Salut Ordonanța Militară a Guvernului prin care se interzice exportul de cereale.

Așa cum am subliniat în Apelul pe care l-am lansat în 3 aprilie 2020 (link), consider că acest demers este esențial pentru a asigura securitatea alimentară a României.

Pentru a depăși criza sanitară și economică fără precedent cu care ne confruntăm, este fundamentală capacitatea fiecărui cetățean, dar mai ales a celor care exercită înalte responsabilități publice, de a pune interesele naționale strategice deasupra oricăror alte considerente.

Atașamentul real și profund față de propria țară ne ajută ca, în momentele de cumpănă, să depășim orice mize personale și să acționăm solidar pentru binele propriei națiuni.

24 COMENTARII

  1. este cea mai buna masura luata de guvernul orban…dar nu este a lor ei doar au preluat-o…in respt numai aberatii si minciuni grosolane din partea acestui guvern mediocru

  2. pai normal ca au dat o astfel de masura ca vad si ei ca se ingroasa gluma…si repet nu creierasul lor a gandit asa ceva ci domnul voiculescu a iesit primul cu acest apel pentru tara si pentru guvern.

  3. am o intrebare…..daca dumneavoastra nu dadeati o asa idee astia,imbecilii astia, de la guvern se gandeau macar ca poate exista o asa masura?intreb doar.eu cred ca nici prin cap nu le trecea o asa de buna masura.

  4. avem pretentii de la sica mandolina si rares bogdan care sunt doua marionete in mana lui iohannis….doamne fereste nu te poti baza pe ei nici pana la …..magazin.

  5. eu daca as avea acum o putere i-as baga pe toti la puscarie in frunte cu iohannis si rares bogdan si cu sica betivanul notoriu.

  6. romania putea sa fie granarul europei dar acum am ajuns sa ne plece toti din tara ca si sclavi pe plantatii…..

  7. toti romanii saluta aceasta masura propusa de dumneavoastra domnule profesor si suntem recunoscatori pentru tot binele pe care il faceti pentru noi si pentru viitorul nostru.

  8. ar trebui mai multi pasi dar ce pretentii sa ai de la acest guvern incompetent si depasit total din toate punctele de vedere.

  9. numai sa respecte ce au zis domnule profesor ca din cate se vede ce zic ei in ordonantele astea militare nu prea se respecta.

  10. criza alimentara este inevitabila din punctul meu de vedere iar aceasta masura este cea mai buna pentru a o stopa.

  11. pandemia asta ne-a lovit cand ne clatinam mai tare acum deja suntem la pamant si ne va fi foarte greu sa ne ridicam.

  12. este sa zic asa o mare gura de oxigen daca se opreste exportul din romania si se pastreaza aici la noi totul.

  13. fiecare tara trebuie sa isi pastreze rezerva pentru sine si pentru populatia ei nu trebuie sa se mai exporte nimic din alimentele de baza.

  14. ar trebui sa ne trezim din letargia carantinei si sa privim obstacolele de aproape daca vrem sa depasim cu bine totul.

  15. la cules de sparanghel in germania ….acolo nu mai este coronavirus sau carantina?mi se pare strigator la cer.

  16. din punctul meu de vedere romania este calul de povara al europei toate greutatile sunt puse in spatele nostru si tot noi suntem apostrofati daca ceva nu merge bine.

  17. pasul este unul corect insa este unul mic trebuie mai multi pasi de uriasi pentru a iesii din mocirla in care ne afundam zi de zi.

Comentariile sunt închise.