Răspunsul meu la propria întrebare de ieri: eu, unul, fac turism românesc. M-au dat în vileag cei de la Can-Can.

11 COMENTARII

  1. Mişto Unu maiu’ de anu’ ăsta! … Aşa, acuma lăsăm subiectu’ în pace şi vorbez de aia cu civilizaţia. Omu’ simplu – adică nu aşa dotat intelectual – vrea să râdă. Habar n-am de ce, da’ asta vrea. Pentru că de obicei e serios şi concentrat – cică. Zi că nu-i aşa! :D Aşa… Deci omu’ – ‘simplu’ ziserăm – e serios şi concentrat când face ceva – dacă face ceva – şi dornic de veselie când stă degeaba. Şi atunci ai două lucruri de făcut: ori îl pui să munceze, ori îl faci să râdă! Sau ceva… :D Cu restu’ de oameni habar n-am cum stă treaba, eu vorbeam de omu’ simplu… :D

  2. ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
    BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE CRIMINAL TERORISTA !
    Aparitia in fata Parlamentului Romaniei a lui Scott Ritter seful inspectorilor ONU in Irak si a ziaristului de investigatie american Robert Horvath.

    Domnule Dan Voiculescu
    Vice Presedinte al Sematului Roman

    Regimul Basescu poate fi doar o amintire in cateva saptamani. Desvaluirile mele
    se bazeaza pe documente capturate de trupele americane odate cu invazia Irakului. 1- Ele reliefeaza doua faze importante. Transferul tehnologiei nucleare si a rachetelor de transport a bombei atomice amostenite de la Ceausecu catre Sadam, 2- Ascunderea urmelor prin ascunderea armelor de distrugere in masa la Ambasada Irakului la Bucuresti si la 27 depozite militare. Majoritatea documentelor si a cotractelor poarta si semnatura lui Traian Basescu ministrul transporturilor in aceasta perioada. Actiunea de ascundere poarta codul Sarindar si a fost cordonata in intregime de actualul presedinte al Romaniei.
    Dupa terminarea razboiului 1000 de specialisti sau deplasat in Irak si nu au gasit
    nimic. La jumate de an au inceput sa apara documente in limba araba despre actiunile guvernantilor romani, servicilor speciate si a mafiei din industri militara.
    A inceput imediat conspiratia administratiei Bush de a scoate basma curata pe prietenii teroristilor din Romania. Motuvele sunt cunoscute.
    O parte din conspiratie este desvaluita de sefului inspectorilor ONU Scott Ritter.
    Iata ce spune inspectorul sef despre actiune CIA purtand numele cod Tea Cup:
    „I carried out under Tea Cup was aimed at disrupting efforts to obtain ballistic-missile technology and production capabilities from Aerofina, a Romanian military-industrial company. Intercepted conversations between the Iraqi team, headed by Dr. Hamid, and his Romanian intermediary ( BASESCU ) pointedly referred to the oil-for-food program as a means of facilitating the transfer of goods from Romania”
    Saptamana trcuta am facut o depozitie sub juramant in fata diferitelor comisii a Senatului si a Camerei reprezentantilor interesate in acest caz.
    ADMINISTRATIA OBAMA FACE TOATE EFORTURILE DE A FACE LUMINA IN ACEASTA URIASA CONSPIRATIE.
    Sunt gata sa apar in fata Parlamentului Roman pentru a prezenta exact aceleasi documente. Sugerez invitarea lui Scott Ritter pentru clarifica amestecul guvernantilor romani in aceasta actiune criminala.
    Doamnule Senator
    Va rog transmite rugamintea mea colegilor dumneavoastra parlamentari. Considerati aceste randuri ca un memoriu oficial.
    Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie specializat in terorism si arme de distrugere in masa
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Datele de contact personal:
    http://www.devagallery.com/

  3. Pentru turismul romanesc, solutia ideala
    Ar fi, sa mergi pe litoralul din Constanta ;
    De-acolo,cu o cursa charter – fara escala,
    Ajungi usor pe …Cote d’Azur, in Franta.

  4. poate ar fi bine sa investeasca DV si in turism . Romanesc . sa iasa si altii cu copii

    PS. e ceasul lui Badea ala ?

  5. 1-2 Mai – cu nepoţii, acasă, parc, un pic de „iarba verde”.
    De ce a fost banat nepoţelul dumneavoastră în acea foto dacă a-ţi acceptat fotografierea pentru publicare iar în text apare explicit cine este alături de bunic?

  6. DL.Dan Voiculesc va rog frumos daca aveti dvs amabilitatea si disponibilitatea a ma suna la nr.meu dew telefon mobil0721429446.Cornel Bucuresti.Doamne ajuta dvs si fam dvs.ok.Mii de sc.Mii de multumiri.

  7. Cand ai copii si nepoti,ai pe cine iubi si cine sa te iubeasca si sa te aprecieze,ai totul.Restul vine si pleaca.Sa va bucurati de ei.Statul intre patru pereti si plimbatul cu caruciorul prin casa se considera turism romanesc?Daca da,o sa fac turism romanesc.(glumesc si chiar zambesc cand scriu asta).

  8. buna ziua.

    nu ne-ati povestit cum a fost plimbarea la Vadu….cu toate ca a-ti promis…:)))

Comentariile sunt închise.