La Stirea Zilei, despre nevoia unei renasteri civice. Emisiunea integrală aici.

23 COMENTARII

  1. Atata incompetenta in guvernarea Romaniei nu mi-a fost dat sa vad din `90 incoace. Basescu si mafia portocalie incalca, cum bine s-a punctat in cadrul emisiunii, separatia puterilor in stat. Ori, asta duce la anarhie!

  2. Cu un singur lucru nu am fost de acord din tot ce ati zis. Anume cu afirmatia ca romanii sunt rabdatori si au avut prea multa rabdare. Nu cred ca romanii sunt rabdatori, ci mai degraba lenesi,delasatori si complacenti, iar aceste „calitati” se confunda cu rabdarea.

  3. In ultimii ani, desi s-au luptat pentru dreptate, multi romani s-au lovit de neputinta de a infrange un intreg sistem. Luptand pentru dreptate, multi au murit pe drum.

  4. @ Dan Voiculescu

    DESPRE GRAVITAŢIE

    Te zbaţi să-i dai Piratului de hac ,
    Dar în zadar ţi-i truda ;
    Că n-o să pice scroafa din copac ,
    Mai iute decât … Duda .

  5. Trebuie sa inceteze resemnarea; e momentul sa luptam pentru sustinerea convingerilor si mai ales pentru respectarea drepturilor fundamentale. Suntem abuzati in propria tara, fratilor!

  6. Voi fi unul dintre protestatarii de vineri, de la mitingul organizat de FACIAS si SCMD. Urmarind emisiunea, am aflat despre aceasta manifestare si am decis sa particip. Multumesc.

  7. Eu : Voiculescu Dan nu imi aranjez iesirile mele publice pe propriile posturi de televizune ci sunt invitat insistent incat nu pot face fata !

Comentariile sunt închise.