La 244 de ani de la adoptarea Declarației de Independență, Statele Unite ale Americii reprezintă reperul incontestabil al democrației și libertății la nivel mondial.

Drepturile civile, statul de drept, economia de piață și toleranța sunt, astăzi, valorile esențiale ale Lumii libere pentru că Statele Unite le-au asumat și promovat constant și consistent de-a lungul a peste două secole.

Totodată, “dreptul de a căuta fericirea”, prevăzut în cel de-al doilea paragraf din  Declarația de Independență, a subliniatrelevant și profund, necesitatea ființei umane de a-și împlini aspirațiile, de a se dezvolta cu demnitate, onoare și curaj.

La mulți ani, America!

23 COMENTARII

  1. marele stat american mereu a fost un stalp in ceea ce priveste principiile democratice si faururea de mari natiuni europene.

  2. un imperiu care a dirijat jocurile politice la nivel mondial foarte multi ani.la multi ani america sa ne traiesti.

  3. despre america se pot spune multe este natiunea care a dat lumii mari savanti si cercetatori dar si deschizatori de drumuri in mai toate domeniile de activitate.

  4. tara tuturor posibilitatilor asa cum i se mai spune atrage foarte multi oameni pentru a-si indeplinii visul american.la multi ani america.

  5. am fost o singura data in america cand eram student si am ramas profund marcat de modul de viata de acolo.

  6. sunt stabilita in america ce aproximativ 15 ani,a fost cam greu la inceput dar acum nu as da modul de viata de aici pentru nimic in lume.la multi ani america.

  7. america nu este o tara pentru oricine trebuie sa fi cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri pentru a reusii in ceea ce-ti doresti.

  8. am fost la un foarte bun prieten in america si mi-a placut enorm de mult chiar m-as mai intoarce acolo oricand.oamenii sunt fantastic de deschisi si de zambareti.

  9. sora mea este stabilita in america merg la ea foarte des dar nu ma vad traind definitiv acolo…este o lume total noua si cred ca nu m-as adapta.insa pentru vacante este perfect.chiar recomand asta.

  10. america este natiunea care a dat tonul la orice la moda,la industria de masini si la tehnologia informatiei.

  11. datorita americii avem acum multinationale care ofera un salariu peste media din romania.

  12. analizand ce conducatori a avut america de-a lungul timpului nu este de mirare ca acum a devenit cea mai puternica natiune din lume.

  13. america trebuie respectata datorita statutului sau si influentei pe care o are la nivel global.

  14. o natiune puternica si constructoare care si-a pus amprenta in foarte multe domenii de bussines.

  15. mi-am facut studiile in america si pot spune ca am venit cu un bagaj foarte mare de cunostiinte in tara unde aplic ceea ce am invatat,de aceea multumesc acestei tari care m-a format profesional si ii urez la multi ani.

  16. legaturile romaniei cu america sunt foarte puternice si asta asigura o securitate solida in fata unui potential inamic.

Comentariile sunt închise.