Opozitia nu are solutii economice, spune Traian Băsescu.

Opozitia nu are solutii economice, se-aude si ecoul.

Emil Boc.

E fals. Opozitia are solutii economice. Cu aceste solutii aplicate, românilor le-ar fi mult mai usor. Vreti dovada? Îi provoc public, oricând, la postul national de televiziune – impartial ca tot românul – pe domnii Traian Băsescu sau Emil Boc la o dezbatere. Nu între politicieni, nu între orgolii, ci exclusiv între solutii si non-solutii economice.

Să decidă publicul cine-i nechemat si cine-i priceput. Să decidă publicul dacă România e pe mâini bune.

Oricând, domnilor.

50 COMENTARII

  1. :)))))))))))))))) sa decida ca la alegerile din 2009 :))))))))) noi am decis. si tot la postul national de televiziune.

  2. Asta nu-i o provocare cavalereasca, nu va suparati!
    Niciun cavaler nu poate accepta o lupta-n care adversarul n-are nicio sansa!
    Ce dezbateri! O provocare cavalereasca ar fi fost cam asa:
    – cu Basescu, o partida de table;
    – cu Boc, o partida de coasa viteza pe 100 de metri patrati.

  3. Buna observatia lui Buduru!
    Chiar asa: am ajuns vremurile in care prostia e proslavita, minciuna e considerata adevar si comportamentul badaran e la moda, in timp ce adevaratele valori sunt pe cale de disparitie…. Nici Base si nici Boc nu accepta o provocare stiind ca finalul nu-i avantajeaza. Sunt o rusine pentru tara asta, atat ei cat si intregul guvern!

  4. @DV

    Tu vrei să faci, probabil, Puterea de ruşine,
    Căci la duel, din PD-L, provoci doar capii
    Ce sunt atât de slabi, c-ar prefera mai bine
    O luptă dreaptă : să vă mirosiţi … ciorapii .

  5. Trebuie organizat urgent un concurs de tip olimpiada pe teme economice pentru cu tema ”Scoaterea Romaniei din criza economica si reformarea Statului”.

  6. In ceata portocalie lasitatea este boala cronica ! Nu mi-as bate capul cu ei daca ne-ar lasa in pace ,dar tembeli cum sant ,au ajuns sa isi doreasca sa murim cu toti ,numai ei s-o duca bine .

  7. Sunt curios cum ar face fata unei astfel de dezbateri.

    Sunt la fel de curios cum ar motiva „ambele” parti anumite idei economice din punct de vedere social (daca stam si ne gandim, la urma urmei Romania e stat social, fie ca vrem, fie ca nu).

  8. Cu degetul pe rana…..
    de Marius Adrian Porojnicu

    Urmaresc,de-o vreme’n coace,
    Cum se’nvarte dupa ban,
    Toata gasca cea vopsita
    Din juru’ lu’…….. Stolojan !

    Jocul dublu-mi joaca’n fata
    Ca flacara pe comoara…
    Cei ce’ndeasa’n buzunare,
    Vor ca natia sa moara !

    Pe tapet, de ochii lumii,
    Se arata{sigur sti}
    Trei baieti cu mapa’n mana :
    Glume’n bordu’ FMI !

    Chilerul ,cu state vechi!,
    {Cic’ar fi la cap bolnav !}
    Planuieste din culise ,
    S’ar vrea sa te vada sclav !

    -Draga Stolo’,ia-ti pastila :
    Nu zic nimic de cianura !
    Dar ,,,dispari din tara asta,
    Nemernica creatura !

  9. Mi-ar place mult ca aceasta provocare sa se materializeze, chiar si la b1 sau tvr1.
    Din pacate,orgoliile sunt mari …de ambele parti.
    Si cred ca Dansii au si agenda foarte incarcata…poate doar dupa ora 20.30 …?

  10. LUME, LUME !!!

    Pentru a da credibilitate, probele şi jurizarea au fost stabilite, în exclusivitate, de marele Bank terestru (Ban Ki-Moon), care a gândit 12 probe- toate de „tras”- cotate cu maxim 3 puncte fiecare, în afară de ultima cotată cu 100 puncte, după cum urmează :
    !. Trasul la măsea
    2. Trasul la rame
    3. Trasul la dame
    4. Trasul la jug
    5. Trasul de timp
    6. Trasul pe sfoară
    7. Trasul în piept
    8. Trasul de păr
    9. Trasul în ţeapă
    10.Trasul pe roată
    11.Trasul la ţintă
    12. Tras at
    Cei trei au concurat în ordine alfabetică ( Dan, Emil, Traian) obţinând următorul punctaj pe probe şi total :

    0-2-3-3-0-0-0-0-0-0-3-100-Total 111 DAN
    0-2-1-0-3-3-3-3-3-3-0-0–-Total 21 emil
    3-3-3-0-3-3-3-3-3-3-0-0–-Total 27 traian

    Notă: Ultima probă fiind de inteligenţă, a priceput-o numai Dan care a tras de frâu un cal („at” în rebus) Troian în care se aflau soluţiile pentru redresarea economică şi socială a României., cele două gloabe (Traian şi Emil) urmând a fi dirijate spre abatorul istoriei.

  11. Alcolistul acesta nu este capabil sa participe la o dezbatere pe probleme economice. El poate participa la un concurs cu bauturi.

  12. Solutiile economice pe care dumneavoastra le propuneti sunt prea complicate pentru a fi intelese de acest guvern incompetent si de Basescu.

  13. Consider ca in momentul de fata sunteti cea mai puternica voce din opozitie. Sper ca proiectele dumneavoastra sa se realizeze si sa aveti parte de multa sanatate.

  14. ce atatea provocari? sa traim in Romania e in sine o provocare.. Dle Voikulescu nu vedeti ce e in strada in fiecare zi???

  15. Buna ziua,

    Sunt de acord ca guvernul actual nu are solutii viabile, dar as fi foarte curios sa vad care sunt solutiile opozitiei. Prin comentarii nu vad decat cat de alcoolist e Basescu, cat de mic e Boc si cat de hoata e Anastase. OK,din punctul meu de vedere acestea sunt niste copilarii care nu isi au locul pe un blog serios. In loc sa ne focusam pe tampenii, poate ar fi mai bine sa vedem si care sunt solutiile, dar nu propuneri de genul crestem salariile la bugetari, crestem pensiile, nu dam afara pe nimeni, dar scadem taxele si impozitele pentru ca aceste solutii sunt pur populiste. As dori sa va argumentati solutiile cu cifre, cu previziuni, cu analize.

    Eu, de felul meu, lucrez intr-un domeniu in care ofer companiilor software care le permite sa isi optimizeze veniturile si costurile si prin care se previzioneaza cu o anumita precizie cand un client decide sa plece, daca e de dorit sa fie retinut,etc. Aceste principii se pot aplica si in domeniul finantelor statului pentru identificarea comportamentelor de tip evazionist sau pentru identificarea efectelor cauzate de anumite decizii (cresteri/scaderi de taxe, etc.)

    Pe de alta parte cea mai buna si la indemana solutie pentru reducerea de costuri si, implicit, venituri mai mari pentru popor, ar fi informatizarea tuturor ministerelor/agentiilor guvernamentale, ca sa reducem la minim birocratia si plimbatul hartiilor. in acest fel putem directiona sumele aferente hartogariei in alte parti, cum ar fi investitii, salarii…
    Cat de simplu ar fi daca in loc sa plimbi, spre exemplu, un cazier fiscal de la un ghiseu la altul si sa stai la 2 cozi cate 20-30 min, acest lucru sa se intample automat prin proces informatic de genul serviciu web? Sau, cand primesti o amenda de la politie, sa nu te duci la CEC sa o platesti si apoi sa te duci cu chitanta in mana la Primarie sa o depui. Un simplu sistem informatic poate rezolva multe dintre problemele de acest fel…

    Deja cred ca am scris prea mult :)

    Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati!

Comentariile sunt închise.