Ieri am plecat cu familia spre Valea Prahovei.
La ieșirea din București am fost oprit de un agent pe motocicletă, de la brigada rutieră.
După prezentarea actelor, am întrebat care este motivul opririi.
Răspuns: Ați trecut pe roșu!
Am contestat prompt pentru că nu trecusem pe roșu.
Decizia agentului: Bine, pe viitor să fiți mai atent!
Am încercat să înțeleg despre ce a fost vorba.
Concluzie, o tentativă de obținere de mită, făcută de un om al legii.
Orice persoană care a fost în situația mea, este rugată să trimită un e-mail pe adresa [email protected], cu descrierea locului faptei și semnalmentele agentului de circulație.
Mulțumesc!

82 COMENTARII

  1. aveti perfecta dreptate domnule profesor din pacate societatea romaneasca este una foarte bolnava si nu stiu cand isi va mai revenii.

  2. politia romana nu mai are profesionisti angajeaza la gramada ii scolarizeaza 3 luni si gata cica sunt politisti….asta este nivelul din pacate.

  3. cu alte cuviinte garcea loveste din nou,mi se pare jenant ca politia romania sa nu aiba oameni bine pregatiti in activitatea lor.

  4. si eu am avut o discutie mai aprinsa cu un politist in acest sens dar intr-un final am ajuns la un numitor comun…greu dar am ajuns.

  5. o institutie de forta din romania care usor se stinge devenind ceva banal datorita personalului necalificat pe care-l are.

  6. daca s-ar cunoaste cate abuzuri a facut politia romana in ultimul timp cred ca o foarte mare parte dintre ei ar pleca direct acasa.

  7. Era o vorbă, omul potrivit la locul potrivit, din nefericire mulți oameni ai legii nu sunt la locul potrivit, cum au ajuns în sistem nu știu!!!

  8. Am auzit multe cazuri de abuz din partea oamenilor legii, din punctul meu de vedere acești oameni care sunt plătiți din banii cetățenilor trebuie dați afară urgent!

  9. Abuzurile de acest fel trebuie pedepsite exemplar dacă vrem să evoluăm ca popor, știu că șpaga face parte din ADN-ul nostru dar trebuie să ne gândim la răul mai mare când ne bucurăm că scăpăm de răul mai mic.

  10. Foarte bună ideea cu o adresă la care lumea să trimită cazurile cunoscute, apreciez faptul că vă implicați social atât de mult!

  11. la toti ni s-a intamplat situatii similare insa te lasa asa cu o dezamagire ca se incearca sa te puna intr-o postura urata.

Comentariile sunt închise.