Văd că din nou apare în spațiul public afirmația că actualul președinte al Romaniei ar fi fost la sediul GRIVCO.

Pentru respectarea adevărului istoric repet cu toată convingerea că Dl. Klaus Iohannis nu a fost niciodată la sediul GRIVCO.

La GRIVCO a fost de mai multe ori Traian Băsescu cu căciula în mână, după cum a declarat chiar el.

58 COMENTARII

  1. basescu este ala care mergea cu mainile pana la cot in buzunare pe la summit si nu-l baga nici dracu in seama?cantitate neglijabila.

  2. sa ne spuna acest matelot de ce gazprom incheia contracte numai prin notariatul fetei sale cele mari?nu mai erau notari publici in romania?sa le fie rusine.

  3. un mediocru care nu a stiut decat sa faca rau acestei tari si sa jigneasca batranii care au construit aceasta tara frumoasa.

  4. basescu a facut genocid in masa cand a taiat pensii si salarii atunci au murit foarte multi oameni din cauza masurilor luate de el.

  5. acesta reminiscenta comunista traian basescu trebuie sa raspunda in fata justitiei pentru tot raul pe care l-a facut romaniei.

  6. in ce tara europeana presedintele a iesit sa vorbeasca poporului fiind beat?asa cum a facut basescu de cele mai multe ori.ca abia isi mai gasea cuvintele.

  7. cred ca infractorul de traian basescu ar face bina sa argumenteze cum ne-a usurat de flota romana si cu ce bani si-a cumparat acele terenuri la nana…

  8. in politica romaneasca s-au perindat multe persoane dar parca niciodata nu am avut atat de praf politicieni precum ii avem acum in frunte cu catu si cu iohannis.

  9. cand imi aduc aminte de fata cea mica a marinarului adica eba imi vine sa urlu era un monument de prostie pe care tatal ei ne forta sa o votam …fereasca dumnezeu.

  10. Normal că n-a fost la GRIVCO. Pe vremea acea nu ajungea chiar oricine acolo. Înțeleg că și Băsescu când mergea, mergea cu șapca în mână.

  11. Nu știu dacă Iohannis a fost sau nu la GRIVCO (cel mai probabil nu a fost) dar știu sigur că USR s-a aliat cu AUR pentru interesele lor politice imediate și asta e cu adevărat grav.

  12. Respect domn profesor pentru crearea USL. Noi ăștia mai bătrâni știm ce a însemnat alianța asta pentru România. Poate nici nu e o idee atât de rea să îl chemați acum pe Iohannis la Grivco și să puneți de un nou USL

  13. Stelian Ion și USR-iștii lui fanfaroni au aflat brusc că Iohannis a fost propunerea USL pentru funcția de prim ministru. Nu i-a deranjat deloc cât timp erau la ciolan, parte din guvernul Lui

  14. Chiar nu înțeleg ce a fost în neregulă cu USL. A fost cea mai bună perioadă prin care a trecut România după 1989, cu toate tâmpeniile pe care le-a făcut Ponta. La cât de albastră e situația de acum un USL 2.0 nici nu ar fi așa rău

  15. Crește zilnic numărul persoanelor care mor de COVID, spitalele nu mai fac față, morgile încep să nu mai aibă locuri, dar PNL sfidează o țară întreagă și pune de un congres cu mii de oameni, USR-iștii se agață de evenimente care nu s-au petrecut niciodată, PSD privește calm de pe margine la întregul dezastru și își face de pe acum calcule pentru viitoarele alegeri, iar Iohannis probabil își lustruiește crosele de golf. Asta ca să avem o imagine despre cât de rupți de realitate sunt toți politicienii din țara asta.

  16. iohannis ar trebuie sa fie un mediator asa cum scrie in constitutie nu un dictator la modul cum se comporta cu populatia romaniei.

Comentariile sunt închise.