Ieri a fost o zi binecuvântată.
A fost vijelie, a plouat torențial, a fulgerat și cum era normal după, a tunat.
Natura ne-a arătat foarte puțin din ce poate.
Am trăit intens 40 de minute de revoltă, de zbucium, de trezire.
Așa nu se mai poate! Trebuie schimbat ceva în minunata noastră țară, ceva fundamental, o nouă paradigmă.
Problema este – cine să facă această schimbare? Suntem fricoși, lași, dependenți. Suntem mici, din ce în ce mai mici.
Regimul Băsescu – Coldea a instaurat teroarea și a consolidat sistemul abuziv și dictatorial.
Oricine va conduce destinele acestui popor va prelua sistemul.
Puterea este un monstru care transformă oameni, caractere, destine.
DOAMNE, AJUTĂ-NE SĂ FIM OAMENI CU DEMNITATE, ONOARE ȘI CURAJ!

79 COMENTARII

  1. singura sansa a romaniei este umanismul numai asa putem iesii din conul de umbra in care ne aflam ca si tara.

  2. Uneori e nevoie de un șoc din exterior pentru a conștientiza nevoia unei schimbări profunde.

  3. aceasta tara ar fi putut fi cea mai frumoasa si mai ravnita din europa daca avea conducatori care sa o iubeasca si sa o faca sa infloreasca.

  4. timpurile se schimba cu o repeziciune inimaginabila precum aceste fenomene meteorologice care ne arata cat de mult se schimba clima pe aceasta planeta.

  5. este pacat ca o tara asa de frumoasa cum este romania sa fie lasata in paragina de actuala guvernare.

  6. romania se afla in furtuna de foarte multi ani si nimeni nu incearca sa faca ceva pentru a iesii si soarele pentru tara noastra.

  7. inca nu este prea tarziu pentru a schimba ceva in romania dar ne trebuie oameni de actiune care sa se implice total.

  8. foarte multe domenii de activitate din romania merg prost pentru ca statul nu se implica in buna functionare a societatii.

  9. timp de 10 ani romania a functionat ca un stat mafiot sub conducerea lui basescu,pai cum sa ne fie noua bine cand totul era la mana unui singur om care facea ceea ce dorea el cu noi cu toti.

  10. E greu să ne gândim la orice schimbare, mai ales la una majoră, cu un popor bolnav și needucat.

  11. cand inclusiv presedintele tarii spune ca statul roman este unul esuat atunci ce ar mai fi de facut….mai nimic.

  12. imi este frica de ce viitor vor avea copii nostrii intr-un stat care se dezechilibreaza pe zi ce trece.

  13. Natura are puterea asta de a ne reaminti din vreme în vreme cât de mici și de neînsemnați suntem de fapt. Dar și noi avem puterea de a uita repede asta.

  14. Într-adevăr puterea are capacitatea de a scoate tot ce e mai rău din oameni. De aceea avem nevoie de o societate civilă educată și integră.

  15. Eu cred că stă în puterea noastră să remediem lucrurile, acest lucru ne-a caracterizat mereu pe noi ca popor, de aceea nu sunt atât de pesimist, chiar dacă, recunosc, lucrurile nu arată prea bine acum.

  16. daca vrem un viitor frumos pentru copiii nostrii trebuie sa incep sa facem ca lucrurile sa mearga inca de pe acum.

  17. atata timp cat vom pune hoti si sarlatani in fruntea statului sa nu ne asteptam sa ne mearga bine ca si tara.

  18. romania este statul condus de servicii,asta nu mai este o democratie in adevaratul sens al cuvantului.

  19. ma intreb oare pana unde va merge aceasta nepasare din partea autoritatilor cu privire la nivelul de trai al romanilor.

  20. suntem lasati de izbeliste sa ne descurcam cum putem in fata primejdiilor economice care au venit peste noi.

  21. nu vom ajunge la gradul de dezvoltare al celorlalte tari din uniunea europeana daca nu vom schimba din temelii politica damboviteana.

  22. avem mare nevoie de o gandire si de principii umaniste la noi in tara altfel nu vad nicio solutie de iesire din criza.

  23. atata timp cand cei de la conducere fac ce vor ei fara ca cineva sa-i traga la raspundere, nimic bun nu se va intampla in viitorul apropiat.

  24. peste romania a venit o perioada de criza de deznadejde si de incertitudine ca viitorul este unul imprevizibil din mai toate punctele de vedere.

  25. cu totii vedem cat de mult se schimba lumea in ziua de azi si avem speranta ca schimbarea acesta va fi una in bine insa…..la noi parca lucrurile merg pe dos.

  26. toti romanii isi doresc sa duca un trai decent in tara lor dar traiul decent in romania a devenit un lux din pacate.

  27. schimbari peste noapte nu se pot face,totul ia timp,dar la noi nu sunt oameni care sa aiba initiativa si viziune si sa inceapa sa puna romania pe picioarele ei,sa nu mai depindem de cei din afara sa stam la mila lor.

  28. frustrarea este si mai mare cand vedem alte state vecine noua,si mult inferioare noua acum ceva vreme,ne-au depasit cu multi ani din mai toate punctele de vedere.

  29. avem o tara asa de frumoasa incat nu se poate descrie in cuvinte dar nu stim sa o promovam asa cum se cuvine.

  30. daca vrem sa cunoastem o dezvoltare durabila cei de la guvernare sa se aseze la masa discutiilor si tratativelor si sa gaseasca un numitor comun pentru ca asa lucrurile nu mai pot continua.

  31. majoritatea sistemelor patronate de statul roman functioneaza foarte lent si ineficace de aceea este mare nevoie de o schimbare majora in managementul de stat.

  32. asta pe viitor trebuie sa deschidem bine ochii pe cine punem stampila ca ne va influenta viata pe o perioada lunga de timp.

  33. am ajuns ca si tara sa nu putem sa ne gospodarim noi aici in interiorul tari si sa depindem de importurile masive din alte tari.

  34. concluzia mea este ca cei de la varful conducerii nu doresc ca acest popor sa fie educat si sa-i mearga bine.

  35. dezastrul economic in care se afla acum romania este unul fara precedent si nu stiu cum ne vom descurca pana la final.

  36. numai bunul dumnezeu ne mai poate arata calea pe care sa mergem ca alesii neamului dorm in bocanci.

  37. Sunt multe de rezolvat, asta e cert. Dar eu cred că ușor ușor începem să depășim problemele pe care le-au creat Băsescu și gașca lui de nenorociți.

  38. Deși au trecut 8 ani de când am scăpat de Băsescu și clica lui odioasă, suntem încă departe de a fi scăpat de sistemul opresiv creat de el, asta e drept. Dar eu nu cred că lucrurile nu mai pot fi schimbate în bine.

Comentariile sunt închise.