Dezvăluirile de aseară, de la Sinteza Zilei, nu reprezintă o noutate. Nu pentru mine! Sunt doar încă o confirmare a modului în care funcționa justiția băsistă.

Scandalos nu este numai că pentru Băsescu Traian principalele obiective ale mandatului său de președinte nu erau legate de bunăstarea țării, ci de băgarea adversarilor săi politici la pușcărie. La fel de scandalos e că s-au găsit angajați ai statului care să pună mai presus de lege dorințele lui Băsescu.

Și e trist că cetățeni ai țării mele mai cred că acest model de justiție ar putea să continue să existe.

13 COMENTARII

  1. Nu este nicio noutate ca cel mai notoriu presedinte al romaniei a fost traian basescu si cand zic notoriu inglobez tot ceea ce este mai rau si mai nociv pentru aceasta tara….ordinele date la comanda precum un sef de clan mafiot,injosirile si jignirile pe care le facea fata de subalternii sai il cladifica sub media de inteligenta umana.dupa parerea mea ar trebui sa plateasca pentru faradelegile facute.

  2. Nu pot intelege cum unii judecatori sau asa zisi judecatori faceau jocurile unui dement unui pasionat de petreceri ieftine si patimasi al licorilor bahice,eu cred ca astfel de oameninai legii au facut dreptul la apelul bocancilor si nu faceau altceva decat sa faca pe slugile si sa apere marsaviilr si nenorocirile facute de basescu si clanul sau de jefuitori de tara,oameni fara scrupule care calca pe cadavre doar ca sa isi atinga scopul marsav.

  3. Numai in romania se poate intampla asa ceva oameni nevinovati executati doar pentru a satisface dorintele megalomanice a unor dictatori imbracati in haine de presedinti…a unor fosti marinari mediocrii care nu au stiut sa faca nimic toata viata lor decat sa tina companie femeilor usoare de prin diferitele porturi obscure pe unde acostau.

  4. Marinarule…cred ca ti-a sosit ceasul,si nu ala de fite de firma ci asta mai de-al nostri asa din popor…adica ala cu cuc…la puscarie basescule ca mi-e sila de tine

  5. O Doamne bun și iertător cu proștii fi îndurător și dă-le pâine câtă vor dar nu le da puterea lor!

  6. Justitia basista si aici ma refer la toti judecatorii care au servit interesele personale ale lui basescu merita sa stea la puscarie

  7. Basoiu a fost cel mai nenorocit reprezentant al cetății ăsteia din toate timpurile.
    Sper sa trăiesc și ziua când, acest distrugător de neam, va plăti pentru toate relele făcute.

  8. Viitorul unor oameni a fost distrus de niste derbedei care pozau in magistrati…rusine sa le fie si la puscarie cu ei.

  9. Cazul primarului gutau trebuie introdus in manualele de drept la rubrica Asa NU din care viitorii magistrati sa vada cum se fac abuzurile cum se slugareste un presedinte care calca pe cadavre,care isi sarisface nevoia acuta de a face rau unor oameni cinstiti care isi vad de treaba lor si nu au intrat in masinaria diabolica pusa pe roate de basescu.

  10. Raportul MCV, ca de altfel si celelalte, subiectiv, denaturat, periculos din punct de vedere al viitorului UE, datorita ascunderii unor mecanisme, demonstrate cu aceasta ocazie a fi impotriva drepturilor si libertatilor cetatenesti (Protocoalele intre Serviciile de Informatii si Justitie… si nu numai). Daca aceste mecanisme, acum musamalizate, au asigurat Puterii europene si fostei Puteri americane mijloace ieftine de a controla adversarii politici, nici nu putem crede ca se putea renunta usor la ELE cu aceasta ocazie. Adevarata coruptie e cea de stat si de Sistem, unde de sute si mii de ori mai mult se fura „cu protectie”. Noi era sa reusim sa intram macar in rezolvarea a asa ceva. Si a deranjat ! Sunt lucruri cu care se confrunta si celelalte tari din Est, dar nu s-au trezit indeajuns si, aproape deloc, tarile din Vest, unde un anumit tip de adversari politici nu mai sunt. Aceasta si datorita (din cauza) formarii unor generatii cu „ochelarii de cal” tip „Soros”. Trendul existent astazi nu este al acestora din urma si, la un moment dat, vor veni altii. Baietii deja lucreaza ca si S&D si ALDE sa fie si mai mult capusate, pentru schimbarea macazului. De asta trebuie atentie la Europarlamentare, daca se vrea salvarea reala a UE.

  11. In perioada urmatoare, toti cei care mai cred in Romania sunt chemati sa ia opinie asupra ilegalitatilor savarsite de gruparile lui Soros, ilegalitati trecute cu vederea de Institutii parsive ale Statului, capusate de sorosisti. Nu se poate ca de mai bine de (sa zicem, nu mai mult) 2 ani, infractiuni grave indreptate impotriva Ordinii Constitutionale (finantate de Soros sau organisme occidentale subordonate, plus Ambasade supuse pe aceeasi directie) sa nu fie sanctionate, sa nu fie sesizate de cine trebuie (chiar daca sunt condusi tot de un fost ONG-ist Soros). Pana si Presedintele a mintit cand nu a recunoscut apartenenta la ECFR (Soros) timp de1 an jumatate, contrar Constitutiei, pana a fost sters de pe site, ramanand poza pe harta ECFR ca o proba a minciunii. Cei cu drogurile au fost pasuiti, fiind de-ai lor. 87% din magistrati sunt masoni, deci subordonati sefilor lui Soros. Ni-l baga acum pe gat pe un alt penal, Ciolos (Soros, Bilderberg, Macron), care trebuia verificat/anchetat dupa Raportul Curtii de Conturi (ANAF, care-i treaba ?) de contracte ilegale de miliarde de euro, cu Achizitii, cu Multinationalele (unele, fara aprobarea obligatorie a Parlamentului). La Puscarie, toti Penalii mascati ai lui Soros (pana si Soros e Condamnat Penal Definitiv din nov. 2017, iar Juncker e cercetat penal intr-un dosar penal cu interceptari ilegale si fabricarea de dosare adversarilor politici, de cand era prim-ministru in Luxemburg) ! Ce e cu Hexi-Farma si heroina sintetica, cat si cu incendiul provocat cu napalm ? Nu vrea nimeni sa spuna nimic ?

  12. Un exemplu al unor urmari ale politicii/ideologiei lui Soros si a sefilor lui.
    Cine crede că marxismul a murit, se înșală amarnic. Numai varianta sovietică a comunismului și-a găsit sfârșitul sub ruinele Uniunii Sovietice.
    Vărul din Occident, marxismul cultural împrospătat de Școala de la Frankfurt, e bine sănătos și încă mai visează să declanșeze revoluția în întreaga lume.
    Ultimele vești șocante vin din Suedia, a cărei democrație îi este atât de dragă lui Ion Iliescu. Partidul Verzilor (ecologist) din această țară a propus, nici mai mult, nici mai puțin, decât confiscarea caselor unor cetățeni și repartizarea lor migranților.
    Nu e nicio glumă, verzii, care fac parte din coaliția guvernamentală, intenționau să introducă proiectul de lege în Parlament ca să dea putere municipalităților să confiște proprietăți. Comuniștii deghizați în ecologiști identificaseră cu maximă precizie țintele, făcând referire inclusiv la „familiile ai căror copii s-au mutat”.
    Mai mult, inițiativa prevedea ca proprietarul să nu primească nicio despăgubire, chiar dacă legea actuală obligă guvernul să plătească cu 25 la sută mai mult decât valoarea de piață a proprietății pe care o confiscă. Din fericire, protestele venite din toate părțile i-au făcut până la urmă pe Verzi să abandoneze deocamdată proiectul.
    Guvernul de stânga din Spania a mers însă până la capăt. Conform Actualidad Valdepeñas, mai mulți studenți din Alicante au fost obligați să părăsească locurile de cazare, pentru care plătiseră deja taxele, ca să facă loc imigranților aduși de nava Aquarius.
    Printre studenții obligați să se mute în 24 de ore se număra și un tânăr german care plătea 750 de euro pe lună pentru camera sa. Bietul băiat era însă obișnuit cu ideea că imigranții au întâietate. În Germania, noii veniți au amplificat criza locuințelor și cheltuielile statului german.
    Conform publicației britanice Express, guvernul lui Merkel a plătit, numai în 2016, 454 de milioane de euro pentru a asigura cazarea la hotel a imigranților din Berlin. Cheltuielile s-au ridicat la aproximativ 14.000 de euro pentru fiecare imigrant, pomană curată pentru înfloritoarea economie germană.
    Din păcate, pentru cele o sută de mii de persoane fără adăpost din capitala germană nu s-au mai găsit bani, așa că acestea au rămas să doarmă în continuare pe străzi. O altă metropolă germană a scos însă castanele din foc cu mâinile unor bieți proprietari.
    Conform Daily Mail, autoritățile din Hamburg au confiscat șase apartamente din cartierul Hamm și au angajat un trust de construcții să le renoveze pentru a putea găzdui imigranți. Nota de plată urmează să fie achitată de proprietarilor, a căror singură vină este că au ghinionul să-și trăiască zilele sub regimul Angelei Merkel.
    Nu e prima oară când consiliul municipal al acestui oraș, dominat de socialiști și verzi, confiscă proprietăți pentru a le pune la dispoziția imigranților. Până acum a fost însă vorba doar de spații comerciale. Foamea de locuințe e însă mare, așa că s-a ajuns și la prigonirea proprietarilor de apartamente.
    Socialiștii și verzii din consiliu au pus la dispoziția delatorilor voluntari chiar și un număr de telefon la care pot să anunțe ce proprietăți sunt nelocuite de mai bine de patru luni. Exact ca pe vremea comunismului triumfător!

Comentariile sunt închise.