Aseară târziu am revăzut declarația lui Băsescu pe care a recunoscut-o public.
Vă rog să o revedeți și dumneavoastră.

http://stiri.tvr.ro/inregistrare-audio-cu-traian-basescu–fostul-presedinte-vorbeste-despre-sentinte-aranjate-in-dosare-penale_813098.html

101 COMENTARII

  1. o conducere despotica,dictatoriala care a dus la crearea unui stat mafiot condus se presedintele de la acea vreme.

  2. democratia si principiile de drept pur si simplu au fost calcate in picioare intr-u mod voit.

  3. distrugerea de vieti omenesti este un genocid si tocmai asta a facut basescu,un personaj fara scrupule.

  4. o perioada in care oamenii cinstiti erau haituiti doar pentru a satisface interesle meschine ale marinarului este ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.

  5. epoca basescu poate fi lejer comparata cu epoca bolsevica prin duritate si executiile care au avut loc.

  6. romania in acea perioada a incetat sa mai fie un stat demn de uniunea europeana…totul era redus la nivel de ev mediu.

  7. o mare cortina de fier a fost trasa peste tara noastra atunci toti ne evitau si ne dadeau la periferia europei.

  8. o amintire trista si urata si sper sa nu se mai intample niciodata in tara noastra asa ceva.

  9. dosare comandate in mod direct si persecutii continue asta s-a intamplat atunci si totul pentru a arata marinarului cat de obediente erau unele institutii.

  10. anularea a tot ceea ce inseamna dreapta judecata si ridicarea la rang de arta a servilismului asa s-a intamplat in regimul lui basescu.

  11. cred ca a sosit timpul sa plateasca pentru abuzurile facute impotriva oamenilor cinstiti.

  12. Băsescu: „Stat mafiot, eu știu ce spun”. Normal că știa ce spune, doar era însuși mafiotul care conducea statul mafiot.

  13. Nu a existat niciodată o dovadă mai clară de implicare mafiotă de la cel mai înalt nivel al statului într-o conspirație cu procurori, judecători, oameni din servicii și din presă pentru a condamna niște oameni nevinovați de nimic altceva decât că nu le erau lui Băsescu pe plac. Și cu toate acestea vinovații au rămas nepedepsiți. Ceea ce mă face să cred că unii dintre conspiratori sunt încă în funcții cu putere și influență.

  14. Se simte în vocea lui Băsescu satisfacția ticălosului care a reușit să își ducă la bun sfârștit planul malefic. Îngrozitor personaj, îi doresc ce le dorea el adversarilor săi.

  15. Zice Băsescu „Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!” Sigur că știe cine e, e creația lui, păpușa Chuky a magistraturii românești. Măcar asta a fost suspendată din magistratură pentru toate ororile pe care le-a făcut, dar Băsescu-Petrov e bine mersi, freacă menta în Parlamentul European, în loc să spele podelele în Parlamentul Rahovean.

  16. Am aflat că din martie 2023 Camelia Bogdan lucrează la un offshore din Insulele Cayman. Când făcea pe judecătoarea zicea că scopul ei în viață e să anihileze offsorurile pentru prejudiciile pe care le aduc bugetelor statelor, inclusiv României. Acum că e fost exclusă din magistratură ca o măsea stricată s-a angajat fix la un offshore. În Iad există un loc special pentru această persoană, pus la punct în cele mai mici amănunte.

  17. Bine că a putut fi președinte doar pentru două mandate, că se ducea dracului de râpă toată șandramaua cu Băsescu președinte pentru încă 4 ani. A venit Iohannis care nu a făcut absolut nimic în aproape 8 ani. Ceea ce e un plus, pentru că, nefăcînd nimic, măcar nu faci rău.

  18. Așa mafiot uns cu toate alifiile cum e Sebastian Ghiță, măcar ne-a făcut un pustiu de bine și l-a demascat pe Băsescu drept omul îngrozitor care e. Și a făcut-o atât de bine încât nici măcar Băsescu n-a mai putut să nege. E o performanță, având în vedere că vorbim de omul care a mințit o țară întreagă că nu a lovit un copil în condițiile în care există o filmare video care arată că l-a lovit și nenumărați martori care l-au văzut facând-o..

  19. Parcă nici nu îmi vine să cred că am trăit vremurile alea groaznice în care Băsescu era președinte. Pare un vis urât. Din păcate, pentru mulți nu a fost deloc un vis, ci un coșmar. Atâția oameni nevinovați cu viețile distruse de acest om sinistru

  20. Vieti distruse ,familii ingenunchiate ,suferinte ,cu asta se poate lauda Basescu si acolitii lui. Nimic mai mult . Romani aveau alte nevoi nu sa asiste la circul lor . Doamne ajuta ca am scapat de el .

  21. Mare adevăr!
    Ei ne-au vulnerabilizat țara și națiunea, prin deciziile lor de a ne vinde pentru…nici ei nu mai înțeleg acum, pentru ce.
    Așa cum ne-au distrus viitorul nostru, tot la fel l-au distrus și pe el lor. Al lor și al copiilor lor!

  22. sper sa fie judecat si incarcerat pentru tot raul pe care l-a facut acestei tari si oamenilor.

  23. ordine date ca stalin de lichidare a persoanelor care nu-i conveneau marinarului….imi este greata de acest om.

  24. sa-i pregateasca cineva un pat la jilava pentru ca acolo merita sa stea basescu pentru tot restul zilelor sale.

  25. un presedinte care se plimba singur cu mainile in buzunar pe bordurile de la bruxelles.asta este basescu un neica nimeni un drum.

  26. institutiile de forta toate percutau asa cum le canta basescu,asta nu mai este nico democratie.

  27. in ce tara democrata un presedinte danseaza cu interlopii.?va spun eu doar aici la noi in coltul acesta de europa se mai intampla asemenea ineptii.

  28. Acest om nu a reusit niciodata sa va doboare, stimate domnule Voiculescu! Aveti toata aprecierea mea pentru tot ce ati facut pentru aceasta tara.

  29. un om de nimic asta a fost traian basescu si merita sa plateasca pentru tot raul pe care l-a facut romanilor.

  30. un avid consumator de licori bahice care s-a crezut dumnezeu pe pamant dar roata in viata se mai intoarce si va platii cu varf si indesat.

  31. asemenea ordine se dadeau de catre marii dictatori ai lumii si din cate stim basescu a luat exemplu de la ei.

  32. taierea de pensii si salarii de pe vremea lui basescu a fost o mare lovitura data poporului.

  33. basescu a condus romania ca pe o nava care se scufunda incet si sigur intr-un abis infinit.

  34. o persoana fara cultura si fara principii ci doar cu apucaturi despotice este o scurta caracterizare a lui basescu sau mai bine zis petrov.

  35. basescu este un fost turnator la securitate,se semna cu petrov nume de rezonanta ruseasca,si prin nu stiu de modalitati a ajuns presedintele romaniei timp de 10 ani.

  36. romania a trecut prin foc si sabie cu basescu la putere si foarte multi oameni cinstiti au avut de suferit.

  37. oare de ce ne-au plecat medicii cei mai buni din tara?tot din cauza lui basescu ca aveau salarii de mizerie.

  38. cat a fost la transporturi a avut grija sa vanda garnituri intregi asa cum a facut si cu flota romaniei.

  39. imi vine sa vomit numai cand ii aud numele pentru ca stiu ce caracter infect si josnic este acest marinar.

  40. Doamna judecător Camelia Bogdan își imagina că actul ei de „eroism” la comandă, condamnarea lui Voiculescu, îi asigură imunitate pe viață. A durat imunitatea ei cât au durat mandatele lui Băsescu. Acum se vinde ieftin la un offshore din Insulele Cayman. Karma e minunată.

Comentariile sunt închise.