Cititi aici ce spune The Economist. O fi din trust…

11 COMENTARII

  1. mi-e scarba sa scriu aici dar o voi face. dle voiculescu vreti sa distrugeti o tara intreaga pt putere. va credeti urmatorul berlusconi ? aveti deja o viata buna, duceti un trai mai mult decat decent. de ce va pasa de guvern ? daca gandim la rece e clar ca aveti interese ascunse si perverse. nimanui in tara asta nu ii pasa de cel de langa el, dar totusi dvs ati prostit cativa „lingai” sa va sustina. aveti sustinatori si in randul cititorilor acestui blog care v-ar urma orbeste peste tot. doar pt minciunile pe care le spuneti. cu grupul intact manipulati opinia publica. sunt un amarat de roman, nu fac parte din niciun partid politic, doar imi spun parerea. e urat de faceti. pacat de cei care nu isi dau seama ca sunt pacaliti.

  2. Da, precis e din trustul Mogulului. Si mai e scris si de comunisti, securisti, oligarhi etc. E o diversiune, ,,pentru Dumnezeu”! Expresia dintre ghilimele a fost folosita pe A3, ieri de catre Videanu, astazi de catre Blaga. Cam slabut, micutilor, doar atat puteti?

  3. concluzie vrei sa te faci remarcat prin pozitii anti voiculescu pe blogul lui ? sa fii si tu cineva? uite imi calc pe inima ca sa nu mai suferi ca nu te baga nimeni in seama si iti spun ceva … ITI TREBUIE INTELIGENTA SA TE FACI REMARCAT ! ti-am mai citit comentariile iar tu esti subtire rau de tot …mediocru … eu zic ca lingaii de pe blog incearca sa fure / invete cate ceva din experienta lui Voiculescu …dar asta numai pentru ca ii duce un pic mai mult capul . ce zici ?

  4. Daca Supremul Etilist al neamului nu va fi reales la al ”n”-spelea congres, ce va face? Va dizolva Romania si o va recrea dupa chipul (hidos) si asemanarea sa? In fond, m-am saturat sa tot aud stiri despre exodul medicilor, despre profesori care abandoneaza sistemul educational, despre muncitori calificati care emigreaza, lasandu-si viata in urma. De ce nu emigreaza Basescu, daca ii pute tot ce inseamna Romania?

  5. UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
    “AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

    IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

    “Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
    (…)
    “Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

    Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
    (Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

    IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

    Mare atentie la simptom!!!!!!!

  6. Din cauza faptului ca nu s-a intreprins nici o masura de iesire din criza, viabila si cu viziune de lunga durata , intre economia romaneasca si a altor state ce au luat masuri active in acest sens, va exista un decalaj si mai mare decat cel dinaintea crizei.
    Bravo lor, rusine noua!
    Sa traiasca pompierul ce se bucura de o incredere mai mare in randul populatiei decat politicianul ales.!
    Il vazusem in acest weekend la TV pe Elan Schwarzenberger, iar pe un alt canal…ceva politicieni….Cata diferenta in vorbire., in abordare a lucrurilor.
    Politicianul o invarte, o intoarce….vorba buna, duioasa..ceva necurat ce te vrajeste……(diaconescu, blaga)
    Omul de afaceri spune lucrurilor pe nume, in timp ce politicanul se invarte in jurul cozii, deruteaza….ca inca nu stie cu cine se va alia pe viitor si nu e bine sa dai tare…mai o critica, mai un compliment…….Doua limbi diferite…

  7. Ai fost securist, ai fost curat, insa acum esti murdar. Tu manipulezi cel mai mult Romania. Am 16 ani si pot sa iti spun ca prin generatia mea se va „curata” Romania de cei ca tine!
    Nici nu te pot numi roman. Esti un lacom, care nu vrea binele poporului ci doar pe al sau.
    Cei de generatia mea nu te vor, esti SEFUL PAKATOS!

Comentariile sunt închise.