2004. La ţepe în Piaţa Victoriei!

2009. Atât.

Mai stăm o tură?

20 COMENTARII

  1. azi-noapte, în troleibuzul gol, un beţiv c-o ţigară neaprinsă-n mână a-ncept să urle în faţa imaginii sale reflectate în geamul murdar al troleibuzului: marş! te omor! jigodie! m…!

    interogaţia tâmpă eu cu cine votez? s-a transformat azi în furie. dacă turmentatul lui caragiale se adresa unor burghezi îmbogăţiţi zeletineşte, beţivul de azi urlă în faţa propriului chip, înfuriat de urâciunea şpăgii şi a incompetenţei – şi nu sunt oare politicienii de azi imaginea noastră pe geamul murdar al egalităţii ceauşiste?

    la teve, pe bloguri, în ziare, pe stradă, ne agităm şi încă ne pasionează băseştii, antoneştii şi opreştii care n-au auzit în viaţa lor ce-nseamnă managementul unui proiect, nu ne interesează vocea lui popper care spune că rostul democraţiei este doar să-mpiedice tirania, adică votăm s-alegem cel mai mic rău.

    nu să ne-mbătăm cu iluzii de bunăstare socială (de fapt, individuală), că vom primi, că ni se va da, că vom admira o moralitate de crin, o vitejie de traian, o bogăţie de patrician şi-o eminenţă hrebengiucă.

    în schimb, îi vom învăţa în continuare pe urmaşii noştri să nu dea doi bani unui cerşetor, s-arunce pe jos chiştoacele, să calce linia continuă cu q7, iar dacă cineva le atrage atenţia, să urle: marş! te omor! jigodie! m…!

  2. Tema de campanie – Coruptia – a fost cea care a facut diferenta in 2004. Nu stiu daca era momentul, mai ales intr-o perioada de pre-aderare la Uniunea Europeana in care tara noastra isi indeplinea treptat obiectivele. Acum, situatia nu s-a rezolvat, nici pe departe. Cati dintre cei acuzati atunci au fost adusi in fata justitiei, cati au fost deja declarati vinovati altfel decat declarativ? Corect…nimeni, niciunul, nada….

  3. Cum in timpul lui Basescu nu sa rezolvat cu justitia?In mandatul urmator chiar ca baga justitia in gard,ce vrei mogulule,daca nu esti de partea TIRANULUI esti corupt si mafiot,daca erai ca fratii Paunescu,Popoviciu,Asfaltangii,erai de treaba:-))

  4. ma ingrijoreaza faptul ca PNL in turul 2 va solicita sa fie sustinut Basescu….
    Asta inseamna ca nimic nu se va schimba.
    Oamenii nu-s ca oile sa mearga acolo unde le zice baciul…indiferent ce va zice Crin , lumea tot va avea de ales intre Basescu si Geoana, iar in cabina alectorala – Crin nu-i va vedea. :)
    Iar vizitele inopinante ale lui Geoana la Moscova ingrozesc lumea….Daca pleca o delegatie a oamenilor de afaceri – era altceva.
    Exact asa vizite a mai facut si LUPU in R. Moldova…..

  5. problema acordarii prin re-dobandirii cetateniei romane inca ramane un mister, cu toata legislatia actualizata. Cica se aleg aleatoriu dosarele …Pe ce criteriu si de catre cine?
    Nu prea e transparenta Instututia de pe strada Petofi Sandor…
    Strabunicii nostri au faurit Unirea , prin unitate si nu la LOZ IN PLIC. Bataie de joc.

  6. Vă mint, fur, aburesc de 20 ani! Pe oriunde am fost: ministerul transporturilor, primăria Bucureşti, Cotroceni am lăsat jaf şi nenorociri!
    Sunt de acord să merg direct la Jilava! Sau la Târgovişte!!
    Asta umblu din ce in ce mai des pe formurile televiziunilor de stiri.
    Sunt de acors, vorba lui MAzare, sa-i dam un sut in …

  7. Va rog sa-mi permiteti un comentariu la cele ce se intampla in aceste momente:
    Geoana se teme de confruntare si o evita, folosindu-se de diverse tertipuri ale lui Hrebenciuc si Gusa pretextand ca vrea dezbatere in doi, fiind evident ca se teme de Crin Antonescu si nu este normala o intalnire doar intre el si Basescu, deoarece nu este turul 2 si NU stim sigur ca el va intra in turul 2, Geoana incercad sa se agate de Basescu, ptr a induce impresia ca doar el are sanse de a intra in turul 2. Nimic nu-i convine, ba nu-i convin moderatorii ba nu-i convin temele, haideti sa nu ne mai prefacem, adevarul este unul singur NU vrea confruntare, fiindu-i frica! Eu asta am inteles, ca el si Basescu se tem cumplit de dezbateri si de aici putem trage cu totii concluziile!

  8. Geoana se va duce la confruntare doar daca-i ia si pe Vadim si pe Becali, ce-l vor sustine si dupa confruntare, veti putea decide daca am avut sau nu dreptate, deoarece Geoana nu e in stare sa faca singur fata! Este uluitor cat de slab este acest politician!!!!!

  9. Tepele nu erau alea de le stiam noi de mici. (Ale lu vampiru).
    Erau astea, de nu le banuiam noi, dar le pregateau ei.
    Eba, rapirea, asfaltarile, autostrazile, … s.a.m.d.

  10. Domnule Voiculescu, sunt tare curios daca veti posta comentariul meu si daca imi veti rapunde. Incerc sa plec de la premisa ca dorinta dumneavoastra onesta si pe care o impartasesc si anume de a-l vedea plecat pe Basescu de la Cotroceni, nu se identifica cu orice pret, cu incercarea de-a-l impune prin metode similare lui Basescu, pe Geoana presedinte! A fost dezamagitoare prezenta lui Vadim in studiourile Antenei 3, ale carei platouri s-au deschis larg, probabil la insistentele PSD-iste, ce aveau ca singur scop murdarirea adversarilor!
    In conditiile in care dezavuati comportamentul lui Basescu, imi permit sa va intreb de ce dumneavoastra, un om respectabil acceptati sa fiti parte la strategiile ieftine ale lui Hrebenciuc? Dumneavoastra sunteti un om ce isi conduce aliantele, televiziunile, coalitiile cum doreste, eu doar va subliniez un aspect ce ma preocupa: O mare parte dintre romani si probabil si un numar oarecare dintre telespectatorii Antenei3 cat si un numar al simpatizantilor dumneavoastra, nu-l voteaza pe Geoana. Noi nu contam?

  11. Mi se pare stupid faptul ca tu, mogul impartial chiar nu te dezici, si pui filmulete anti Basescu… Nu prea credeam cand tot afirma presedintele de moguli.. Acum m-am convins…

  12. @ om simplu: Da, filmuletul e dovada suprema. @ Alin: Dupa parerea mea ”rece”, Antena a fost corectă cu Crin. @ andron: Vezi, n-ai avut dreptate. @ Codrin Scutaru: Exact.

  13. @DV
    Electoratul PNL este specific de felul sau. Nu e la fel de ascultator ca si cel al PSD sau UDMR., eu la asta m-am referit si nu la ce decizie se va lua la nivel central.
    Ati vazut la Sibiu, primarul cu o puternica sustinere., acum cativa ani, …insa electoratul l-a votat pe Basescu care este impotriva lui Klaus.

Comentariile sunt închise.