0,02 secunde! Atât i-au lipsit lui David Popovici pentru a prinde podiumul olimpic!

Locul 4 obținut de David este departe de a fi o dezamăgire. Aș spune chiar că e o mică minune! David are doar 16 ani și a reușit să se bată de la egal la egal cu cei din elita mondială a înotului.

După finala la 200 de metri, a reușit încă o calificare în finală. La 100 de metri. Acolo unde, cu toții, vom fi alături de el.

David merită felicitările noastre. Și alături de ei merită felicitări și mulțumiri cei care se ocupă de pregătirea lui.

Dar pe lângă felicitări, David merită condiții de pregătire care să-i permită ca la viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice să obțină aurul meritat.

Bravo, David!

P.S. Câte bazine de înot pentru performanta mai sunt in Romania??

Foto: COSR

71 COMENTARII

  1. romania are un reprezentant foarte puternic si cred ca va face o preformanta notabila la jocurile olimpice.

  2. un baiat care ne-a ridicat in picioare si ne-a tinut cu sufletul la gura bravo david te imbratisam cu drag.

  3. antrenamentele draconoce si miile ore de immt si-au spus cuvantul bravo david ne faci sa fim mandrii de tine.

  4. succesul vine dupa foarte multa munca iar david este un mare luptator si asa se vede dupa cum priveste el
    lucrurile si dupa mentalitatea de invingator pe care o are.

  5. Felicitari, David! Tot azi a venit si aurul pentru Ancuta Bodanar si Simona Radis.Din pacate sunt multi sportivi care ar putea aduce glorie sportului romanesc. Insa multi dintre ei, nu pot sustine financiar antrenamentele. Performanta se face in Romania doar cu bani de acasa:(

  6. cu siguranta acest nume va intra in istoria natatiei mondiale,si trebuie tinut cont de faptul ca are inca 16 ani are tot viitorul in fata,bravo david.

  7. daca si cu fonduri mici se poate face performanta atunci tot respectul fata de cel care-l practica ca ministerul nu trebuie sa se asocieze cu performantele sportivilor romani.

  8. este ceva de nedescris in cuviinte ce a facut david popovici,cred ca va fi urmatorul campion mondial al romaniei la natatie.

  9. m-as bucura foarte mult daca david popovici ar iesii invingator la tokyo asa mai pune si el romania pe harta natiunilor puternice.

  10. am tot respectul pentru acest baiat care a fost atat de aproape de podiumul olimpic.este o realizare inimaginabil de mare.

  11. consider ca ministerul tineretului si sportului sa se implice mai mult in asigurarea unei baze sportive performante pentru a putea sa se antreneze toti sportivii romani care ne reprezinta acum cu onoare la tokyo.

  12. rezultatul anilor de munca nu a intarziat sa apara iar david a aratat o forma exceptionala detronand unele nume mari ale natatiei.

  13. daca se mentine pe aceeasi linie,concentrat si in plina forma, cred ca va fi primul roman care castiga cele mai multe medalii la jocurile olimpice de la tokyo

  14. ma uit la david popovici si parca nu-mi sa cred cum se ,bate, de la egal la egal cu marile nume din natatia mondiala.bravo lui are mentalitate de castigator.

  15. este o lectie de mare curaj si de multa munca ca daca esti perseverent se poate orice si david in prima instanta asta ne-a aratat la noi toti.

  16. Medaliile obținute în Tokio sunt cea mai usturătoare palmă pe care ar fi putut-o încasa guvernanții noștri nerușinați care știu să dea cu bani doar înspre servicii și armată și mai deloc către sport. O palmă mult mai usturătoare decât o moțiune de cenzură. Asta ca răspuns la câte bazine de înot mai sunt în România.

  17. Să nu uităm de performanța fantastică a Ancuței Bodnar și Simonei Radiș, echipa de dublu vâsle feminin, care a luat medalia de aur la Tokyo!

  18. numar de bazine de innot in romania este unul foarte redus poate ca aceasta performanta a lui david popovici va determina pe guvernanti sa mareasca numarul de bazine si sa investeasca mai mult in sportul romanesc.

  19. medaliile incep sa se stranga incet incet asta este un lucru bun,se vede calitatea sportului,respect david popovici si mut succes.

  20. in spatele sclipirii si a succesului se afla multe ore de munca multe sacrificii si o deterninare si vointa de fier.

  21. aurul se ia foate greu dar noi am reusit prin echipa de canotaj, felicitari fetelor tineti-o tot asa suntem mandrii de succesul vostru si va multumim ca ne faceti fericiti.

  22. cu siguranta medalii vor mai venii la gatul sportivilor din romania dar acum sa speram ca sunt cele din aur insa indiferent de culoarea medaliei performanta este una care ramane si este notabila.

  23. nu este usor sa faci performanta in condiitile in care in romania sunt cateva bazine care corespund cerintelor de a face performnta dar si asa avem sportivi care fac istorie la tokyo.

  24. canotajul si innotul varful de lance al romaniei care strapunge totul si deschide calea la cucerit medalii la tokyo si cred ca acesta este doar inceputul unui vis frumos care va devenii realitate.

  25. concentrarea si determinarea trebuie sa ramana la cote foarte mari si sunt sigur ca david popovici va lua aurul la cum se prezinta si la ce forma are in acest moment.

  26. toti sportivii romani care au luat medalii si care au participat merita tot respectul nostru al tuturor.

  27. acesti sportivi au aratat ca in ciuda dificultatilor intampinate ei au facut cea mai mare performanta castigand medalii atat de argint cat si cea mai importanta pe cea de aur.

  28. suntem mandrii de toti sportivi romani care ridica tricolorul romaniei pe cele mai inalte stindarde de la tokyo.

  29. La cite miliarde de euro s-au „sifonat” din tara asta se faceau zeci de bazine olimpice!!!
    PS.Asta e valabil si pentru cei care au fost „scutiti” gen Fratii Micula, Banci ” Raiffeisen” si cei care nu si-au achitat datoriile la stat si au bagat firmele in insolventa!

  30. cu siguranta va mai participa si la alte jocuri olimpice unde va castiga multe medalii de aur.este doar inceputul unei stele a natatiei mondiale.

  31. la o varsta atat de frageda sa te bati cu marile nume ale natatiei este ceva de neimaginat.dar david popovici ne-a aratat ca se poate.

  32. este un sportiv de urmarit si pe viitor insa cred ca evolutiile sale ne vor incanta de fiecare data.

Comentariile sunt închise.