Intrebarea traditionala: mergeti la vot duminica? De ce da/nu? Pentru ce idee cheie votati: dreptate, protectie sociala, continuitate, schimbare, demnitate, libertate?

12 COMENTARII

  1. De dreptate nu poate fi vorba! In urma cu ceva timp va semnalam pe adresa de email o mare nedreptate facuta de cei din aceasta guvernare impotriva unui colectiv de oameni pentru a scoate o pdl-ista din „rahatul” in care se gasea. Cu sau fara voia lor, neinteresant. Singurul motiv pentru care merg duminica la vot este sentimentul ca aceasta guvernare nu va face abuzurile pe care le-au facut portocaliii si deci recapatarea unei farame de demnitate. Si drept sa va spun pentru a scapa de basescu in persoana lui, ca de sistemul creat de el nu vom scapa in graba deoarece oamenii lui sunt inca in functii! Dar moaca lui pur si simplu imi creaza bube pe umbra!

  2. TRAIAN BĂSESCU Ş-A RECUNOSCUT STATUTUL DE INFORMATOR

    Cum ? Am să vă explic.
    Astă seară la 19:30 Guvernatorul s-a jurat că n-a fost ofiţer acoperit nici SIE, nici DIE.
    Dar…n-a suflat o vorbuliţă că n-ar fi fost secu-informator. Clar? Nu?
    Amintiţi-vă ce a jurat, pe BIBLIE, despre COPIL în 2009 : “Nici în plex cu pumnul, nici mai jos cu genuchiul », dar nici o vorbă despre palma care i-a clătinat creierul micuţului.
    Măi *JON, mult a fost puţin a rămas.

  3. Motivul care mă îndeamnă pe mine să votez este liniștea! Ne-am învățat, în cei 22 de ani de democrație, să ne adaptăm la orice situație politică, însă realizările economice și sociale au fost realizate în perioadele de stabilitate politică: Guvernarea PSD 2000-2004 și ce-a a Alianței DA între 2004 – 2008. Din nefericire, nu avem nevoie de politicieni jucători, ci mai degrabă de politicieni arbitrii sau mediatori, care să asigure un context propice relansării economice. Altfel, celelalte idei enunțate de dumneavoastră nu se potrivesc realității și nu vor putea fi implementate într-un singur ciclu electoral, fiind necesară o colaborare între opoziție și putere – oricare ar fi acestea – pentru a păstra un set de obiective specifice pentru o perioadă de 20-30 de ani.

  4. Abia aştept ziua de duminică (dacă ar fi după mine, aş vota şi acum). Am să votez pentru D.P.S.C.S.D.L. şi să scap de mutra lui Băse, care-mi provoacă de fiecare dată accident vascular cerebral, mai clar, îmi explodează creierii.

  5. MOTIVAŢIE

    Românii merg la vot, oricând, dintr-un interes ,
    Chiar şi-atunci când e prohibit la mici şi bere ;
    Căci de-o vreme încoace, se pare că au înţeles
    Că nici curvele nu fac sex …numai din plăcere .

  6. De fiecare data cand am votat, am facut-o pentru a-mi exprima optiunea politica sau protestul fata de situatia politica a momentului. Votez pentru demnitate cu speranta ca pana la urma voi trai decent in tara mea.

  7. Scuze ca va deranjez! Din pacate, observ ca dvs aveti ceva cu dl Traian B, nu el cu dvs. De cativa ani, pe toate canalele dvs TV, totul este doar o lupta impotriva lui Basescu, chiar si in emisiunile de divertisment. Cunoasteti banuiesc tactici de implementare conceptii/shimbare de perceptii foarte bine..ma rog..dar nu puteti sustine o platforma politica doar asa..trebuie sa aveti ceva concret si pentru oamenii din tara asta, nu doar cearta/lupta politica, acuze si tampenii. Pacat ca sunteti un om respectabil..ati putea fi apreciat pentru ceva constructiv, nu distructiv. Incercati si varianta asta, daca va afisati in imagini pozitive, ca cea de mai sus.
    Respect si cele bune de sarbatori!
    PS: Cred ca meritam o apocalipsa!:)

  8. Nu! Nu merg la vot. Sunt mult prea scarbit de tot ce este in jur. Sunt mult prea sarac, prea secatuit de energie in goana zilnica pentru a gasi un loc de munca decent. Razboiul asta politic nu este al meu.
    Cu tot respectul pentru dvs. si pentru Intact, nu cred ca vreun politician – nici macar dvs. – va avea ca prioritate problemele de resurse umane din presa si din edituri.

  9. Avem tehnologia de a realiza peste 10 000 de canale TV online, retea internationala, plus o platforma eLearning si totul made in Romania.
    Va dezamagesc, dar de 3 ani copiii cu proiectul realizat de asociatia bucuria copiilor, bucuria noastra ( avem parteneriat si cu ministerul educatiei – fara fonduri ) se *joaca* in Romania cu un astfel de sistem de care dumneavoastra nu ati auzit decat in afara ( din pacate informatiile bune de la noi din tara nu prea sunt mediatizate daca nu prezinta interes material ).
    Transmit IN DIRECT doar cu ajutorul unui laptop si internet wireless. Se vizualizeaza pe telefonul mobil,site,facebook, televizor,se poate prelua de cablisti si se vede international INDIFERENT DE NUMARUL DE UTILIZATORI.
    Ce parere aveti? Noi ne-am distrat pana acum dar acum cautam niste oameni *destepti* sa ne calauzeasca sa facem treaba. Ca sa ne verificati , datele si informatiile noastre le obtineti de aici cu permisiunea domnului cu care am avut onoarea sa colaborez la niste actiuni intreprinse de dansul prin tara si cu baietelul meu filmat mosulica la un eveniment cand l-am cunoscut personal.
    Cu respect,
    Cu respect,

Comentariile sunt închise.