106 COMENTARII

  1. Domnule profesor, sincer va spun ca m-as bucura din tot sufletul ca Piedone sa preia primaria Capitalei!!! Este omul potrivit la locul potrivit. Nu am vazut si nici nu am sa ma intalnesc primar mai gospodar decat Piedone! Gurile rele nu au decat sa vorbeasca. Forta Pusl!!!

  2. Un canal de televiziune total neinteresant. Nu pot sa cred ca in 2023 inca se mai face astfel de jurnalism de doi lei. Dar stiti cum e, poate subiectul a generat si pentru ei sărmanii un pic de audiență.
    Oricum ar fi, Felicitari pentru toate inițiativele pe care le aveti pentru aceasta tara!!!

  3. Eu nu aș sta foarte liniștit dacă aș fi în locul PNL sau PSD cu o eventuală candidatură a lui Piedone la primăria generală.

  4. Ironia sorții: vrei să dobori un om băgându-l la închisoare și tot ce reușești e să îl faci mai puternic.

  5. Impresionante cuvintele doamnei Voiculescu. Recomand cu căldură interviul cu doamna Voiculescu. Este o ocazie unică de a afla mai multe despre trecutul și experiențele ei.

  6. Referitor la partea cu interviul dat de doamna Liana Voiculescu, doar atât am de spus: Turnătorul Petrov trebuie să plătească pentru această imensă nedreptate la adresa profesorului Voiculescu și a familiei sale.

  7. Nu pot să nu remarc faptul că PNL și PSD ar putea fi puțin neliniștite la perspectiva unei eventuale candidaturi a lui Piedone la primăria generală. Competiția se anunță interesantă!

  8. Eu nu știu precis care e noul plan al lui Voiculescu, dar știu că probabil îi va reuși. Oricum, respect pentru Ciutacu pentru faptul că nu a uitat de unde a plecat.

  9. Interesante discuțiile de la RTV cu candidatura lui Piedone din partea PSD/PNL. Totuși, mie cel mai probabilă mi se pare o candidatură a domnului Cristian Popescu din partea PUSL. Pare cea mai logică opțiune.

  10. Nici într-o mie de ani nu cred că Piedone ar candida din partea PNL care cerea în stradă prin simpatizanții săi cât mai mulți ani de pușcărie pentru el.

  11. Într-adevăr a ieșit din pușcărie „pe cai mari” cum zicea Ciutacu și Chireac, dar numai el știe cât l-a costat acest lucru, 8 ani de hăituială și 1 an de pușcărie nu e puțin lucru.

  12. Dacă Cristian Popescu ar candida la Primărie sprijinit de PUSL, ar avea susținerea mea. Consider că este important să avem candidați cu viziuni umaniste și o abordare centrată pe bunăstarea comunității.

  13. Cuvintele doamnei Voiculescu m-au impresionat profund. A transmis un mesaj puternic și clar. Este incredibil câtă nedreptate a suferit profesorul Voiculescu și familia sa. Sper ca cei vinovați pentru această dramă să plătească.

  14. Puternic mesajul doamnei Voiculescu .Uneori nedreptatile si rautatile ce ne inconjoara ne fac mai puternici . Felicitari pentru demnitatea de care dati dovada !

  15. Nu îl văd pe Cristian Popescu candidat la Președinție, dar îl văd foarte bine candidând cu șanse la o primărie de sector sau chiar la Primăria Capitalei.

  16. Este puțin probabil ca Piedone să candideze din partea PNL, având în vedere trecutul și poziția partidului față de el în trecut. Poate din partea PSD, cine știe. Eu mi-aș dori totuși să nu uite că PUSL și Dan Voiculescu l-au sprijinit atunci când toți îl hăituiau.

  17. Situația politică este uneori plină de surprize și nimeni nu poate prezice cu certitudine deciziile politicienilor. Dar eu am încredere în demnitatea, curajul și onoarea domnului Cristian Popescu și știu că va lua decizia corectă.

  18. Pentru mine, este impresionant cum Cristian Popescu a evoluat și s-a dezvoltat de-a lungul timpului. Chiar și cei care nu sunt de acord cu el trebuie să recunoască că a suportat cu demnitate nedreptatea care i s-a făcut și că a devenit o opțiune serioasă pentru Primăria Bucureștiului.

Comentariile sunt închise.