„Dragi colegi,
Vin vremuri grele, vremuri de restriște, pentru noi și pentru majoritatea românilor.
Politica, lupta pentru putere, distrugerea valorilor fundamentale ale ființei umane, interesele străine neamului românesc ne-au adus aici.
Ultimele luni ale acestui an și anul viitor, respectiv cca. 16 luni, vor fi determinante în rolul pe care îl va juca Partidul Umanist Social Liberal la alegerile din 2024.
Nu contați pe diplomația și negocierile liderilor pentru alianțe politice, pe care nu le exclud, dar mai înainte trebuie să demonstrăm că merităm să fim aleși de români.
Fiecare în parte aveți un rol important în asigurarea unui scor de peste 7% la viitoarele alegeri.
Putem schimba multe în țara noastră dar pentru asta trebuie să convingem românii că facem politică pentru ei, în slujba lor.
Viitorul nu trebuie să mai fie despre stânga și dreapta, despre bogați și săraci, despre tineri și bătrâni, despre sat și oraș și nici măcar despre globalism versus conservatorism.
Viitorul trebuie să așeze Omul cu limitele și capacitățile sale în centrul tuturor activităților.
Fiecare dintre noi avem calități și defecte.
Conducătorii noștrii nu trebuie decât să le aibă în vedere.
Noi, Umaniștii, spunem „Omul potrivit la locul potrivit”.
Suntem capabili să dovedim celor de lângă noi că putem?
Suntem pregătiți să ne asumăm o parte din destinele familiei, prietenilor, oamenilor în general?
Dacă vrem putem, dacă putem, vom câștiga.
Cu demnitate, onoare și curaj.”

71 COMENTARII

  1. aveti perfecta dreptate domnule profesor ne asteapta vremuri grele de aceea avem nevoie de oameni potriviti la locuri potrivite.

  2. actuala conducere a tarii este una foarte deficitara ne trebuie politicieni care sa le pese de soarta romanilor iar aceia sunt din partidul umanist.

  3. ma alatur si eu acestui demers pentru ca vreau o romanie frumoasa si curata in care sa nu mai existe discrepante asa de mari intre clasele sociale.

  4. in aceste momente romanii o duc foarte greu de aceea sloganul ,,omul potrivit la locul potrivit,, ne da incredere si speranta ca prin partidul umanist vor venii vremuri mult mai bune pentru toti romanii.

  5. demnitatea este ceea ce le lipseste politicienilor din ziua de azi de aceea avem nevoie de umanisti care sunt singurii care-si doresc dezvoltarea romaniei si a romanilor.

  6. pentru a vedea o romania puternica,fumoasa si care sa stea alaturi de tarile dezvoltate ale uniunii europene trebuie sa avem in conducerea ei umanisti.

  7. o tara precum romania trebuie neaparat sa aiba in conducerea sa un partid umanist care sa echilibreze balanta de putere.

  8. in spatiul public romanesc se vehiculeaza tot felul de nume de politicieni aspiranti la fotoliul de la cotroceni insa eu cred ca rezolvarea se gaseste aici in interiorul granitelor tarii noastre.

  9. sa fii ales de popor pentru a-l reprezenta este chiar o mare onoare caracteristica pe care o intalnim la toti umanistii.

  10. sper ca partidul umanist sa obtiona procentele necesare pentru a arata intregii clase politice din romania cum se guverneaza si cum se conducere o tara.

  11. miscarile politice de pe scena romaneasca sunt unele ametitoare insa sper ca umanistii sa castige si vor castiga pentru ca poporul roman isi doreste un partid umanist la conducerea acestei tari.

  12. politica romaneasca de dupa revolutie nu a fost ceea ce trebuie de aceea este mare nevoie de o noua abordare in acest plan.

  13. ideologia umanista mereu a pus omul pe primul plan pentru ca este singurul care poate face diferenta in orice.succes.

  14. partidul umanist reprezinta singurul tren,singura noastra speranta de a iesii din negura in care ne aflam de ceva vreme.

  15. poporul roman are nevoie de incredere si de certitudini ca lucrurile se pot face si in alt fel inspre binele tuturor.

Comentariile sunt închise.