C-asa-i în România. Ca si în Rusia sau Congo. Dacă existi cu succes în politică sau afaceri, vei ajunge cu sigurantă să te joci de-a 007 sau Misiune Imposibilă cu urmăritori misteriosi, care nu vor iesi niciodată din umbră.

Problema e că-i numai un joc. O nesfârsită vorbăraie despre monitorizări, suspiciuni, cercetări, bănuieli, prezumtii. Niciodată ceva concret, cu cap si coadă, în fată căruia justitia să poată spune răspicat „DA” sau „NU”.

Am cerut Procurorului General să desecretizeze datele obtinute din povestea cu monitorizarea oamenilor politici. Să vedem si noi, bărbăteste, cu date concrete, cum stau lucrurile.

Până atunci, ne jucăm în continuare de-a James Bond sau Spionul Dandana.

C-asa-i în România.

12 COMENTARII

  1. nu are de ce sa ne mire acest fapt. Nimeni pana acum nu a demonstrat ca Sadam Husein avea arme de distrugere in masa.
    A fost lichidat dupa o poveste. Inventatul inamicilor nu e ceva nou.
    Ce s-a intamplat pe 11 sept. la New York, iarasi e cusuta cu ata alba, Iar povestea traficului de organe din Kosovo, cu chirurgi turci ce prelevau organe, fara anestezie, pentru Israel a murit din fasa. „Eliminand-o ” din anchete pe procuroarea Karla del Ponte….
    Poate fostul judecator la Curtea Suprema din Kosovo , actual deputat PSD Tudor Pantiru stie mai multe, dat fiind ca nu au dat curs cercetarilor initiate de procurorii sarbi… Poate la o cafea ne povesteste el vre-o data adevarul…:) Pacat ca nu are blog si cred ca nici nu va avea vre-odata.

    Cam asta e dreptatea in lume! Bombardam maternitati in Belgrad si aparem eroi…inventam dusmani necunoscuti – ii lichidam si iarasi mai traim un mandat.
    Mai un Ben Laden, mai o gripa mutanta si uite asa cercurile de interese isi fac de cap/lobby pe la alte case mai mari….Asta e democratia ce trebuie sa vina si la noi., si incet incet isi face loc.
    Eu personal urmarit nu m-am simtit, chiar si daca ar fi fost asa – sa fie sanatosi nu am ce ascunde – isi fac treaba, poate am vre-o legatura cu vre-un ucrainean, sau basarabean dubios :) sau poate sa ma considere pe mine dubios…nu au decat pana nu aduc probe….si in timp se vor convinge ca au sapat degeaba…

    In schimb m-am simtit furat. Furat de catre stat! Care-mi ia de-a taxe si de la care primesc foarte putin si inca de proasta calitate.

  2. si am mai simtit (pana acum un an de zile) ca se dau mai multe cetatenii , cetatenilor arabi decat basarabenilor…ceea ce miroase a „lucrare fina”. Probabil ca acum aceste date s epublica doar in M.O. in Anexa cu circuit restrans.

  3. fina manipulare . pe mine cel putin ma faceti sa zambesc
    P.S. vad ca ati fost totusi atent la chestiunea cu raspunsul la postari desi vad ca postarile mele sunt evitate :) va asigur ca sunt de partea valorilor :)

  4. de ce se plange cristoiu in qmagazine ca are embargou de la mogul sa nu mai apara la tv?e adevarat ca e santajat cu dosarul de informator ‘coroiu’?

  5. Nu e nici o problema,se ocupa americanasii de Tiranul nostru.Serviciile vor pupa pe oricine vine la Cotroceni,poate-i desecretizeaza dosarul de „dizident” a-l lui Ceausescu:-)

  6. Nefiind asta o conolare, doar ca trebuie sa zambim la gandul ca pretioasele conversatii ale doamnei Udrea se gasesc la cineva…
    In ce tara traim ! Am ajuns ca pe vremea lui Ceausescu sa fie lumea ascultata si urmarita in cel mai nedrept mod!!! Poate avem o sansa daca pleaca Basescu sa se normalizeze ansamblul insitutional, dar trebuie remarcat faptul ca exista persoane care daca vor veni in locul lui Basescu vor fi tentati de aceleasi apucaturi! Nu va bazati pe faptul ca acum aveti o coalitie cu acesti indivizi, ce in fondul lor intim se aseamana cu Basescu si nu cred ca vor proceda altfel. Geoana cel prostanac, incercand sa scape de acest sindrom al celui slab, cand se va vedea el cu puterea in mana va fi destul de periculos… Pare el un baiat bun, fin, un om al dialogului, cu pretentii de lider democratic dar va tine cu dintii de putere si cred ca va proceda pe undeva cu aceleasi metode ca Basescu deoarece deja joaca murdar! Dar poate ma insel eu, este doar o parere personala….

  7. Credeti ca domnul Geoana cel curtenitor acum, odata ajuns presedinte si chiar propunandu-va dumneavoastra o functie importanta in stat, nu va va asculta convorbirile asemeni lui Basescu, ptr. a beneficia in mintea sa, de un fel de avantaj, pe care sa-l foloseasca eventual in folosul sau pentru a-si asigura un ipotetic sprijin mediatic? De asta cred ca trebuie sa fim noi toti cetateni ai acestei tari pe cine alegem presedinte pentru a nu o da din nou in bara. Ar fi prea mult pentru tara asta sa gresim din nou….

  8. Cele mai mari presiuni asupra posturilor Tv le va face Geoana daca va ajunge presedinte. Ce o sa faca Geoana daca Antena 3 il va critica pe buna dreptate? Imi pot doar imagina ce presiuni vor face asupra dumneavoastra! Cred ca veti vedea atunci ce poate Geoana cel cuminte si bun si cum va reactiona daca nu i se vor supune trusturile, vom vedea atunci …

Comentariile sunt închise.