Diseară ne vedem la Sinteza Zilei. M-am gândit să-mi iau si laptopul cu mine, ca să tinem legătura prin blog. Dar am renuntat: dacă mă dă în judecată profesorul Valentin Stan pentru încălcare de proprietate intelectuală?

P.S: Până la urmă am luat laptopul, aveam date utile în el. Asta e, profesore Stan, ne vedem la proces :) .

24 COMENTARII

  1. La Gâdea… este mai puţin cald?
    sper că tehnicul, o să dea chix cu mătale în emisie, că aşa… vorba lu’ menţionatul de mai sus…. când vrei să vezi ceva în reluare… este revizie tehnică, şi problemele persistă.
    acum, mai serios, vreau să aud alternative viabile. deocamdată liberalii au plusat. pc-ul??? psd-ul???

    postare anterioară:

    măi nea mugulule… vezi ce spui! (apropo…. revin cu critica mea…. prea cald la Badea în emisiune…. şi multe probleme tehnice la antena3. ieri am dat pe Realitatea… să aud ce spune bocănel… chiar dacă nu are nimic de spus…)
    să revin la început… pai, moştenit de dinainte de ’89, se plătea încălzirea la suprafaţă…. la asociaţie aveam mereu conflicte şi îi întrebam dacă nu vor sa pună un calorifer pe un stadion… să -l încălzească…. aceeaşi oameni… votează şi azi… şi cât mai trăiesc…

    Aşa cum am spus şi la mine, http://conectarenet.wordpress.com/, nu cred că se doreşte cu adevărat căderea guvernului, speranţa mea este să nu cadă guvernul acum şi sa nu mai primească nici bani din împrumut, să terminăm mai repede cu situaţia actuală, să sperăm că renaşterea o să fie mai bună decât actualitatea……

    vreau să văd sesizări depuse la parchete şi alte instituţii, contra boculeţilor (chiaar dacă nu vor avea finalizare), pentru delapidare, abuz în funcţie, încălcarea legislaţiei ÎN LITERA ŞI SPIRITUL EI!….

  2. repet…
    SPIRITUL…
    că şi aşa… cât a mai rămas…. legile fiind făcute de şi pentru politicieni şi acoliţi

    cum s-au mărit şi salariile parlamentarilor anul trecut…. „pentru că legea ne permite.”

  3. Poate va lasa Gadea sa il folositi pe al lui:D..daca il rugati frumos…

    Prezentati solutii punctual, pe domenii. Suna frumos aia cu detasarea a 10000 de oamenii din armata si servicii, dar trebuie sa le dea cineva niste atributii, sa fie instruiti ce sa faca. Cum am mai spus, idei sunt, oameni capabili sa le implementeze nu prea avem.

    Apropo, pana acum toate masurile (PD-L, mai putin, PSD,PC, PNL, UDMR, UNPR, PRM etc. nu au adus in discutie masuri de relansare efectiva a economie si, in special, al sectoarelor cheie gen agricultura, IT, turism , industrie usoara etc.).

    Ma ofer voluntar sa scriu un pachet de masuri pentru agricultura si dezvoltare rurala.Acceptati?

  4. Am obosit de atata politica,si am facut un experiment cateva zile.Am trecut direct la Disney channel,oricum nu am avut parte in copilarie de asa programe.Am inceput sa nu mai fiu stresata,panicata,anxietata.Povestile de pe programele de stiri,de dimineata si pana seara sunt aceleasi,se schimba doar moderatorii si invitatii.Bine,e adevarat,cu dumneavoastra invitat,devine interesant si in plus ne mai distram si noi,cand le vedem fetele moderatorilor,cu big-boss in vizita de lucru.Nu ma mai uit nici la M.Badea,ca devin prea sarcastica si rea,desi asta ne ajuta sa ne adaptam la mediu.

  5. @ Studentului DV

    Dacă te-ascultă-n astă seară,Stan ,
    Nu aştepta ca să-ţi suflăm pe blog ;
    Respectă al tău renume de Motan
    Căci nu-ţi va trece nota – n catalog…

  6. Deci am rezolvat dilema: ala e IBM Lenovo..sau cel putin asa pare din perspectiva asta. S-ar putea totusi sa bata lumina gresit.

  7. Toate legile pot fi facute sa para constitutionale. Daca nu se poate schimba Constitutia…cel putin asta ar fi ultima solutia a lui Zeus.

    @DV: Vreau si eu putina promovare in cadrul emisiunii lui Gadea. O mentiune a mogulului ca fiind unul dintre „tinerii de viitor” sau cum ati mentionat in articolele trecute ar fi de ajuns:). Cred ca as primi macar o oferta de angajare:)))))).

  8. Domnule Voiculescu,auzind citatele redate de dv., la Antena 3 ,din declaratiile facute in campania electorala de Pinochio trebuie sa remarc totusi faptul ca
    Basescu a zis ca „vom trai bine” si ca „vom trece pe plus” nu ca „veti trai bine” si nu ca „veti trece pe plus” deci am putea concluziona ca s-a tinut de cuvant…

  9. Va sustin in continuare in lupta dvs. impotriva lui Pinochio. Eu va aleg in functia de Presedinte al Romaniei. Va stimez mult de tot. Multa sanatate va doresc.

  10. Acum sa trecem la lucruri serioase.

    Totusi, DA: pensionarii si bugetarii o vor duce mult mai rau, chiar unii nu vor putea supravietui. Dar s-a uitat cineva si peste noile norme din sanatate. Bolnavii ce fac? Se apuca de platit niste servicii inexistente? Asa ori nu ne imbolnavim ori murim.

    NU: nu exista masuri de relansare a economiei nationale. Doar utopii. Stoparea evaziunii fiscale si mai stiu eu ce. Spuneti-mi cum exact….Stiu cel putin 3-4 persoane care pot veni cu masuri clare, nu chiar usor de aplicat, dar aceste persoane le pot si pune in implementare.Mai stiu inca 10-20 de persoane care se pot ocupa de implementarea diverselor proiecte de relansarea economiei.

    Ceva ciudat: nici una dintre aceste persoane nu e membra a vreunui partid.

  11. MOGUL MARE MOGUL
    URMARESC SINTEZA ZILEI DE LA NEW YORK. VA TRIMIT O VESTE CARE O SA VA EMOTIONEZE. PENSIONARII SUNT CA SI SALVATI ! NU ESTE O GLUMA SI NU AM DE GLUME CU BASESCU. CITITI CU ATENTIE !

    REZILIEREA CONTRACTELOR MILITARE ALE ROMANIEI
    . Basescu are o companie care o conduce prin generalul Degeratu fostul lui asistent prezidential. Aflata in mijlocul Wall Street -uli el este sediul principal si „ambasada” mafiei romane de armament. Aici se cheltuiesc bilioanele de dolari ale statului roman si se incaseaza comisioanele de milioane pentru buzunarele lui Basescu si clica lui.
    http://www.mic-associates.com/ourteam44.php
    In aceiasi zi in care ati primit amenintarea si eu am fost amenintat prin telefon.
    Tinand seama ca studioul meu de film a fost spart de doua ori iar sotia mea Kiyoko
    este urmarita la Tokyo, am hotarat sa deschid un razboi personal cu presedintele, care a declarat un razboi tuturor cetatenilor Romaniei.
    UN WATERGATE ROMANESC
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/03/atacul-banditesc-impotriva-antenei-3-in_27.html
    IN CURSUL ACESTEI ZILE AM FACUT PRIMUL PAS …….ANUNTAND PENTAGONUL, DEPARTAMENTUL
    DE STAT, CONGRESUL SUA SI TOATE COMPANIILE INVOLVATE IN AFACERI DE ARMAMENT PRIN COMPANIA MIC ASSOCIATES, DE FAPTUL CA COMPANIA ( BASESCU -DEGERATU ) A INCALCAT EMBARGOUL AMERICAN SI ONU CU SUDANUL .

    On the webiste of MIC & ASSOCIATES 
    Gen. Constantin Degeratu
    Managing Director and CEO for Defense and National Security – MIC & Associates

    Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009.

    General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients. 

    Stefan Minovici
    Founder and President of MIC & Associates

    See the company’s website below:

    http://www.mic-associates.com/ourteam44.php

    A Romanian-American journalist, Robert Horvath, says on his blog : http://devanewyork.blogspot.com/ that MIC & Associates will assist the U.S. companies in the sale of the equipment for the F-16s which Romania will buy to modernize its air fleet.

    He says MIC & Associated has been fined for breaking the embargo with Sudan. He posted the penalty notice below: 

    PENALTY NOTICE
    Dear Mr. Minovici:
    A Prepenalty Notice („Notice”) , copy enclosed, was issued by the
Office of Foreign Assets Control („OFAC”) to MIC & Associates („Company”) for
 prohibited transactions relating to Sudan,
in violation of §§ 538.206 and 538.210 of the Sudanese Sanctions Regulations, 31 C.F.R.
Part 538 (the „Regulations”). The Notice proposed a penalty in the amount of $60,000 and advised Company of the right to
 make a written presentation to OFAC setting forth reasons why a penalty should not be imposed,
or if imposed, why it should be less than that proposed. Such written response was required to
 be made within thirty (30) days of the mailing of the Notice.
    Adam Szubin
Director
Office of Foreign Assets Control

    CONFORM LEGILOR SUA COMPANILE STATULUI AMERICAN NU POT
    INCHEIA CONTRACTE MILITARE CU COMPANII CARE INCALCA EMBARGOUL SAU AU LEGATURI CU STATELE CARE SPONSOREAZA TERORISMUL. SPER CA BANII REZULTATI DIN REZILIEREA CONTRACTELOR SA FIE INTREBUINTATI IN FOLOSUL PENSIONARILOR
    SI A COPIILOR CARE PLANG DE FOAME.
    Va urma
    Robert Horvath corespondent SUA – EXPLOZIV NEWS

  12. Ma gandeam daca nu s-ar putea ca in eventualele procese pentru nerespectarea dreptului de proprietate si incalcarea constitutiei sa se ceara si despagubiri pentru daune fizice si psihice produse de cei care au anuntat aceste masuri afirmandu-le atat de raspicat pentru pensionari -unora producandu-le infarct sau crestere a nivelului zaharului in sange sau cine stie ce alte complicatii ale starii de sanatate ?!
    Cred ca nominal se pot cere aceste despagubiri pentru daune morale, dar, cu siguranta advocatii stiu mai bine procedura…
    In afara subiectului…am o curiozitate: pentru cum ati fost folosit si ce repercursiuni ati avut de indurat Dumneavoastra nu v-ati gandit sa cereti despagubiri pentru daune morale?

  13. p.s. inclusiv Maestrului comediei romane, Dl.Jean Constantin -sa-i fie tarana usoara! – cred ca iesirile pe post pe tema reducerii pensiilor cred ca i-au urgentat sfarsitul.Parerea mea.

  14. p.p.s.cred ca Dv. , cunoscandu-l bine pe Dl.Presedinte al tzarishoarei si avand si averea impresionanta pe care o aveti, precum si statutul academic si politic al Dv. va da puterea sa-l numiti Pinocchio, dar, pentru demnitatea tzarishoarei si eleganta pe care stiu ca o aveti, oare n-ar fi mai potrivit sa asteptati pana dupa terminarea mandatului sau sa-l numiti public astfel, chiar daca aceasta atitudine a Dv. da satisfactie la masa romana suferinda acum?
    p.p.p.s. sa-mi afisati sau nu comentariul este la latitudinea Dv. Eu va multumesc ca l-ati citit !

  15. Dom’ profesor universitar doctor Dan Voiculescu,

    Atentie !
    Ciutacu a inceput sa maraie (si) la dvs. Daca nu sunteti atent veti fi muscat.

    ps: sa nu ziceti ca nu v-am spus/avertizat.

  16. poate totusi mai interactioneaza DV si cu cei care scriu pe blog … ca nu suntem autisti… de altfel ii place sa ii faca reclama blogului pe sticla … bun simt ? ceva?

  17. De ce nu faceti plangeri penale pentru nerespectarea art 69 al 1 si 2 din Constitutie care prevede ca parlamentari sunt in slujba poporului,iar mandatul imperativ este nul,cand detineti nenumarate declaratii ale liderilor PDL,UDMR,UNPR,minoritati,care nu numai ca spun cum sa se si voteze dar si ameninta cu represalii asupra celor care nu s-ar supune.Iar daca DNA nu-si face datoria depuneti si impotriva lor plangeri penale pentru abuz in serviciu,favorizarea infractorului etc.
    AVETI TOATE PROBELE INREGISTRATE IN EMISIUNI.

  18. Am urmarit in reluare Sinteza Zilei de aseara si nu v-am vazut in emisiune. Ce s-a intamplat? :-s

Comentariile sunt închise.