Poze noi :) .

 

 

 

Adresa pentru poze: [email protected].

25 COMENTARII

  1. APATIE

    Pe orice post tv, un circar ne tot explică ,
    Cum ciocoii acestei ţări, au jefuit poporul ;
    Dar mogulu-i calm şi nu se mai implică ,
    Căci de mult, i se cam fâlfâie … tricolorul .

  2. Fotografia cu drapelul agatat de grilaj face toti banii. Parca e trimisa de Bombonel, pe care l-a apucat doru’ de tara la mititica

  3. @Teo Ce stie romanul cel mai bine? Mistocareala de 2 lei.Apropo ….nu ai precizat la care din cele 2 poze te referi,ca sunt 2 poze cu persoane care LOCUIESC LA PARTER ,motiv pentru care au si grilaj.
    Asta e motivul pentru care peste tot in Europa si as extinde spunand IN LUME ,suntem considerati PROSTI SI SCURSURI ale umanitatii.Ce sa zica strainii despre noi ,cand noi intre noi ne : lua-m la misto , ne injuram , ne batjocorim si in general facem tot ce se poate , pe principiul : sa moara si capra vecinului.
    In scurt timp o sa trebuiasca sa reiau in piept mentalitatea strainilor ,fata de noi ROMANII. Si nu prietene , nu merg nici in Spania,Italia …etc , ci intr-un mediu si cu un spatiu ,restrans in care ne strangem toate natiile posibile de pe fata pamantului.
    Daca am fi putin mai uniti am avea mult mai multe beneficii.Am trai altfel.Am REUSII , in viata mult mai usor , noi ca indivizi si ca popor.

  4. ANGAJAMENT

    Împotriva Javrei Ordinare ,
    Românii, cu suflet şi cu trup ,
    Vor lupta cu încrâncenare ,
    Cu steagul dacic, cap de lup .

  5. Eu unul sunt mandru ca sunt roman ! Nu as emigra pentru nimic in lume, chiar daca situatia din Romania e cam nefericita…

  6. Pentru a fi mandri ca suntem romani trebuie ca si faptele, comportamentul si valorile morale ale generatiei actuale sa fie demne de respect.

  7. @marco Ghici ce voi face pe ceea ce intelegi tu din patriotism, toparlan mic… Treci la carte!, ca sa nu folosesc o porunca pentru cainii comunitari

  8. Foarte misto si europeana initiativa dvs. Sper sa treziti in cat mai multe inimi inaltatorul sentiment national. Ma aplec in fata unui asemenea demers. Traiasca Romania! Traiasca Reghecampf! Traiasca fetele frumoase!

  9. @Maxim si Teo sunteti niste magari care nu stiu sa aprecieze un gest foarte frumos. Sa va fie rusine, si lasati misto-ul asta de trei parale!

  10. Vrem ca fiecare ministru sa puna la dispozitia presei si in primul rand organelor abi­l­i­tate ale statului dovezi concrete privind fraudarea bunului public in perioada guvernarii PDL.

    Vrem dovezi clare nu balbaieli. Nu vrem scuze ca nu sunt bani si nu sunt oameni suficienti pentru realizarea acestor audituri.

    Acest articol NU ESTE UN ATAC LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA, LA GUVERN SAU LA USL!!!!!!

    Fraudele trebuie demonstrate.

    http://theodora0303.wordpress.com/2012/10/05/ce-se-mai-aude-cu-auditurile-de-la-ministere/

  11. Mergeam acum cateva zile prin fata sediului central PSD din str. Kiseleff. Partid de guvernamant.
    Nu am vazut nici un tricolor la intrare – doar doi paznici, un popa si o maicuta care incercau sa intre in cladire :)

Comentariile sunt închise.