Una dintre cele mai inspirate si mai lucide analize dedicate destructurarii PDL vine azi dintr-un mediu traditional pedelist: aici.

O „dumirire” (vorba lui Nae Ionescu) simptomatica pentru 2012.

13 COMENTARII

  1. Mesajul ar trebui sa-i motiveze pe portocalii. Dar, pana si Leca recunoaste infrangerea inevitabila a PDL.

  2. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce va face Pdl dupa anul 2012. Eu as dori sa fie trasi la raspundere pentru infractiunile pe care le-au comis la guvernare.

  3. …CHIAR VA FACE

    „Asadar, ce va face PDL cand se va trezi dupa alegeri cu un maxim, super-ingaduitor, 20%? Stiti evident planul presedintelui – sa adune oastea de stransura: UNPR cel creditat cu un maxim 1 – 2% si format din toate rebuturile tranzitiei, eternul UDMR plus noii clovni ai politicii – DDDirect Partidul Popurului, Alba ca Zapada si Noua Republica a lui Neamtu, Miron Cozma si Gigi Becali si cine s-o mai nimeri sa pice. Visul presedintelui si al PDL ar fi ca toata aceasta adunatura sa dea peste 50% la final. Aici, avand in vedere ca vorbim despre Romania, ar fi bine sa ne abtinem”

    „O intrebare ramane – ce va face PDL, daca oastea de stransura nu se va aduna? O intrebare care cred ca ar trebui sa le dea frisoane la propriu bravilor reprezentanti pedelisti.”

    RĂSPUNS :

    De această dată PDL şi „pretinii” chiar vor face : vor termina şi da în funcţiune Canalul Bucureşti – Dunăre şi vor recupera în integralitate datoriile acumulate în timpul guvernării (prin muncă forţată, prin pierderea agoniselei ticăloase, inclusiv cea transferată în străinătate).
    Vor recunoaşte „mâna cea lungă a noii Revoluţii din Noiembrie 2012” răbufnită din valul de ură populară, şi chiar execuţiile publice de necontrolat şi judecat (Vai Doamne !!!)
    Vor pune degetar arătătorului dreptei pentru a face faţă efectului de uzură la nesfârşitele bătăi în tâmplă…
    Vor strânge propriile fecale pentru a modela statuia iubitului conducător – Traian Băsescu, pusă de strajă la muzeul mizeriei morale.
    Vor cunoaşte castrarea, ca şi maidanezii, pentru a se stopa perpetuarea spurcăturilor pe plaiurile mioritice.

  4. UNA PE ZI

    ® 1. Colbul nu acoperă şi ridurile sufleteşti.
    ® 2. Oricât te-ai înverşuna, glodule, suflete nu poţi înghiţi.
    ® 3. Sufletele-şi poartă carcasele precum melcii casele.
    ® 4. Fiecare este opera a doi sculptori.
    ® 5. Când a luat-o razna, inima bate-n bătaie de joc.
    ® 6. Purcede de-a-ndăratelea când ceafa-ţi ia faţa.
    ® 7. Fentează finalul, cerându-i să vină pe stil vechi… şi tot aşa.

  5. LA SPARTUL TÂRGULUI

    Înfrângerea din toamnă va fi cam dureroasă
    Şi se vor lepăda mulţi de PDL, ca de Satana ;
    Iar biata Javră ordinară se va băga sub masă
    Şi bând, cu ochii-n lacrimi, îşi va linge … rana .

  6. Interesant va fi ce vor face „marcantii” membrii PDL care s-au imbogatit, nestingheriti de nimeni, cu banii statului, care au incalacat de nenumarate ori legea si Constitutia, in frunte cu Basescu. Acele asumari ale Guvernului trebuie sa aiba niste consecinte.

  7. pdl-ul nu mai are nicio sansa…nu-i mai voteaza nimeni. si nici bastarzii unpr sau alte miscari care poarta eticheta basecu

Comentariile sunt închise.