M-am bucurat enorm să văd proiectul FDVDR în parteneriat cu UNESCO.
Mai ales în contextul în care, în România, există o prăpastie imensă între generații.
Tinerii nu știu cum să scape de bătrâni, iar bătrânii nu știu cum să se facă înțeleși de către tineri.
Poate mândria națională ar fi o pârghie..

74 COMENTARII

  1. Foarte adevărat că există o prăpastie imensă între generații și trebuie să o închidem dacă vrem să avem un viitor mai bun ca țară, mult respect pentru activitatea fundației dumneavoastră, foarte rar mai găsești astfel de inițiative.

  2. E nevoie de o clasă politică care să unească populația și aici cred că umanismul este o doctrină care ar putea ajuta masiv la oprirea dezbinării noastre, dar trebuie acționat cât mai curând.

  3. Toți ar trebui să fim mândri că suntem români și să încercăm să înțelegem greutățile fiecăruia, indiferent de generația din care facem parte.

  4. Un proiect frumos și necesar, moștenirea culturală ar trebui să fie o mândrie pentru fiecare dintre noi, avem nevoie de astfel de inițiative, felicitări și mult succes în continuare

  5. Am citit despre ”Sucevița Îngerilor” și sunt foarte fericită, un loc minunat și feeric, generația tânără merită să afle despre aceste locuri superbe și minunate care fac parte din moștenirea culturală.

  6. Felicitări domnule profesor, foarte puțină lume este interesată de aceste subiecte deosebit de importante, toți sunt ocupați cu lupta politică și cu micile șmecherii. Pentru asta aveți aprecierea mea.

  7. o societate care se respecta trebuie da aiba grija de cei care au construit-o adica parintii si bunicii nostrii care au facut mari sacrificii pentru tara.

  8. trebuie sa ne mandrim ca suntem romani si ca generatia parintilor nostrii au muncit pentru a ne asigura noua un viitor frumos.

  9. totul trebuie sa se faca in buna intelegere cu si generatiile trecute daca vrem sa devenim o tara in plina dezvoltare.

  10. nu trebuie sa uitam de cei care au avut grija cand noi eram mici si ne-au canalizat in diferite domenii de activitate.

  11. va apreciez foarte mult domnule profesor pentru implicarea de care dati dovada in fiecare zi si ca sunteti alaturi de noi de cetatenii de rand.

  12. trebuie sa fim constieinti de faptul ca parintii nostrii ne-au lasat o tara frumoasa si este de datoria noastra sa o iubim

  13. momentele grele prin care trecem cu totii trebuie sa ne apropie sa fim uniti numai asa putem trece cu bine peste obstacolele intalnite.

  14. Sper să aud în viitor și de alte parteneriate între FDVDR și UNESCO, dar deocamdată felicitări pentru prezentul succes.

  15. societatile se dezvolta in mod diferit dar trebuie sa se tina cont de parerea celor care au contribuit la constructia lor.

  16. Ideea promovării moștenirii culturale românești în rândul tinerilor este cum nu se poate mai potrivită în contextul actual. Felicitări pentru o inițiativă foarte inspirată.

  17. ne trebuie multe din astfel de proiecte pentru a devenii o tara competitiva la nivel european.inceputul este unul foarte bun si va felicit.

  18. situatia in romania este una foarte dificila si chiar avem nevoie de astfel de proiecte care ne da un moral bun de a merge mai departe.

  19. Excelentă veste, felicitări pentru parteneriat. Să vezi FDVDR în parteneriat cu UNESCO este un succes în sine.

  20. Pentru toți cei care v-au denigrat și v-au pus la îndoială reușitele, acesta este cel mai bun răspuns: succesul. Și dacă cineva va încerca să denigreze și acest parteneriat nu va reuși decât să se umple de ridicol.

  21. totul pleaca de la educatia din scoli si facultati daca vom avea un sistem educational bine pus la punct nu ne vom mai confrunta cu astfle de probleme.

  22. Bravo pentru parteneriat, cumva e normal ca cea mai tare fundație din România să lucreze în parteneriat cu una dintre cele mai importante organizații mondiale.

  23. Este absolut normală recunoașterea de care se bucură fundația dumneavoastră după toate lucrurile bune pe care le-a făcut. Felicitări.

Comentariile sunt închise.