrăznit să-i răspundă lui Traian Basescu că nu accepta ordine.

Aceasta reactie normală, oarecum banală în cazul altui partid, este un eveniment rarism în PDL si trebuie apreciat la justa sa valoare.  Atitudinea lui Vasile Blaga demonstreaza ca in PDL au mai ramas cateva insule de normalitate.

Iar eu, chiar si in ciuda evidentei, continui să cred că nu exista rău absolut.

Nici măcar în PDL.

51 COMENTARII

  1. va dati seama in ce crize se afla basescu…a ajuns sa-l infurie si pe buldog. cred ca sta non stop pe telefoane cu pdlistii, ii injura. le comanda sa faca orice ca sa nu fie suspendat.

  2. Domnule Voiculescu,
    Vreau sa fac un mic comentariu, fara legatura cu articolul dumneavoastra.
    Doar ce am terminat de vizionat o emisiune la TVR1 … se intampla lucruri grave …
    Poate ca stiti sau nu de Gregorian Bivolaru si miscarea MISA, are vreo 60 000 de adepti, oameni tineri, in forta , si in stare sa isi dea si viata pentru guru.
    La TVR am vazut o intreaga emisiune in care se aduce la lumina acest cult, ba chiar se face politica pro MISA …. nu stiu cat de mult ar prinde la romani (poate doar cativa tineri rataciti) dar pentru adeptii acestui cult aceasta emisiune a fost un act de binevointa din partea puterii actuale.
    Daca ii vor permite si lui Bivolaru sa vina in tara liber… va spun ca Basescu, va avea propria armata care sa demonstreze si sa il aplaude cand va dorii.

    Sunt socat in ce s-a transformat TVR …

    Cu stima,
    dan popescu

  3. normalitate o sa fie atunci cand pe scena politica nu o sa mai existe pdlul. normalitate o sa fie atunci cand basescu o sa priveasca un zid cu peretii murdari, din celula lui de la jilava.

  4. care pdl? mai exista? pai astia au in sondaje sub pntcd. sunt la pamant. la fel ca boss-ul lor, basescu traian.

  5. ce ciudat… un gest absolut normal, decent, de bun-simt – acela de a nu te face pres in fata nimanui – devine subiect de lauda. de ce? pentru ca traim intr-o era a anormalitatii, in care traian basescu a reusit sa stabileasca regulile.

  6. nu-l banuiesc pe blaga de prea multa coloana vertebrala, insa trebuie sa admitem ca nu e nici hoara, nici talmacean. cu toate astea, regretul meu e ca „politica de cadre” a pd-l a reusit sa coboare intr-atat stafeta incat mediocritatile au ajuns sa primeasca aprecieri doar fiindca sunt putin mai putin ridicoli decat ceilalti colegi.

  7. Acest gest poate fi considerat un lucru normal. In pdl inca mai exista persoane care nu ling clantele usii lui Basescu.

  8. @lacatus mecanic – coana udrea nu face declaratii. ea doar mimeaza :) doar ca nu te-ai prins de asta pt. ca basescu e un bun ventriloc.

  9. o sa-l apreciez cu adevarat pe blaga cand va pune in practica ceea ce declara: anume ca nu accepta ordine de la nimeni. nu de alta, dar mi-e greu sa cred ca il accepta pe boc presedinte de partid democratic ales…

  10. Eu cred că de fapt domnul Blaga vrea să capteze dimensiunea anti-Băsescu din PDL. Acest mic răspuns obraznic este şansa domnului Blaga de a ajunge preşedinte PDL.

    Să nu uităm că PDL nu s-a desprins de preşedintele Traian Băsescu într-un moment de sinceritate publică… Cred deci că domnul Blaga nu va fi decât un fel de „iepure” pentru cineva.

  11. sunt de acord, nu exista rau absolut nici macar in pedeleu. dar la cotroceni sunt convins ca exista vodka absolut. din plin!

  12. Eu cred ca incet incet, basescu va ramane singur, la propriu. Pana si cei din tabara lui s-au saturat de el….asta da semn de scufundare a marinerului

  13. E un semn de satietate din partea PDL-istilor, in special a celor din garda veche si remaniati pe deasupra. Sper sa iba efect de domino.

  14. De la Blaga m-am asteptat de fiecare data sa reactioneze.Il stiam un personaj destul de vertical si unul din foarte putinii oameni capabili din PDL. Uite ca de data asta nu a dezamagit.

  15. E normal si firesc ca orgoliul lupilor batrani din PDL sa fie zgandarit, mai ales dupa ce li s-au luat functiile de ministri. Astept insa un semn de viata din partea lui Frunzaverde, unul dintre putinii oameni in fata caruia Basescu ar putea intampina probleme.

  16. KANINĂ

    Buldogul mândru a rânjit spre JON*;
    Rromica şi Monica s-au cutremurat
    Căzând în buda arhiplină cu căcat…
    El ştie bine că de mult e ultimul pion,
    Mai pur, în cloaca pedelistă:de şaşii
    Corupţi, inculţi, de retardaţi-zbanghii;
    Că de-i priveşti nu scapi de un frison
    (Sărmane Boc-un amărât de embrion).

    *Javra Ordinară Naţională

  17. @ lacatus mecanic:

    Poţi să aştepţi mult şi bine; Udrea nu poate face aceeaşi afirmaţie, din simplul motiv că ea îi dă ordine lui Băsescu şi nu invers. ;)

  18. @ Violet
    Da, teoria asta cu cine da ordine si cine primeste in cuplul Udrea-Basescu e inca in studiu. Se pare insa ca balanta inclina in favoarea lui Udrea.:)

  19. cred ca suntem nebun cu totii daca ne-am hotarat sa credem ca Blaga va lua atitudine…Nu are nici un interes, ii merge bine asa…a vrut in cel mai rau caz sa ii arate lui Base ca ca oricand barca lui se poate scufunda daca nu se potoleste cu ordinele si acuzele! Chiar credeti ca Blaga si-a schimbat pozitia? Si in ce partid sa se bage? In UNPR? Glumiti!!! Nicaieri nu e mai bine ca in PDL!!! Sper din tot sufletul sa se rupa majoritatea oripilanta a pdlistilor, dar…. ma indoiesc…

  20. incep revoltele interne, pana si membrii partidului s-au saturat de el, e o reactie care ascunde un prim semn al instabilitatii lui basescu, zilele ca si presedinte incep sa-i fie numarate

  21. DOMNULE VOICULESCU
    UN SEMN DE NORMALITATE REPREZINTA GESTUL LUI VADIM TUDOR
    CARE VA INSEMNA SFARSITUL REGIMULUI BASESCU. SPER SA-I ACORDATI SPRIJINUL DUMNEAVOASTRA.
    DESCHIDETI http://www.cotidianul.ro/

    Băsescu, martor în procesul traficantului de arme Viktor Bout?

    Corneliu Vadim Tudor, europarlamentar PRM, a remis presei un comunicat în care face referire la un proces din SUA. Este vorba despre procesul în care este judecat traficantul internaţional de arme Viktor Bout, şi unde, spune Vadim Tudor, ar fi fost citat ca martor şi Traian Băsescu.

    Wikileaks a scos la iveală date conform cărora o firmă din România urma să exporte arme în Liban. Mai reamintim şi episodul desfăşurat în anul alegerilor prezidenţiale, în 2009, atunci când Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, a fost implicat într-un imens scandal legat de traficul cu armament.

    DOMNULE VADIM TUDOR INVITAREA OFICIALA CA MARTOR SI INCULPAT SE DATORESTE DENUNTULUI MEU OFICIAL CATRE AUTORITATILE JUDICIARE SUA. DEASEMENEA TRIMITEREA CATRE FBI A DOSARULUI CRIMINAL SI TERORISM BASESCU CATRE FBI ARE EFECTUL SCONTAT. EL POATE FI ASESAT DIRECT PARTIAL PE BLOGUL ROBERT HORVATH BLOG. GESTUL DUMNEAVOASTRA ESTE TERMINAL PENTRU REGIMUL BASESCU. VA ROG SA MA CONTACTATI DE URGENTA PENTRU A VA DA INFOR*editat* CONFIDENTIALE. MENTIONEZ CA POLITIA ROMANA A INTRAT SI EA IN ACTIUNE. COPIA MEMORIULUI CATRE FBI A INTRAT IN ATENTIA UNUI DEPARTAMENT ANTITERORIST AL PARCHETULUI……………. VA FELICIT PENTRU ACTIUNEA DUMNEAVOASTRA…..DEASEMENEA PE DOMNUL NISTORESCU PENTRU SPARGEREA CENZURII……………………………………………………………………………………………… ……………………………………. DOSAR CRIMINAL SI TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI…………………………………………….. ……………………………………………………… FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004 Assistant Director in Charge Janice K. Fedarcyk Special Agents in Charge Gregory A. Fowler Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme………………………………………

    CITITI IN CONTINUARE RAPORTUL CRIMINAL SI DE TERORISM BASESCU REMIS CATRE FBI.
    VA SUNT RECUNOSCATOR PENTRU PUBLICAREA ACESTOR RANDURI

  22. @ laura poz.30

    Aveţi perfectă dreptate.Iată şi părerea mea ce coincide aproape cu a dv. :

    EXPERTIZĂ

    Suntem sătui de asemenea clişee
    Servite nouă, tuturor, de multe ori ;
    Foştii miniştri nu-s stele-n tranşee
    Ci doar lichele şi simpli impostori .

  23. cu siguranta, coace ceva marinarul impotriva lui blaga. sunt curios cum o sa evolueze relatia dintre cei 2.

  24. Nu inteleg mai multe lucruri care il privesc pe Blaga. De exemplu, Blaga sustine ca nu accepta sa primeasca ordine de la nimeni. Dar, de la Boc nu a primit oare nici un ordin ?

Comentariile sunt închise.