Dec 07

Va provoc la un concurs.

Primeste un premiu intelectual – plus tot respectul meu pentru perspicacitate – cel care spune primul cine este autorul declaratiei de mai jos.

Iar ca sa va ajut, va dau si cateva indicii: afirmatiile au fost facute in fata unui notar, intamplarile relatate sunt reale si va asigur ca ele ii incurca pe cei care au regizat ani de zile serialul “Defaimarea lui Voiculescu”.

Citeste in continuare »


Dec 05

Priveam aseara la televizor cu cat tupeu si nerusinare Basescu Traian, aceasta pata neagra din istoria Romaniei, ii recomanda lui Victor Ponta sa demisioneze.

Imediat mi-au venit in minte cuvintele sale din 2007: In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute

Cata nerusinare! Cata lipsa de demnitate si onoare din partea celui care s-a ascuns de vointa natiunii sub scaunul de la Cotroceni.

Ar fi strigator la cer ca Basescu sa nu dea socoteala pentru impostura sa si pentru tot raul facut acestei tari.

Multa dreptate aveau protestatarii cand strigau: „Iesi afara, javra ordinara!”

Dec 01

La data de 08.08.2014, prin Hotararea nr. 888 s-au dispus investigatii exhaustive, in tara si in strainatate, pentru localizarea averii mele nedeclarate.

Pana astazi, 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei nu au gasit nimic. Si nici nu vor gasi pentru ca asa cum v-am spus, nu am avere disimulata.

Pentru mine este important ca voi sa stiti ca sunt un om cinstit.

Am scris la Curtea de Apel, la Oficiul National de prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei.

Am scris la BNR, la Autoritatea Nationala a Vamilor etc

Pana acum, nimic.

Va tin la curent pentru ca imi doresc cu adevarat sa se afle odata pentru totdeauna daca Dan Voiculescu este sau nu om cinstit care nu are avere ascunsa.

 

Noi 29

Inteleg ca astazi, in Bucuresti, se aprind luminile de sarbatori.

Tot astazi, familia Intact are un motiv in plus de bucurie: Antena 1 aniverseaza 21 de ani de la infiintare.

Si nu este singurul brand al trustului fondat in urma cu peste 20 de ani. Nu cu mult timp in urma, Jurnalul National si Romantic FM au implinit 20 de ani de cand fac performanta pe piata media din Romania.

Acum, dupa doua decenii, ascult cu multa placere Romantic FM, ma relaxez uitandu-ma la Antena 1 si ma minunez vazand audienta uriasa a Antenei 3.

Traiesc un sentiment puternic care nu poate exista decat in oamenii care au construit ceva trainic in viata, pentru ei si pentru semenii lor.

Le multumesc tuturor celor care au contribuit zilnic la aceste realizari ce au rezistat timp de doua decenii, precum si celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie.

PS: Pe locul I, insa, in topul realizarilor, ramane tot familia – pe care o iubesc si fara de care nimic nu ar fi fost posibil.

Noi 24

Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat.

Noi 15

Revin cu “Deceniul rusinii” dominat de clanul Basescu.

Ce se intampla in aceste zile cu Basescu este evident RUSINOS.

Problema majora este insa cum de a fost posibil ca dosarul in care sunt implicati fratii Basescu sa fie musamalizat ani de zile si de catre cine.

Sa nu ne lasam pacaliti si sa dezbatem ce a facut Mircea Basescu.

Presedintele, Primul Ministru, Ministrul Justitiei, Procurorul General trebuie sa clarifice urgent: Cine din structura centrala a DNA a luat decizia ca procurorul Iacobescu sa predea dosarele lui Bercea Mondial?

A sosit momentul ca Romania sa nu mai fie tara procurorilor si judecatorilor manipulati politic. Avem suficienti judecatori si procurori corecti, oameni onesti astfel incat sa ne scuturam. Si este nevoie de dreptate in Romania.

Noi 12

Inca din 2010, am afirmat ca politica de austeritate va duce la reducerea consumului pe care eu il consider motorul cresterii economice. Am sustinut constant necesitatea implementarii unor solutii reale si eficiente care sa urmareasca un singur deziderat: cresterea economică.

In schimb, Guvernul Basescu – Boc s-a incapatanat sa sustina niste masuri anti-criza absurde si nedrepte, chiar peste limita ceruta de partenerii europeni.

Traian Basescu a facut experimente pe seama poporului roman si a refuzat orice opinie contrara deciziei sale de taiere a salariilor cu 25%, a pensiilor, a bugetului pentru educatie si sanatate, a consumului intern, etc. Esecul monumental al planului de austeritate in anii 2009, 2010, 2011 a distrus destine, a condamnat generatii de tineri la somaj, a incurajat exodul de inteligenta.

Recent, am constatat cu satisfactie ca Biroul Independent de Evaluare din cadrul FMI sustine ca masurile de austeritate au fost o greseala. In urma cu ceva timp, institutiile europene erau cele care socoteau aceleasi masuri ca fiind inutile.

Greseala lor pe seama noastra! O greseala catastrofala pentru care ar fi nedrept sa nu plateasca nimeni.

Noi 08

Tripleta Basescu – Udrea – Macovei si-a jurat sa se razbune si sa ma vada pe mine in inchisoare.

In prostia lor, ei cred ca au reusit. Sa le fie de bine, sa se bucure, sa se hraneasca cu ura si razbunare.

Ce este mai grav este ca au atras cu sufletele lor negre oficialitati si institutii internationale.

Au explicat cum “Voiculescu este comunist, securist, omul care nu doreste colaborarea cu SUA si UE, varanul care isi foloseste forta inclusiv mediatica impotriva democratiei”. (Si acum am un proces pe rol cu Basescu pentru afirmatia mincinoasa ca „nu avem toata puterea pana nu luam justitia”). Nu am spus in viata mea asa ceva si nu-mi doresc ca cineva, indiferent cine, sa subjuge justitia.

Sunt convins ca romanii, dar si oficialitatile straine vor intelege in timp ca au fost mintiti cu nerusinare de un adevarat fost comunist, de o fiara de procuror ceausist si de o femeie care a fost „buna pentru Romania”

 

 

Noi 05

Am auzit ca este in derulare o actiune pentru gratierea mea, la cererea cetatenilor. Apreciez gestul lor, le multumesc, dar ii rog sa nu o faca pentru ca nu am savarsit nimic ilegal.

Decizia penala nr. 888/A/08.08.2014 este o decizie intemeiata pe motive politice. De altfel, la acest dosar nu exista niciun fel de probe directe sau indirecte impotriva mea.

Eu imi continui viata cu demnitate.

Oct 24

Romani, nu va fie frica, numai impreuna putem salva Romania de un deceniu al rusinii!

Basescu a vandut tara,

a cedat Clubului de la Paris circa 2 miliarde de euro din saracia acestui popor,

a facut experimente de austeritate pe spinarea a milioane de romani,

a batjocorit tinerii spunandu-le ca nu au nevoie de studii (cum nici el nu a avut),

a injosit batranii insistand sa le fie impozitate pensiile,

a redus cu 25% veniturile functionarilor publici (care si asa erau prost retribuiti),

a redus subventiile pentru persoanele cu handicap,

si lista poate continua.

In paralel, si–a construit o camarila formata din Udrea, Videanu, Berceanu, Blaga – prin care a furat tot ce a putut si, mai nou, Johannis – prin care vrea sa continue.

Pentru acelasi scop meschin si-a folosit inclusiv propria familie, fratele, copiii, ginerele.

Si atunci, oameni buni, de cine va este frica ?

Va rog, dragi romani, nu va lasati intimidati, nu ne poate aresta pe toti !

Va rog si va indemn sa puneti pret pe onoare, demnitate si, acum mai mult ca oricand, pe curaj !