Deşi voi rămâne la nivelul principiilor, vreau sa fiu cât se poate de clar în privinţa unui eveniment recent, care implică, deopotrivă, responsabilitatea televiziunilor şi solidaritatea blogosferei: rasismul e o mizerie.

Oricât de isteţ, cochet ori şmecheresc ar fi. Tot rasism se cheamă.

Umorul nu justifică niciodată sensibilitatea ori demnitatea noastră rănită.

10 COMENTARII

  1. Da domnule Voiculescu,Rogaozanu a uitat ca trustul lui Vantu nu mai pupa la Basescu.Faceti-i o oferta dv.sa vedeti atunci cat de limbist poate fi:-))

  2. Rasismul e doar un rezultat al educatiei din familie, in special.Si odata instalat…devine asemanator religiei, din pacate.Si poate fi mascat,dar rabufneste mascat.DA. Si televiziunile isi au rolul lor in inocularea rasismului sau a intolerantei.Ce se intampla in Italia,Elvetia,Irlanda este si urmare a inocularii mass-mediei,chiar daca nu au anticipat cum trebuie niste reactii la diverse emisiuni,filme sau articole de presa.Iar blogosfera…? Deja e recuta de cei 7 ani, deci…chestie de educatie pana la urma.

    Si cat de obisnuiti suntem sa facem haz de necaz.Chestie de mentalitate.

    Cu demnitatea suntem in gene doar cei care tanjesc dupa Burebista.

  3. Si eu sunt impotriva rasismului .. asa cum spunea si Einstein: „rasismul este o boala”.
    Cu apreciere, ..

  4. …din nou imi dau dreptate….:)
    Si din nou ma intreb de ce P.C. nu vrea reprezentare la SRTv SI la SRR ?
    Doar si membrii respectivi platesc la acele societati cum platesc toti cetatenii acestei tzarishoare…doar ca sa mai existe o specie pe langa emanati,bugetari si privati si asistati : spacia cotizatavreinuvrei.

Comentariile sunt închise.