Dacă ai timp, uită-te la postările mele de pe blog din data de 22 iulie 2022, 8 iunie 2022, 28 mai 2022 și multe altele.
Ne îndreptăm spre anarhie, falimente, sinucideri, crime, tâlhării etc.
Din punct de vedere economic, am înțeles din statistici că până acum s-au închis 35.000 de firme. Companiile vor fi obligate să scadă cheltuielile.
Prima categorie de cheltuieli care va fi diminuată va fi aceea a cheltuielilor cu forța de muncă.
Acest lucru va reduce direct proporțional cererea de consum.
Relațiile angajator-angajat vor fi distorsionate și va exista o presiune pe fondurile de salarii.
În paralel, va fi un număr mare de concedieri.
Eu am avertizat încă de pe atunci.

70 COMENTARII

  1. o romanie dominata de masurile luate din afara devine o tara dependenta de importuri fiind incapabila sa se dezvolte singura.

  2. gasirea unei solutii in aceasta criza in care ne aflam este vitala pentru viata poporului roman dar din pacate nu are cine sa o ia.

  3. eu cred ca totul tine de adaptabilitate de acum inainte….este trist dar cred ca este o realitate de care ne vom lovii cat de curand.

  4. cred ca o resetare politica din temelii este bine venita in romania ca lucrurile au degenerat si nu mai pot merge asa.

  5. dezechilibrul economic pe care-l traverseaza romania acum va impacta viata romanilor foarte multi ani de acum inainte.

  6. puterea de cumparare a romanilor a scazut dramatic de mult si asta datorita inflatiei galopante pe care o inregistram.

  7. avertismentul dat de dumneavoastra este unul de care trebuie sa tinem seama pentru ca este cat se poate de real si ne vom lovii de el in scurt timp.

  8. dupa parerea mea toata clasa politica din romania este depasita, nu stie cum sa reactioneze in fata unei astfel de crize economice ,si nu stie ce masuri sa ia de aceea trebuie toata schimbata.

  9. politicienii care-si urmaresc mai mult interesul lor personal in defavoarea celui national nu au ce sa caute in conducerea tarii.

  10. cred ca totul pleaca de la educatie,nimeni din actuala conducere nu vrea sa investeasca in educatie pentru un popor educat este mai greu de manipulat.

  11. singura solutie de scapare a romaniei de la pieire este doctrina umanista pentru ca va pune omul potrivit la locul potrivit numai asa putem reusii.

  12. se spune ca romanul este creativ,pacat ca cei de la conducere nu au aceasta caracteristica de a gasii o solutie de iesire din acest mare impas.

  13. exista o veche vorba romaneasca si spune asa,,pestele de la cap se impute,, cred ca acolo este marea problema a societatii noastre de la conducerea acestei tari care nu face nimic pentru propriul sau popor.

  14. romania sufera pe mai multe paliere,dar cel mai grav este ca cei care ne conduc nu misca un deget pentru a mai indrepta ce mai este de indreptat.

  15. consider ca acest guvern este unul marioneta si toate deciziile importante pentru noi vin din afara granitelor noastre.

  16. ma ingrijoreaza faptul ca am ajuns o tara de mana a treia si suntem priviti ca simplii consumatori si o piata de desfacere pentru marile corporatii.

  17. din punct de vedere economic nu am stat bine mai niciodata insa acum romania inregistreaza cifre dezastruoase iar acest lucru nu face decat sa duca la o dezbinare si mai mare.

  18. echilibru in societatea romaneasca a fost dat peste cap de incompetenta unor persoane care au fost puse in functii cheie si vitale pentru tara noastra.

Comentariile sunt închise.