Pagina web a colegiului meu senatorial: aici. Cerută de surprinzător de multi tineri la actiunile de teren din Berceni, Eroii Revolutiei, Progresul.

M-am conformat.

18 COMENTARII

  1. Deocamdata …puteti fi relaxat…dar cand o sa inceapa sa „curga” e-mail-uri si alte tipuri de scrisori spre Biroul Dv. Senatorial… sper ca aveti staff-ul pregatit pentru asta!

  2. @mihnea:
    Bun blog-ul dv. fiind un ghid f. util, dar, se pare ca nu e actualizat sau nu s-a vrut a fi….
    Lipseste la sectiunea „Bloguri” optiunea de a vizualiza acivitatea din bloggosfera a PC.
    Respecte.

  3. CURIOZITATE ESTIVALA

    Luai la talpa Bucurestiul, de soare copt-rascopt,
    sa vad pe viu cum este viata in Colegiu’ opt.
    Pa strazi si-n parcuri oameni veseli ; sa se vada
    ca-i vorba goala criza, iar cainii au covrigi in coada!

  4. @eowyn da, sunt pusi la PSD din cauza faptului ca alianta PSD-PC este inca in viata in Parlament. Chiar daca, in realitate, lucrurile stau altfel. N-ar avea mai mult de 2-3 bloguri oricum.

  5. @mihnea:
    Fiind Partid Conservator si adresandu-se,deocamdata, unor cetatenii care acceseaza site-urile poate doar prin copii sau nepotii lor, ati putea avea dreptate.
    Dar avand inclusiv un primar de sector si filiale in tara, eu ma gandesc ca ar merita o sectiune/fila separata si asta, daca ati gandi un pic altfel chestiunea,pentru ca este o particica si din Parlamentul tarii noastre, care, prin fondatorul sau,Dl.prof.D.V. a avut inclusiv legi publicate in M.O. -si ati putea include si nr.de luari de cuvant pe tematici la fiecare partid…asa, ca statistica…dar cred ca…”la ce atata munca ? „, nu-i asa?!?

  6. off-topic:
    Am aflat de curand ca pe fiecare piesa din componenta Le Tour Du Eiffel (intrucat franceza mea e la nivel incepator poate nu am scris corect numele turnului Eiffel) scrie Made in Resita – Romania.
    Intrucat nu stiu la ce se refera, poate ma/ne ajutati Dv. pentru a lamuri aceasta dilema a mea/noastra.
    Va multumesc anticipat !

  7. Ce frumoasa e culoarea din fundalul banner-ului care face prezentarea link-ului Colegiului 8 din capitala, al carei primar este un om atat de responsabil pentru cei inimosi si nu numai, dovada de mare altruism….Sper ca si Dansul serbeaza azi.
    Sau nu e si ziua celor ce practica hobby-ul Dansului ?!?

    ups.
    Sper ca n-am incurcat iar…zilele. :)

  8. @mihnea:
    Cred ca nu e treaba mea… :)
    Eu sunt doar fan…dar o sa incerc sa iau legatura cu Dl.Daniel Constantin, lider-ul PC …sau poate ne ajuta administratorul acestui blog sau chiar Dl.prof.Dan Voiculescu, fondatorul partidului.

  9. @Bibliotecaru: Am observat si eu asta, insa pe de alta parte e de inteles. Campania a fost campanie, trebuia sa apari pe TV cu ceva. Dar cum ar fi acum, ca la fiecare iesire in colegiu a sa, Voiculescu sa umble cu camere dupa el? Mie unul mi s-ar parea cam fals..

Comentariile sunt închise.