Citesc din ce în ce mai des (de exemplu aici, aici sau aici) despre virtuţile terapeutice ale jocului Farmville. Şi mă gândesc să pun şi eu – cu puţină consultanţă de specialitate – de-o bojdeucă în universul virtual. Că-i relaxant, dacă o credem pe Sorina Matei.

Problema e că nu trebuie să ating nici măcar un zarzavat până pe 6 decembrie. Altfel o să primesc în rapoartele de presă:

– Nu, cu mine nu va fi linişte! Nu liniştea lui Iliescu şi Hrebenciuc, în care Voiculescu este lăsat să pună mâna nestingherit pe terenurile din Farmville…

14 COMENTARII

  1. Ca nuca in perete ştiu ! Dar ca mogul, senator, preşedinte onorific, ce ar fi sa faceţi pe dracul ghem ca moderator la întâlnirea televizată a ‘candindatilor’ sa fie Mircea Badea. De ce?:
    1)Nu ii iubeşte pe nici unul din ‘candindati’ l!
    2)Este rău, ranchiunos, da este corect si tine cu noi pulimea!!
    3)Daca faceţi propunerea public o sa constatam noi, după poziţia adoptata de fiecare candidat de cat sânge are in instalaţie! :)

  2. Deci pe antene asi prezenta un carton cum spune domnul Valentin Stan, de mâine:
    OFERIM MODERATOR IMPARŢIAL PENTRU ÎNFRUNTARE INTRE CANDIDAŢII LA PRESEDENTIE.
    Cu poza domnului Badea alternativ cu promo-ul la In Gura Presei. Sunt curios daca politicienii noştri au curaj sa se bage !! :)

  3. am inteles ca terenurile din farmville or sa fie administrate de domnul Berceanu, datorita rezultatelor extraordinare obtinute atat la ministerul agriculturii, cat si la ministerul transporturilor.

    ca tot vorbim de Berceanu, maine o sa ne bucuram de haos in trafic si o sa pierdem timp, o sa ne enervam si mai pierdem si bani. propun sa ii cerem banii pe care ii pierdem domnului ministru
    http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/11/16/no-more-berceanu/

  4. N-au curaj….si nici mogulu’ n-are interes sa o faca….
    1. Base va acuza ca a fost chemat pentru a fi pus la zid, ceea ce nu ar fi departe de adevar, dar nici nu-i surade…stii tu @lol, e vorba de audienta si procente de alegatori!
    2. Geona, ca si aliat politic a lui nea mogulu’ ar fi intr-o mare dificultate si-ar da vina pe mogul ca l-a sabotat, lucru ce nu-i surade lu’ nea mogulu’
    3. Antonescu, dupa ce l-a chemat la lupta pe „Lasul” din PSD, ar urla sus si tare ca l-a ciuruit mogulu’ in defavoarea sa. N-ar observa ca discursul lui are foarte multe lacune. Cravata bine asortata cu camasa si parul frumos pieptanat, nu sunt deajuns pentru popor….da mai stii?
    4. Oprescu s-ar considera pe tarlaua lui dupa ce a mai avut confruntari cu antenele, si ar da cu bota in balta rau de tot, ca de, e si el om. Totusi nu ii convine sa discute pe sleau cu rivalii alaturi.
    5. Ar gasi oare Badea un set de intrebari care sa nu poata fi interpretate ca malitioase sau cu tinta data dar care sa scoata de la ei, de la prezidentiabili ceea ce are nevoie poporul sa auda? Poate ca da, poate ca nu, ca de, asa e Mircica…efervescent. (si de aia ne place…nu si lor…)

    Un Badea, moderator perfect, nepartinitor, cu o sabie a lui Damoles in mana, care sa-i indoaie pe astia….asta da, ar fi de dorit.
    Un Badea care sa-i toace marunt cu problemele noastre si care sa nu le permita discutii pe problemele lor, da, ar fi excelent…
    Un Badea care sa le arate cat de slabi sunt pregatiti pentru un mandat, asta ar fi …. de-a dreptul orgasmic.
    Un Badea care sa nu le dea ocazia sa aiba de ce sa fie acuzat ca fiind inegal, dar care sa de-a elegant cu ei de pamant, care sa-i aduca pentru o ora cu picioarele printre noi muritorii…. asta ar fi sublim.

    Ar fi excelent asa ceva, intr-o mega emisiune cu un nume de genul:
    „K1 Prezidential” lansata si promovata ca o adevarata confruntare, unicat, la peleul gol, fara cutite-n spate, fara arme albe, fara sustinatori, fara consilieri, fara staff ci doar ei, cu ce au ei in tartacuta si cu cartile pe masa.
    Cu un slogan de tipul „…Vrei sa conduci un popor? Intreaba-l daca el te vrea!…” ca sa-i obligam sa vina, sa nu fie lasi.
    La urma, sa li se puna cele mai tari 3 intrebari primite pe forum/sms de la spectatori!
    Fara prostia aia de 1 minut pentru fiecare raspuns! Sa-si duca ideile pana la capat, ca sa dea singuri cu stangul in dreptu’!
    Sa lase mogulu emisiunea fara time limit, si doar cu o reclama la fiecare runda, foarte bine platita, ca sa-si scoata si el banu’ dar in rest….poate tine loc si de stiri si de reportaje si de orice.
    Cred ca acum este cel mai IMPORTANT EVENIMENT al primului deceniu din acest secol, pentru Romania si mai ales pentru Romani.

    @lol, mare idee ai mai avut, numa sa vrea si altii.

  5. da…te simti fermier ca si un milionar virtual la un joc de Monopoly.
    eu sunt satul de ferma! Eventual pot sa consiliez pe bani reali o ferma virtuala :)
    Probabil ca asa a vrut Boc sa relanseze agricultura romaneasca…..si sa ne hranim tot din ea. :)

  6. Domnule Voiculescu, in conditiile in care veti prezenta mesajul meu necenzurat, doresc sa va intreb cu toata uimirea si neputinta mea de simplu cetatean, de ce il sacrificati pe Crin Antonescu pentru a-i face pe plac lui Geoana? Eu inteleg ca sunteti in coalitie cu Geoana, dar sprijinul pe care il primeste din partea trusturilor este nemeritat si dezavantajeaza alti candidati onesti si capabili, ce au in ei insisi calitati reale, nu ca domnul Geoana, ce se bazeaza doar pe sondaje false. Eu cred ca daca dumneavoastra doriti cu adevarat sa scapam de Basescu, nu il veti mai sprijini cu argumente false pe acest Geoana si veti lasa romanilor sansa sa decida, indiferent de promisiunile pe care acesta vi le-a facut si indiferent de coalitia pe care o aveti, deoarece adevarul si sansa Romaniei sunt mai presus de invartelile politice. Va multumesc!!!!!

  7. Cu Basescu a fost liniste doar pentru Udrea, Cocos, Videanu, Umbrarescu@Co, Mircea Basescu, Ridzi, Berceanu, Mantog etc…

  8. @ Alin: In ce sens? Ti s-a parut ca Crin Antonescu beneficiaza de un tratament incorect? @ lol si gabriel: E alegerea candidatilor. @ andron: Cam asa e. Strategia pentru agricultura a fost cam virtuala… @ RaSpo: De-abia incepi sa te obisnuiesti!

  9. Bun, după 6 decembrie vă aşteptăm în ferme! :) Până atunci, adunăm strugurii, facem vinul, să avem cu ce sărbători, propun! ;)

  10. Domnule Voiculescu, intradevar Crin Antonescu a beneficiat consistent de prezenta mediatica pe postul Antena 3, post ce are absolut cei mai buni profesionisti drept moderatori, ce sunt cu adevarat demni de apreciat, dar dincolo de acesti jurnalisti extraordinari, exista un aer ce pare sa-l favorizeze pe domnul Geoana. Eu sper sa ma insel, am toata pretuirea pentru dumneavoastra si ce vroiam eu sa subliniez se refera la presiunile PSD, ce in mod evident nu joaca cinstit pe nici un plan si la faptul ca acest cadidat al lor nu reuseste prin propriile calitati sa convinga, avand nevoie de trucuri si manevre ptr. a ajunge in turul 2.

  11. Mai am un ultim conentariu, ce sper ca va fi afisat, in virtutea dialogului sincer pe care l-am avut, referitor la ce va spuneam despre sprijinul pentru Geoana: Ce se intampla acum pe Antena3, cum ati cataloga altfel decat un urlet si un dezmat al lui Vadim Tudor, ptr. a-i face campanie lui Geoana? Ma intrebati mai devreme ceva si vorba aceea: iata dovada!

  12. Nelamurire.
    Caracterul soferilor care vietuiesc pe la GRIVCO, str. Garlei, va caracterizeaza si pe dumneavoastra sau cum ii recrutati?
    Incercati, inainte de angajare, sa ii supuneti macar unui test de clasa a 4-a.
    Din cate stiu eu domeniul public, pentru care eu platesc impozite la stat si din care sunt platite si salariile senatorilor, nu este al firmelor GRIVCO.
    DEX:
    Public = Al statului, de stat; care privește întregul popor; pus la dispoziția TUTUROR.
    Multumesc.

Comentariile sunt închise.