S-a dus Gheorghe Dinică. Peste 100 de ani, strănepotii nostri îl vor evoca încă în sintagme: ”mare ca Dinică”, ”urmasul lui Dinică”, ”scoala lui Dinică”. Am pierdut un artist care, depăsindu-si conditia trupească, devenise deja un reper.

10 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel care a fost Gheorghe Dinica! Un Monstru Sacru, un Sfant in Arta Teatrului, a Cinematografiei si nu numai. Pacat ca multi dintre noi, cei tineri, nu stiu, nu au auzit sau nu au vrut sa auda! Pentru ca suntem prea preocupati sa ascultam diferite genuri muzicale, sa ne dam cu dosul de pamant, sa spargem usile Salii Palatului pentru a vedea un „mare artist” de pe la noi, in concert! De ce oare!?! De ce ni se duc toti!? Marga Barbu, Florian Pitis, Laura Stoica!!!! De ce?! Cine poate sa raspunda la intrebarea asta!? Eu cred ca stiu: PENTRU CA NU AVEM GRIJA DE EI! Nu ne intereseaza, habar nu avem cine sunt! Iartati-ma, dar sunt atat de revoltata!!! Ma doare sa stiu ca nu mai apreciem nimic, ca nu mai facem nimic!!! „Restul e tacere!”

  2. nu trageti dom Semaca sunt eu Lascarica ….. o replica cat o istorie … ma buseste plansul de ciuda ca o sa-mi creasca copii si n-o sa mai ramana niciunul in viata ca le arat si lor …uite tati o valoare … valori care sa le modeleze caracterele …. poate faceti un recensamant a marilor valori care i-am pierdut in ultimii ani … si imi e rusine si de ipocrizia mea si a tuturor care ne aducem aminte de monumentele artistice nationale doar cand acestea trec in nefiinta …trist

  3. http://www.videonews.ro/action/viewvideo/29160/Marele-maestru-Gheorghe-Dinica-s-a-stins-din-viata-la-75-de-ani/
    frumos omagiul si muzica Iris… ma scuzati ca revin …. este actorul care m-a adus la teatru (in primul an de facultate era premierea piesei Take , Ianke si Cadar ) si m-am dus ca juca Gheorghe Dinica… este singurul om pe care l-am vazut aplaudat 10 minute incontinuu din suflet de zeci de oameni … cine nu l-a vazut pe scena nu stie cat de mare este Dinica …un monument … un monument ….

  4. Sunt foarte, foarte trista. Foarte multe celebritati mor mai nou. Dar, cantaretul meu preferat, dup-aia actorul meu preferat(roman):(, who’s next?. O sa-l rog pe Doamne Doamne sa-l mai lase putintel pe Al Pacino…ca ar fi prea mult. Odihneasca-se in pace! http://www.youtube.com/watch?v=KpGAAgBl8Ww&feature=related cu dedicatie. Se pare ca s-au nascut in acelasi an. Si nu stiu de ce am impresia ca era si fan Leonard Cohen, ca prea brusc m-a lovit dorul sa-l ascult.

Comentariile sunt închise.