Astăzi a fost una dintre fetele mele, împreună cu unul din nepoții mei, la un doctor prestigios din București.

La finalul vizitei medicale doctorul i-a rugat să-mi transmită calde salutări și să îmi spună că nu a uitat că i-am făcut cândva un bine.

Eu nu îmi amintesc despre ce este vorba, în schimb trăiesc acum un sentiment de împlinire, pe care am vrut să îl împărtășesc cu voi.

64 COMENTARII

  1. Ați făcut foarte mult bine în această viață domnule profesor, meritați respectul și aprecierile multora.

  2. Sunt uimită cum de v-ați păstrat spiritul civic și dorința de a ajuta oameni în pofida tuturor nedreptăților ce vi s-au întâmplat. Mult succes dumneavoastră și sănătate nepoțelului.

  3. ati ajutat foarte multa lume, atat personal cat si prin intermediul fundatiilor dumneavoastra. speram sa o mai faceti cat timp veti putea ca este mare nevoie de oameni ca dumneavostra

  4. Mulți ne găsim în viață în situația de a avea nevoie de ajutor sau îndrumare, dar nu întotdeauna ni se și oferă. De aceea faptul că dumneavoastră ați tot ajutat e și mai mult de apreciat.

  5. daca ar fi mai multi oameni ca dumneavoastra in conducerea tarii cu siguranta lucrurile ar sta mult mai bine

  6. meritați să vă simțiți împlinit la cât de multe lucruri ați realizat și la câtă lume ați ajutat. felicitări și la mai multe!

  7. Ați avut parte de multe greutăți amarnice în viață dar asta nu v-a înrăit, ați continuat să ajutați oameni și să vedeți lucrurile bune din viață și asta e o calitate care se întâlnește mai rar.

  8. romania are mare nevoie de oameni ca si dumenavoastra va respect foarte mult pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

  9. daca romania ar avea in structura sa de conducere oameni ca dumneavoastra alta ar fi prestanta ei in afara granitelor.

  10. romania ar avea un viitor foarte frumos daca cei de la conducere ar face macar pe jumatate binele facut de dumneavoastra acestei societati.

  11. oamenii buni sunt cei care ajuta mereu si cei care stiu sa vada adevaratele probleme ale unei societati.

  12. umanitatea si empatia ne-a facut sa rezistam pe aceste meleaguri mii si mii de ani.respect domnule profesor.

  13. in astfel de momente grele romanii au mare nevoie de repere,de oameni cu viziune si de actiune si va multumim ca sunteti alaturi de noi.

  14. sa aveti mereu aceeasi atitudine protectoare cu cetatenii acestei societati care sunt foarte debusolati in aceste clipe grele.

  15. in ciuda nedreptatilor care vi s-au facut,mereu ati fost o persoana demna,verticala si onesta.astfel de caracteristici se intalnesc doar la oamenii puternici.

  16. Dumneavoastra ati facut ceva pentru oameni si pentru aceasta tara! Felicitari din toata inima!

  17. dupa cum spune si un vechi proverb romanesc ,, omul sfinteste locul,,dumneavoastra ati fost acea mana protectoare de care avea nevoie societatea in care traim.

  18. se spune ca dumnezeu lucreaza prin oameni si ca binele facut se intoarce atunci cand ne asteptam mai putin.

  19. cu totii facem parte dintr-o lume care se schimba pe repede inainte insa important este ceea ce facem si ceea ce lasam in urma noastra.

  20. unitatea si ajutorul oamenilor reciproc cred ca este solutia revenirii societatii romanesti la normal.

Comentariile sunt închise.