Inca se numara voturi. Se depun contestatii. Se fac calcule. Desi rezultatele finale nu sunt disponibile, avem deja 2 certitudini: USL si-a adjudecat majoritatea absoluta la nivel national, iar PDL a suferit o infrangere umilitoare si se afla in pragul destructurarii.

Meritul pentru victoria USL este, in primul rand, al acelor romani care au solicitat Opozitiei sa actioneze unitar, au protestat in strada la minus 20 de grade celsius si au mers la vot duminica, 10 iunie 2012.

Din ianuarie 2010, de cand, intr-o Romanie sufocata de portocaliu, propuneam o mare Alianta Social-Liberala, au trecut 2 ani si 4 luni. In acest interval, un proiect ce parea prea frumos pentru a fi adevarat a devenit cea mai importanta certitudine politica din Romania prin contributia nemijlocita a milioane de romani.

In schimb, vina pentru dezastrul PDL apartine unui singur om. Un om macinat de ura si orgoliu, obsedat de mize personale, de razbunari si calomnii. Un om care, inconjurat de mediocritati lipsite de personalitate si o fauna pestrita de parveniti de profesie, a declarat razboi Romaniei si a pierdut. A vrut sa controleze totul, astazi nu mai are aproape nimic. Tot ce i-a mai ramas acestui om care, in anul 2009, ii ciuruia pe romani dupa cele mai controversate alegeri prezidentiale din istorie, este propria demisie.

Asadar, dincolo de sarbatorirea castigatorilor alegerilor locale, cred ca intrebarea momentului este urmatoarea: va demisiona Traian Basescu, asumandu-si vina pentru raul produs tuturor romanilor, inclusiv celor care l-au sustinut si l-au votat?! Sau se va ascunde, in continuare, de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni?

Pe scurt, mai are Traian Basescu un dram de demnitate? Eu, in ciuda opiniei generale, ma astept totusi la o demisie din partea sa. Un om care a ocupat functia de presedinte al Romaniei nu trebuie sa devina un reper de lasitate si iresponsabilitate.

38 COMENTARII

  1. Pentru USL va fi mult de lucru ca sa nu ajunga un Dan Diaconescu in 2016 majoritar.

    Ref. la Traian Basescu – nu va demisiona., nu e stilul unui capitan. Pe vas chiar daca el este principalul responsabil munca grea e facuta de Pirmul Ofiter, iar capitanul deobicei se relaxeaza.
    In cazul nostru – se va relaxa pana va fi schimbat la destinatie.

  2. Nu cred ca va demisiona, sincer… Acest personaj malefic, nu va recunoaste niciodata infrangerea si prefera sa ramana in functie, incurcand astfel bunul mers al lucrurilor. Ieri s-a castigat o batalie, in toamna va mai fi o batalie pe care trebuie sa o castigam, iar momentul muult asteptat de o tara intreaga, va fi „detronarea” basescului ;). Doamne ajuta!

  3. Este inadmisibil ca presedintele sa foloseasca serviciile pentru a afla informatii despre alegeri. Serviciile ar trebui folosite pentru CSAT si alte institutii pentru a proteja tara de pericole. Sunt alegerile un pericol?
    Luati-i „jucariile” si veti vedea cum pleaca. Serviciile ar trebui sa fie sub controlul mai multor persoane.

    E in mana voastra sa-l eliberati de aceasta… povara.

  4. Din comportamentul huliganic pe care l-a înălţat la mare rang, reiese că TB că îşi va unge fesele cu Superglue, continuând să stea bine mersi pe “tronul” preşedenţiei. Dacă ar fi avut bun simţ, ar fi demisionat încă de pe vremea mitingurilor de la Universitate, dar cum dumnealui în loc de piele are şorici gros, demonstrând nu de puţine ori că îl doare în pingele de opţiunea poporului, va aştepta detronarea electorală.

  5. Se aştepta Băsescu la alt rezultat într-o ţară cu peste 5 milioane de pensionari cărora le-a interzis accesul la viaţă prin pensii prea mici pt nivelul costului utilităţilor???? Nişte pensionari care au muncit 30-40 de ani, umiliţi şi batjocoriţi de toţi analfabeţii urcaţi la rang de consilieri. Aşteptăm măsuri drastice, doar se ştie cât, cine şi cum au furat. La Exces de putere s-a arătat cât şi cum se joacă Udrea cu milioanele de euro cu datorii plătite de alţii prin bănci. Iar preşedintele să fie pus să răspundă începând cu flota la toate fărădelegile din ultimii 8 ani. ASTA VOR ROMÂNII CARE AU VOTAT ÎMPOTRIVA CIUMEI PORTOCALII.

  6. Ddomnule profesor, Basescu nu va demisiona, in schim Dv si Partidul Conservator a-ti pierdut o sansa unica DE A DISTRUGE FIEFUL PDL-LA TURDA SI C. TURZII. V-ati implicat doar de fatada. Pacat de oamenii din acest partid,oameni sufletisti ,cinstiti SI CARE NU AU STIUT CUM SA SE BATA CU METODELE NEORTODOXE ALE PD-ISTIOR. I-am admirat dar sincer va spun cred ca in cel mai scurt timp se vor desfinta. Grav e ca prin acest gest s-a facut loc partidului televizor a lui D.D. care a castigat 6(sase) mandate de consilier. DEZASTRU! Nu vreau sa va acuz dar daca-mi acceptati o sugestie, DANIEL CONSTANTIN TREBUIA SA O LASE MAI MOALE CU AFISAREA CELOR TREI(cand P.C.ul nu avea candidat) si sa fie mai mult in mijlocul celor care chiar au crezut ca pot face ceva pentru conservatori. Sigur, in politica sunt si alte jocuri dar e pacat pentru acesti oameni pe care-i cunosc. Cred ca Trustul Intact se”putea” mai bine implica pentru sprijinul acestor oameni. Daca DD a facut campanie pe televizor 24 din 24 de ore , ma intreb Antenele nu o puteau face?. A-ti pierdut mult din simpatia unor oameni. Pana la toamna e lung drumul. Ranile nu se pot vindeca si ve-ti pierde niste organizatii care s-au pus la punct cu mult entuziasm. Va multumesc(daca cititi)! UN CETATEAN TURDEAN….

  7. Datorita dvs. a fost posibila realizarea acestei constructii politice. Felicitari pentru rezultatul obtinut.

  8. nu cred ca trebuie sa asteptam noi un pas de la Basescu ci trebuie sa continuam eforturile pentru a-l forta sa isi dea demisia

  9. Frauda mizerabila la Cluj.
    Cum poate cineva crede ca dupa episodul apostu si dupa guvernarea criminala a lui boc, aceste mai poate castiga in oras 53. 000 de voturi?
    Ioan rus a fraudat alegerile pentru boc asa cum grupul de la Cluj a fraudat alegerile din 2009 pentru basescu.

  10. De ce sa demisioneze basescu? Partidul lui inca castiga voturi! In judetul Cluj PDL a castigat 18 primarii…iar cele trei partide din USL IMPREUNA au castigat 25 de primarii!
    Imi retrag toate cuvintele si indemnurile de suspendare a lui basescu. Nu mai cred in suspendarea lui. Daca dispare basescu, boc ia controlul asupra PDL . Boc omul grupului de la Cluj. Cu alte cuvinte, PSDul va controla PDL.
    Basescu trebuie sa „dispara” DUPA ce „dispare” boc. basescu la Cotroceni este garantul ca PSD nu pune stapanire pe PDL asa cum a facut-o cu PNL-PC.
    basescu l-a arestat pe apostu. Veti fi vreodata USListii capabili de asa ceva? Sa bagati la inchisoare coruptii din propriul partid? Vad ca ponta nu e in stare sa aresteze nici macar un PDList desi contempleaza tamp cum au furat miliarde de euro.

  11. Traian Basescu nu va demisiona! Ca n-are caracter!
    In schimb, il puteti aduce la un referendum de demitere.
    Tocmai ce i-am demonstrat ce-nseamna o reducere de 25%.
    Daca va faceti treaba bine, la toamna le bagam si-un forfetar de 50% din ce mai au! Asta doar daca va faceti treaba bine!
    Daca-l aduceti pe Base la un referendum de demitere, adunam cifrele de mai sus, adaugam un 15% reducere a indemnizatiei de somaj, si-l demitem cu 90%!
    Bateti fierul cat e cald! Supararea romanilor e mare!
    Asta nu inseamna ca am incredere in ceea ce veti face dumneavoastra, ca alianta! O sa „privatizati” sectorul energetic, vor creste preturile la energie si combustibili lichizi sau gazosi, Romania se va chinui mult si bine sa iasa din criza , dar, peste tot acest tablou sumbru, sunt multumit ca, o data la 4 ani, ma pot razbuna!
    Ca, indiferent de aranjamentele de culise, nimanui nu-i convine sa piarda!

  12. @SimP
    „basescu l-a arestat pe Apostu”. Pai e si normal, daca procuratura este a lui poate sa le dea ordine procurorilor pe cine sa aresteze si pe cine nu. Ziceti ca Ponta nu este in stare sa aresteze nici un PDL-ist. Exista vreun procuror care, la ordinul lui Ponta, sa intocmeasca actul de acuzare? Eu nu cred.QED!

  13. Razbunarea e arma ….. (nu vreau sa jignesc pe nimeni). ati votat doar pt a va razbuna pe cei de la PDL. asta nu e un motiv pt a alege oamenii ce va vor conduce in urmatorii 4 ani. astea sunt copilarii. cine a spus ca Romania are oameni destepti nu prea a avut argumente.
    bravo primarului sectorului 3 – Negoita – zugrav de meserie, care are datorii la stat
    bravo marean vanghelie – nu comentez
    bravo mazare – nu comentez
    bravo ponta pt ca adrian nastase va fi liber alaturi de alti hoti

  14. @ Dan Voiculescu

    GÂNDIRE POZITIVĂ

    Chiar dacă scrutinul acesta nu i-a fost pe plac ,
    Nu va pleca Băsescu, când vrea muşchiul tău ,
    Ci doar când va intra-n comă precum Mubarak ,
    Căci vorba aia : “Ferească Domnu’ de mai rău !”

  15. Eu rămân la părerea mea că Băsescu, nici dacă ar avea cuţitul la gât (acum chiar e aproape), nu se dă singur jos din scaun. USL tre să ia măsuri. Rezultatele voturilor denotă clar ura poporului faţă de portocalii canceroşi.

  16. Sunt de acord cu andron.

    Partidele din USL trebuie sa nu ramana in urma PP-DD.

    p.s. Puterea culorii albastre combinata cu alb este forta,energie blajina si echilibru si avantajeaza raportat la violetul lor.

  17. @MIHAELA

    „Exista vreun procuror care, la ordinul lui Ponta, sa intocmeasca actul de acuzare”

    Exista. Tot ce are de facut ponta este sa faca o plangere la Parchet, la DNA. Chiar si tu ca platitor de taxe poti face o plangere de exemplu impotriva lui elena udrea ca a irosit banii publici pe telegondola care ajunge nicaieri din Vulcan. Plangerea lui ponta are totusi „greutate” mai mare pentru ca el are acces la dovezi (documente).
    Daca Parchetul sau DNA-ul ignora plangerea lui ponta, ambele structuri sunt sub controlul Parlamentului. Sefii lor pot fi demisi prin votul Parlamentului in care USL detine majoritatea.
    Romania este prea oropsita sa dea circumstante atenuante inactiunii politicienilor… „ca nu pot face si nu pot drege,amaratii”.
    Orice se poate, doar sa vrei.
    PSDul are deja un trecut care a demonstrat ca sunt capabili de fraude electorale si coruptie la varf si isi protejeaza furibund infractorii. De aceea inclin sa cred ca odata epoca basescu incheiata nu vom mai vedea arestari de genul apostu.
    Fraudarea alegerilor la Cluj a fost o palma data democratiei. O batjocura fata de electoratul clujean pe care USL l-a chemat la vot. „Veniti si ne votati… ehe he he… dar de castigat castiga cine vrem noi. Tot boc!” Si ca batjocura sa fie completa, in loc ca ponta sa conteste alegerile pana la ultima suflare, el il felicita pe boc pentru victorie si pe net abunda de postaci rosii acuzand clujenii de stupiditate. Batjocura asta m-a transformat pe mine peste noapte intr-un sustinator al lui basescu.
    basescu este deja la „capatul funiei”. Nu mai are nimic de pierdut. A pierdut-o pe udrea si pe anastase care aveau rolul de a deschide calea ebei in structurile PDL, l-a pierdut pe mru pentru ca boc este deja „sudat” de sefia PDL. Tot ceea ce i-a mai ramas e ca din pozitia de presedinte sa fie foarte critic cu guvernul. Sper sa o faca pentru ca ponta sa inteleaga ca alegerile din toamna nu pot fi castigate doar cu voturi „negative”. Trebuie sa faca ceva pozitiv. Ceva mai mult decat sa creasca minimal salariile cu bani imprumutati de la FMI.

  18. Ar fi normal sa o faca, numai ca lasitatea nu-i permite. Nu s-a hotarat intre plecarea pe mare si predarea cursurilor privind demagogia.

  19. ACUM CARICIODATĂ

    Traian Băsescu aşteaptă să-şi serbeze „jubilelu de fecale al marinajului” cu rromica Helena Urdea care a curcerit capitana, după care va semna cu pseudonimul D.Misia în talciocul pedeleului redeschis la Kolosvari.

  20. Dar de ce sa demisioneze d-le?Din cate stiu eu poporul l-a ales de doua ori chiar ?!!!Chiar asa sa nu tii cont de acest lucru sa sa doresti cu ardoare sa fie dat jos?fa un referendum si dupa ce vezi rezultatele poti cere unui presedinte sa plece (asta in cazul in care votul poporului a dorit acest lucru)!Ia mai vezi-ti de antele tale Dle Voiculescu…nu ai destula treaba acolo ?

  21. Eu am votat din URA si DISPRET. NU am votat din CONVINGERE. Pur si simplu vreau sa vad cum sufera acesti oameni, incepand cu „stimabilul” Videanu, Blaga si Berceanu dar nu in ultimul rand Udrea. Vreau sa-i vad cum plang, vreau sa aflu cine pe cine „a ciuruit” si imi pare nespus de bine ca ei au pierdut.

    USL sa nu aiba impresia ca sunt atat de geniali si ca au un program extraordinar. Ei trebuie sa recunoasca urmatorul lucru : o mare parte din voturile primite vin din ura pentru fosta putere. Daca USL nu va directiona acest val de ura spre ceva constructiv, in scurt timp roata se intoarce.

  22. „obsedat de mize personale, de razbunari si calomnii. Un om care, inconjurat de mediocritati lipsite de personalitate si o fauna pestrita de parveniti de profesie, a declarat razboi Romaniei si a pierdut. A vrut sa controleze totul, astazi nu mai are aproape nimic”
    Domnule Voiculescu acum sincer, cine incearca sa ne controleze cu televiziunile si cu prosteala in fata? Zau, nu sunt un impatimit a politicii, dar cand ma uit la antena 3 cum tipa si urla modelatorii, cred ca situatia sta invers cu „razbunari si calomnii”.

  23. Salutari de la Cluj, mai precis din aproape singurul loc din tara demn care nu s-a lasat manipulat de trustul Intact si de politicieni de hartie. Va asiguram de aici, din inima Ardealului ca nu veti face ce vreti cu tara asta, ca nu o veti vinde si nici nu o veti imparti in buzunarele personale.Ceea ce a castigat Usl-ul acuma este o victorie de rabunare fata de singurul partid care a avut curajul sa treaca Romania prin criza si sa o lase stabila economic. Mi-ar fi rusine sa ma laud cu un guvern condus de Ponta in locul dvs, se vede cat de bine a inceput, cred ca Traian Basescu in ciuda rezultatul votului rade foarte bine cand vede ce face alesul vostru. In locul dvs nu m-as bucura prea mult, m-as apuca sa dau pomene sociale putorilor societatii cum obisnuiti ca sa fiti siguri de victoria din toamna.

  24. Buna ziua!
    Consider ca nu isi va da demisia deoarece alianta USL din cate vad este interesata doar de ciolan, din 2013 nu cred ca veti mai fi atat de aliati; si sa va explic de ce spun asta: ma uit destul de mult la tv si vad si ce e pe strazi; locuiesc in Ploiesti;va pot garanta ca mai mult de jumatate din ploiestenii care l-au votat pe domnul IULIAN BADESCU nu l-au ales de drag, pentru programe sau altceva, cu am votat ANTI-VOLOSEVICI; aseara la unul dintre posturile locale deja candidatul dvs. a simtit nevoia sa specifice ca el nu ne-a promis nimic si sa avem grija sa nu prea ii cerem multe. Da, sunt de acord, in afara de un amarat de spital pentru copii (care nu stiu ce rost avea cand deja e unul plus maternitate imensa pe care oricum nu le prea ingrijeste primaria) nu a promis nimic si noi l-am ales pentru nimic, l-am ales impotriva praduielilor facute de PDL, sperand sa nu le continue sau sa repare daca se mai poate repara ceva.
    Ma deranjeaza enorm impasibilitatea celor de la partide si televiziuni; de 3 zile semnalez peste tot ceea ce se intampla cu numaratoarea voturilor de la noi; in acest moment aproape putin imi pasa cine iese primar atata timp cat Antena 1, Antena 3, Mihai Gadea, cei de la Realitatea, jurnalisti de la alte posturi au fost rugati, apoi implorati sa ne explice si noua de ce suntem SINGURII DIN ROMANIA care nu avem nici rezultate partiale la 2 zile de la inchiderea urnelor!
    Ne-ati facut capul mare cu Bucurestiul, de parca acolo sta Dumnezeu si noi 80% din timp trebuie sa stim doar de dl Oprescu sau Irinel Columbeacu (reprezentati doar 10% din tara asta, reveniti-va!); cu Boc, cu cei de la Cluj, cu batausii de la Curcani (praf in ochi, le era lene reporterilor sa mearga si prin alte orase ), cu Brasovul, Craiova, etc!
    Dar NOI UNDE SUNTEM? De ce in Ploiesti nu simt nicio implicare nici din partea partidelor nici a televiziunilor? Daca veneau de la Bucuresti cred ca se forma altfel presiunea si rezolvam; dar nu, voi va bucurati pentru un vot negativ care se va intoarce impotriva voastra daca deja ne tratati ca niste invingatori lasandu-ne pe noi ca pe niste fraieri de care aveti nevoie doar 2-3 luni in preajma alegerilor.
    Stiu ca vor fi sume colosale investite in si langa Ploiesti; asta m-a facut sa cred pana saptamana trecuta ca poate va dati interesul mai mult, ca ne acordati putina atentie pentru ca in curand vom fi sector al capitalei si aveti tot interesul sa ne mearga noua bine pentru ca aici este toata industria, cu avantajele si dezavantajele aferente. Dar se pare ca ori mergeti la intelegere cu ei ori aveti de castigat mai mult din alte parti.
    Cat despre evolutia alegerilor: am vazut si am auzit discutii particulare uimitoare inca de duminica la pranz, cum ca se va implica Roberta si ca pentru ei deja nu mai erau probleme, stiau ca PDL-ul statea bine si ca se intalnesc mai pe seara sa vada daca mai e nevoie sa intervina si unde; va pun o problema extrem de concreta: ce credeti ca se intampla cu mine, un om normal, daca ma duc sa spun ce am auzit? Nimic bun, asta e sigur, pentru ca nu-mi pot permite un avocat bun, nu-mi pot permite sa pun la bataie afirmatiile mele contra unui mare personaj din PDL! Nu era normal sa aveti o „linie rosie” unde sa va putem semnala nereguli pe care sa le cerceteze reporterii dumneavoastra fara ca noi sa avem de suferit, sa nu fim divulgati si sa nu ni se spuna cum am patit-o cu cei de la Antena 3: „inregistrati dvs cu camera ascunsa si ne trimiteti materialul ca noi va dam pe post”?!
    La noi, pe posturile locale s-au semnalat si santajele, si intimidarile, si cadourile de la 50 ron la 500 euro per vot, dar se pare ca suntem mult prea mici sa fim bagati in seama.
    M-ati dezamagit! Daca singurul lucru pe care l-ati priceput din rezultate e ca ati castigat cred ca era mai bine daca-l pastram pe Basescu, macar la el stiam ca atata poate atata ne da!
    In rest va felicit pentru alegeri si va doresc multa intelepciune! Sper sa mai coborati si printre noi, cei mai de jos, care ne lovim de deciziile voastre si care nu suntem intrebati, nu suntem ascultati si care suntem condusi de cei de sus care stiu cum sa-si cumpere voturile!

    P.S.: scuzati lungimea scrisorii, aveam mult mai multe sa va spun, inclusiv despre programele antenelor dar si asa cred ca v-am rapit mult timp, asta in cazul in care cititi aici si chiar incercati sa ne intelegeti! multa sanatate va doresc!

  25. 1) Nu o sa demisioneze presedintele.Indiferent de cate presiuni o sa faca USL-ul in urmatoarea perioada,Basescu nu o sa cedeze scaunul,dintr-un singur motiv. Daca demisioneaza , isi asuma responsabilitatea ca a gresit ,iar presedintele NOSTRU nu vrea sa recunoasca ca el ar putea gresii.Plus ca demisia lui ar presupune ca PD-ul ( care oricum se afla cu ambele picioare in groapa ) o sa fie ingropat definitiv,o sa dispara din viata politica ,cel putin ca denumire de PD.
    Daca dispare PD ,de pe scena politica ,atunci presedintele risca nu doar dizolvarea unui partid ,dar o anumita sustinere care odata ce dispare poate atrage dupa ea si ani de puscarie.

    2) Am o intrebare pentru dumneavoastra si pentru cei care sustin USL.

    Care este procentul PREZENTEI LA VOT din numarul total de cetateni cu drept de vot ?

    Stiti foarte bine la ce m-a refer. ;)
    Dupa ce o sa raspundeti la ultima intrebare, o sa intelegeti de ce cei din USL , nu ar trebui sa fie atat de bucurosi.
    USL a castigat ( asa cum a-ti spus si dumneavoatra ) ,datorita oamenilor care au vrut sa pedepseasca PD ,datorita celor ce au iesit sa protesteze, nu a castigat USL-ul pentru ca i-a uimit sau convins macar pe romanii cu PROIECTELE LOR.
    Asta e motivul pentru care cei din USL , nu ar trebui sa stea cu nasu pe sus si sa creada ca aceasta victorie ,li se datoreaza PROFESIONALISMULUI LOR.
    Imi place ca dumneavoastra,a-ti precizat acest lucru ,chiar in aceasta postare.Stiti mult mai bine ca mine si aveti mult mai multe date ca mine , incat sa vedeti ca desii ,toata lumea vine si spune ca USL a castigat cu un procentaj COVARSITOR ,totusi nimeni nu precizeaza ca poate doar 20% din cei cu drept de vot ……AU VOTAT.
    Mai putem lua si cazul urmator :
    http://www.mediafax.ro/alegeri-locale-2012/intr-o-localitate-din-buzau-primarul-este-singurul-candidat-la-alegeri-a-candidat-singur-si-in-2008-9617164

    A primarului care a candidat singur si care chiar daca ar fi avut UN SINGUR VOT , el ar fi castigat primaria.

    Conteaza domnule Voiculescu si cati oameni din TOTALUL celor cu drept de vot ……chiar su venit si au votat.

  26. @Socrate

    Vezi Socrate, daca cei ce culeg roadele USL nu s-au simtit datori cu un simplu telefon de „felicitare” lui Voiculescu care a facut alianta atunci ma intreb se vor simti ei datori electoratului care cu „un singur vot” le-a dat puterea si cheile de la visteria tarii? Daca nu au avut recunostinta pentru munca de cel putin un an a lui Voiculescu, o sa aiba ei recunostinta pentru votul meu?
    USL sta pe un butoi cu pulbere… pe un munte de voturi negative si nici nu isi dau seama! Sunt absolut convinsi ca tot ce au obtinut este meritul lor a lui ponta si crin antonescu!

  27. Ce circ a iesit cu plecarea la Uniunea Europeana! LOL
    O veritabila tiganie! Lui basescu i se potriveste ca o manusa dar ponta nu avea ce se baga in asa ceva! :)
    Stiu ca Romania are doar un scaun acolo si totusi eu spun sa mearga amandoi. „Micul Titulescu” poate sta in brate la basescu! :)
    Sa ne vada si Uniunea Europeana asa cum suntem… la fundutu’ gol!

    PS: Corect e sa mearga cel care reprezinta poporul, adica cel care a obtinut functia prin vot popular.

  28. @ Dan Doboseriu
    Vorba aia: „Tot raul spre bine!”
    Sa fiti iubit!
    (Marcus, nu te supara dar ti-am imprumutat formula de incheiere, e prea frumoasa ca sa o ignor).

  29. @ MIHAELA

    TOATE BUNE ŞI FRUMOASE

    Pe PDL-iştii ce-au picat la vot, durerea să le-aline ,
    Îi minte c-ar mai fi încă pe val, deşi-s căzuţi în hău ;
    Aşa ne-a amăgit pe noi, urându-ne “Să trăiţi bine ! “
    Cum dorim şi noi să trăiască el, când i-o fi mai rău .

  30. Am si eu o intrebare:
    Se poate face o lege prin care presedintii de consilii judetene si primarii sa poate cere declansarea unui referendum?
    Asa cum senatorii, deputatii si presedintele sunt alesi ai poporului la fel si alesii locali sunt reprezentanti ce au un cuvant de spus.

    Astfel cred ca s-ar stabiliza anumite anomalii care au loc la nivel central, anomalii care afecteaza intreaga tara.

  31. Deja imi e scarba de USL. Motivul e unul simplu.

    Astazi senatorul SORINA PLACINTA ( cucoana cu baiatul care facea pipi pe cruci si care a calcat cu masina DE MAI MULTE ORI un om ) ,a plecat de la PD-L si a sarit in barca PNL.

    O sa pierdeti o multime de voturi la parlamentare si asta doar din cauza ca cei din USL tind sa cred ca NU AU COLOANA VERTEBRALA.Pana acum aveati nevoie de voturile parlamentare ca sa da-ti jos guvernul , sa vina USL si sa incetati politica de taieri salariale si vanzarea resurselor statului.Acum ce motiv mai aveti.Cand a-ti primit si confirmarea ca o sa castigati si alegerile parlamentare ….fluierand.

    Acum acceptati toate scursurile din PD?Care o sa fie diferenta dintre PD si USL ,daca sunt defapt ACEEASI OAMENI.

    Imi e scarba de ceea ce se intampla si nimic nu mai scuza ceea ce face acum USL si ce o sa faca.
    Pun pariu ca USL o sa se transforme intr-o dictatura mult mai nasoala decat PD.Numai ca nu o sa mai fie o televiziune care sa arate hotiile celor din USL.
    Doar pentru aceasta „mutare” a Sorinei Placinta , NU O SA MAI VOTEZ CU USL.Ori anulez votul ,ori votez cu PRM.
    In loc sa primit votul poporului si senatorii aceia sa fie oameni legitimi ,USL face aceleasii manarii ca cei din PD.

    Intrebarea simpla :
    Care e diferenta dintre USL si PD ,daca senatorii ,primari sau alte functii apartin defapt acelorasi oameni care erau in PD ?

  32. Şi ptr.toate astea poporul român vă mulţumeşte!
    Să vă trăiască copiii şi nepoţii!!!

  33. Nu inteleg de ce Victor Ponta, acum, cand poseda o popularitate destul de insemnata, nu-l suspenda pe Traian Basescu, acum, cand acesta nu are aproape nici un fel de sustinere din partea populatiei. S-ar putea sa nu se mai intalneasca cu o astfel de ocazie !… Basescu are inca franele puterii, tot ceea ce-si doreste este „timpul”. Fac pariu cu Dvs. ca daca lui Traian Basescu i se acorda timp, poate intoarce situatia in favoarea lui, sau in cel mai bun caz pentru USL, va incurca in asa fel situatia, incat va deruta opinia publica si va crea stari conflictuale in diferite medii, poate chiar in randul maselor .

  34. Bravo Lavi! Ardealu’ i „fruncea” tarii!
    Pacat de Timisoara, au cedat neocomunistilor dupa 22 de ani! Rusine, ca n-au respectat sacrificiul facut la Revolutie!

    D-ul Voiculescu, daca tot pretinzi demnitate si onoare de la altii, da dumneata dovada de asa ceva si retrage-te din politica o data!
    trimite-ti slugile ( Ciutacu, MB, Gadea) si tzatzele ( Dana Grecu, Al. Stoicescu -jenante aerele ei de CNN, e culmea ridicolului biata ) in concediu, ca ne-am saturat de otrava si veninul lor!!
    Doar antenele ti-au asigurat prezenta in USL, o stie si un copil mic! nu e jenant sa stii ca esti folosit si sa faci politica in asa fel?? unde e demnitatea si onoarea dumitale in acest caz?

Comentariile sunt închise.