La 75 de ani, după 54 de ani de muncă, după 3 ani de pușcarie, după zeci de mii de întâlniri cu oameni din toate categoriile, din România și alte 28 de țări de pe acest pământ, am acceptat că cea mai bună filozofie în viață este Stoicismul.
Doresc colegilor din PUSL și tuturor românilor care își iubesc patria să studieze Stoicismul.
Cu drag și cu încredere.

70 COMENTARII

  1. Imi dau lacrimile… Suntem afundați pana peste in sărăcie! Nu ne mai ramane decat sa ne iubim patria… la multi ani, dragi romani!

  2. În aceste vremuri tulburi trebuie să ne reamintim că este în puterea noastră de a schimba lucrurile, la mulți ani și dumneavoastră și mult respect!

  3. Stiu perfect ce spuneti! Merg zi de zi la munca de 30 de ani, imi platesc datoriile la timp, dar in schimb ce primesc de la conducătorii acestei patrii? Bataie de joc, asta primesc eu si toti romanii!

  4. Acest curent filosofic ne invita sa ne conducem dupa rațiune si sa înfruntăm cu demnitate si curaj greutățile! Dupa ani ne munca, dupa batjocora băsistă, atat ne mai ramane — sa facem fata sanatosi nevoilor! Ca daca nu avem noi grija, cine sa aiba? Politicienii care stau la caldura si fac doar declaratii cand noi murim de foame?!?

  5. inflatia a atuns cote alarmante in romania macar acum in ultimul ceas sa incercam sa facem ceva pentru a ne asigura de un viitor bun.

  6. romanii o duc din ce in ce mai rau inca nu se vede luminita de la capatul tunelului insa trebuie sa avem mereu speranta ca vom trece demni peste tot.

  7. cred ca empatia si intelegerea alaturi de solidaritate sunt parghii care pot duce la o stabilitate a societatii romanesti.

  8. un popor incercat de foarte multe obstacole de-a lungul timpului a fost poporul roman dar am rezistat si inca rezistam demni si cu speranta unei zile mai bune.

  9. o tara frumoasa asa cum este romania merita sa fie condusa de oameni competenti care sa adopte masuri care sa vina in ajutorul populatiei.

  10. in acesta zi sfanta sa ne aducem aminte de cei care au pus umarul la infaptuirea romaniei mari.la multi ani romani.

  11. starea de spirit a intregului popor este la cote foarte mari si asa trebuie sa fie mereu pentru a devenii o tara puternica si unita.

  12. sa ne traiesti frumoasa tara si cu totii trebuie sa contribuim la bunul mers al lucrurilor in acesta societate in care traim.

  13. La multi ani, patrie frumoasa! Sa te ocroteasca Dumnezeu de abuzuri si corupție!

    Felicitari domnule Voiculescu pentru articolele cu care ne-ati obișnuit deja! Pline de adevar si valoare!

  14. Intr-o tara plina de interese proprii, intr-o tara in care suntem abuzați la orice colt de instituțiile statului său— da, cu siguranta avem nevoie sa acceptam ca virtutea este singurul bun adevar

  15. Mare lucru ar fi daca am intelege sa fim mai fermi din punct de vedere moral. Un articol scurt si la obiect. Multumim! La multi ani, romani!

  16. avem o tara bogata si frumoasa important este sa avem grija de aceste resurse si sa o dezvoltam pe cat putem de mult.

  17. increderea,solidaritatea,ajutorul reciproc,empatia trebuie sa fie atributele pe care se poate merge pentru a infaptui o societate infloritoare.

Comentariile sunt închise.