O Românie înfierbântată si divizată. Dar mai e putin.

La multi ani, România!

P.S. Mai tinerii mei colaboratori – toti pasionati de rugby – mi-au sugerat aceste imagini. E uimitor si emotionant cum pot trăi imnul acesti ”munti” de bărbati.

12 COMENTARII

  1. prea putini politicieni in Romania ce pot sa simta cu adevarat imnul. Pentru ei e doar o melodie cu niste cuvinte…Daca l-ar fi simtit am fi avut acum o alta soarta., mult mai buna.

  2. Da, dar nu sunt romanasi.
    PS-Stiati ca sunt doua specii de oameni:ROMANI SI RESTUL LUMII.
    Asa ca mai avem pana evoluam,nu mult,vreo 10.000 de ani?

  3. Intr-adevar,mai este putin,dar nu putem uita mizeria in care am fost terfeliti,noi poporul roman, in aceasta campanie electorala.Ne-am facut de ras in fata intregii lumi.Astazi este ziua noastra.In 1918 romanii s-au unit,astazi se dezbina.Oare ne mai putem noi bucura de ceva in tara asta?!Politicienii ar trebui sa cugete la aceste cuvinte.

  4. „…Oameni de azi aşteaptă Canaanul binelui din multe părţi. Unii îl aşteaptă de la oamenii, alţii de la politică. Însă binele trebuie aşteptat din altă parte: de la îndreptarea purtărilor noastre. Până când noi suntem răi, în zadar aşteptăm vremuri bune. La congresul din Stocholm, unde trimişii tuturor Bisericilor s-au sfătuit asupra îndreptării relelor din lume, principele Suediei a spus o vorbă foarte cuminte: „Noi, oamenii şi popoarele de azi – a zis principele – trăim vremurile ce le merităm”… La aşa oameni, aşa vremuri…la aşa cap, aşa căciulă. Noi căutăm pricinile relelor în afară de noi, şi ele sunt în noi.

    Şi nu numai românii suntem în această stare biblică. Toate popoarele sunt aşa….De necazuri, acele neamuri vor scăpa mai întâi, care vor fi mai mult nădăjduit spre Domnul; căci dacă vom fi nădăjduindu-ne spre Dânsul, ne vom mântui printr-Însul (Isaia 1, 27)

    În praznicul nostru naţional de 1 Decembrie, să nu uităm acest adevăr.”

    Părintele Iosif Trifa

  5. Domnule Voiculescu, cum e posibil sa nu dati realitatea din Timisoara la TV ?
    Inteleg ca tineti cu Geoana dar aveti o datorie si fata de plebea romaneasca nu numai fata de inalti functionari politici.

  6. nene voiculescu ti-ai asmutit cateii(dulaii) de la antena pe oricine nu are aceeasi parere ca si dumneata?de cand planuiti voi campania asta cel putin murdara?
    ce le-ai spus cateilor?
    dar intrebarea de in milion de dolari este : de ce nu esti ei puscarie si mai faci politica cu televiziunea aia de lingai?
    oops! iti trimiti securistii peste mine?
    sunt in timisoara, unde s-a strigat”jos comunismul”in1989 .
    dar comunistii au ramas sa isi bata joc de noi si de cei care au murit atunci.
    adica dumneata,patriciu,iliescu. puscaria er trebui sa fie a voastra.

  7. @ Matusalem
    foarte tare aluzia….in timp ce cimitirele soldatilor romani din Ukraina au fost in cea mai mare parte lichidate….

  8. @Andron
    Nu e o aluzie.
    Este Romanica noastra, tembela si aiuritoare, blonda noastra cotidiana de care facem misto si de care ne doare sufletul cand rade altcineva de ea.
    Au trecut 20 de ani de la marea mascarada, dar uitam ca se face aproape suta de la disparitia lui Caragiale, care este mai actual ca niciodata.
    Toti actorii, care s-au inghesuit la sarbatoarea natiunii, la Brasov, Presedintele Consiliului Judetean (PNL), primarul (PDL), si multi altii AU PUPAT TOTI PIATA INDEPENDENTII !
    CARAGIALE e mai viu ca niciodata !

  9. Felix , am vazut ca la poze esti fan Phoenix…..exact ca un Pheonix ai renascut dupa ce a picat Ceasescu , securistule . Sa speram ca vei avea parte de un Whiskas bine administrat de justitie , chiar daca asta nu se va intampla , pentru ca toti oamenii de „marca” acum , sunt cei care au prejudiciat adevaratele personalitati de marca , prin sifoane ca tine , haituiri si penitenciare .

Comentariile sunt închise.