1. Primesc progresiv ideile şi planurile voastre de afaceri. Am mai răspuns unei serii. Acolo unde sunt afaceri de nişă, v-am asigurat întâlniri cu directori şi specialişti. În maxim două săptămâni ar trebui să avem gata prima rundă de business-planuri. Aştept. Atunci voi reveni cu detalii.

2. Am citit propunerile voastre pentru titlul reality-show-ului. Am şi ales cinci pentru o listă scurtă, dar decizia finală aparţine producătorilor. Vorbim după ce numele trece pe la OSIM. Oricum, mâine am o primă discuţie aplicată despre emisiune. Şi vom putea începe să discutăm lucruri concrete.

3. Am optimizat lista celor 100 de români ”esenţiali” graţie propunerilor voastre. Proiectul care are la bază această listă trebuie să fie gata în septembrie. Veţi fi cu toţii invitaţi la vernisaj, ctitorilor…

4. Ştiu, sunt dator cu intâlnirile de joi. Am o listă lungă:  McGogoo, RuBen, Sisokoki, Raluca, Luminiţa, Dia, Andron, Costina s.a. Din păcate, încă vreo lună sunt business-traveller: vin, sunt ţinut ostatic in 30 de sedinţe, plec. August e OK?

17 COMENTARII

  1. Eu inca astept raspuns. Dar nu imi fac griji, dl. Voiculescu a spus ca va raspunde tuturor, indiferent ca e da sau ba. Poate am prins seria a treia, cine stie :)

  2. Cool! Abia aștept vernisajul! Poate va fi chiar de ziua dv.?
    Ședințe plăcute în continuare și să reveniți cu bine la bază! :)

  3. Am inteles ca sunteti peste masura de ocupat. Macar merg treburile?
    Sper ca da . Pana una alta un lucru ma face curios. Cum se poate stabili o intalnire cu dom Voiculescu?

  4. Mogulule mai ia o meditatie, doua la engleza, sunt ieftine. Uite, gratis de la baiatul , o prima lectie : se scrie UPDATE intr-un cuvant. Hai pa-pa-pa.

  5. Afaceri… Nu prea mă tentează… E mult mai simplu să creezi cu o foaie de hârtie şi un creion. Nu vreau – momentan – să mă aliez cu nimeni, pentru că nu consider că merit să mă consider mai mare, mai tare sau mai bun – sau invers, în această chestie :D – decât cei cu care am de făcut acea afacere!… :D Nu sunt făcut din bani, ca să am nevoie de ei… :) Ar fi – totuşi – de preferat să-i prefer. Nu consider necesar acest lucru, momentan. :)

  6. Eu nu am primit cartea nici acum. Sa imi spuneti va rog daca le-ait trimis ca sa merg sa intreb la posta,

  7. D-ul Voiculescu,

    Daca nu puneti „Taranul roman” in lista celor 100, nu este completa. Sau faceti-o 101. Si nu este o gluma. Ganditi-va si veti vede. Toti avem, inca, la generatie 2,3,4.. un taran autentic in familie. Sa nu uitam asta.

  8. Am si eu o idee de reality show. Noi traim in Vung Tau, Vietnam. Efoarte frumos aici si sunt numeroase provocari pentru noi. Ar fi interesant sa urmareasca cineva viata noastra…..

  9. @mihnea chirila: Cel mai sigur – la cabinetul senatorial. Scrie-mi pe [email protected] despre ce e vorba.
    @orix: Acum pleaca.
    @RuBen: Urmareste blogul.
    @Ruxy: Un blog ar fi un inceput interesant.

Comentariile sunt închise.