Am votat, impreuna cu primarul Piedone, la Scoala George Bacovia din sectorul 4.

Apoi i-am insotit la urne pe partenerii din USL sector 4: Nicolae Banicioiu (Scoala 190), tanarul Andrei Tanasescu (Liceul Gheorghe Sincai) si marele istoric Dinu Giurescu (scoala Vasile Voiculescu).

27 COMENTARII

  1. Felicitari! Sper ca ati respectat indicatia Carmaciului si ati votat drumul spre Bruxeles si Washington :D
    Apropo, cand ajungem acolo? Ca Basescu nu m-a lamurit. Mi-a zis sambata, pe facebook-ul lui, doar ca am fi inca pe drum. Si asta tare m-a intristat. Eu credeam ca suntem acolo…
    Si inca ceva ce a reiesit din discursul lui electoral: Obama si Merkel s-au inscris in USL! Asta da, e bomba de presa! Ca el a zis ca liderii USL se indreapta spre Rusia si spre China. Ori, din cate am citit eu, singurii lideri care s-au indreptat spre astea doua puteri sunt Barak si Angela…
    Uite, de asta nu ies eu la vot: ca nu mai inteleg nimic :D

  2. SUS PE STÂNGA

    Ora 7 :10 am. Un tânăr şi amabil poliţist îmi indică unde să votez pentru strada mea : Sus pe stânga. Aşa fac. Urc. Prmesc cele două buletine. Intru în cabină. Agăţ umbrela de un element sigur. Deschid un buletin de vot, şi ce să vezi : omul meu e sus pe stânga, primul. Ciudat. Desfac şi celălalt buletin de vot. Culmea, şi pe acesta omul meu este tot sus pe stânga, primul. Ce « conspiraţia dracului ».
    Ia de la Ponta, Băsescule.

  3. @ Dan Voiculescu

    ESCORTĂ

    Pe Giurescu, la vot, l-ai dus de mână
    Şi gestul tău e super ; aş zice că e stas ,
    Căci peste o zi-două ori o săptămână ,
    Dacă ajunge deputat, îl duci … şi de nas .

  4. DOMNULE VOICULESCU , MA NUMESC JUSTINIAN , LOCUIESC IN SECT 4 PE SOS. OLTENITEI NR 10 SI VREAU SA VA SPUN CA V-AM VOTAT AZI DIMINEATA IN JURUL OREI 8.15.
    SPER SA NU MA DEZAMAGITI IN PARLAMENT.

    CU RESPECT,
    JUSTINIAN

  5. Domnule Voiculescu,

    felicitari pentru scorul mare castigat in alegeri. Un scor de invidiat chiar de catre colegii de coalitie. Eu cred ca ati castigat increderea electoratului mai ales prin evitarea compromisurilor umilitoare. Va felicit de asemenea si pentru Antena3. Ati fost la mare inaltime anul acesta. Echipa Antenei 3 a dus practic greul luptei anti-PDL. Mare parte din victoria USL se datoreaza Antenei 3.

  6. Felicitări, D-le Dan Viculescu !

    BĂSESCU TRAIAN – O MÂNĂ MOARTĂ
    în catastrofa electorlă de ieri a muhaielelor portocalii. Şi totuşi cineva râdea sincer aseară.
    Cine? Videanu Adriean… De ce? El, de mult, îl vrea mort pe Guvernator ! Dar nu mai puţină bucuria i-a produs beliciunea politică în care s-a dezagregat infecţia evreiască – MRU.
    ANUL NOU, cu multă ploaie şi zăpadă, a început ieri pentru români, seminţele redresării aflându-se sub brazdă.

    Aho, aho, viteji români,
    De-acum sunteţi pe voi stăpâni.
    Srigaţi urgent, aşa-ntr-o doară,
    Să plece Javra Ordinară !

  7. Felicitari domnule Dan Voiculescu!

    V-am votat cu cea mai mare hotarare. Pe langa faptul ca am apreciat in mod deosebit activitatea dumneavoastra, trebuie sa spun clar si raspicat ca a fost si un vot negativ la adresa contracandidatului dvs. din sector.

    Dupa ce si-au batut joc de noi si ne-au furat ca in codru, nemernicii de la ARD au vrut sa ne ia de prosti – pe noi, toti alegatorii din colegiile 18 si 19 – si ne-au propus drept candidat la Senat… un handicapat in scaunul cu rotile.

    Deci nu era de-ajuns ca ne-au furat si si-au batut joc de noi, atat de prosti au crezut ca suntem ca ne-au trimis handicapatul ala sa ne fure si ala 4 ani din scaunul cu rotile.

  8. A LA ŞOGUNUL

    “Într-o zi de joi la vale”, în pisoarul parfumat de la Bruxelles, se vor întâlni pentru a jura a la Şogunul (prin întretăierea jeturilor) VVP cu Guvernautorul TB, după care se va zări un abur pe coşul îngheţat (- 20˚c) al Palatului Victoria : AVEM UN PREMIER.

  9. Stimate domn ,

    Am o intrebare sau doua : Ponta e prost sau doar se face ? Cum adica cu UDMR la guvernare ?
    Pai eu de aceea am votat cu USL ca acesta sa aiba majoritate si sa nu mai aud niciodata de huni , si ca mine multi (probabil 10%).Il urasc din maduva oaselor pe Basescu dar cu ce incepe Ponta ma deprima din prima zi ! Pai ce noi avem reprezentati in tara hunilor din vreun partid duhnind doar de romani ? Imi vine deja sa-i smulg capul de pe umeri ! Deci ti-am dat majoritate si tu faci ca talharii ailalti de la PD-L ? Groaznic !

  10. In sectorul 4 formati o echipa puternica alaturi de Piedone. Sunt convins ca veti realiza foarte multe lucruri utile pentru cetatenii sectorului 4.

  11. Bun asha…era de asteptat sa castigi, domnule V. Ma bucur si cred ca si cetatenii din sectorul 4 se bucura. Chiar ai facut ceva pentru acest sector.

  12. Felicitari pentru reusita !
    Sunt de acord cu Maxim, dar stiu ca sunteti unul din putinii parlamentari patrioti si aceasta stare Va ajuta sa ne ajutati !

Comentariile sunt închise.